Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona studentka

Jak to jest z dziekanka?? ktos bral?

Polecane posty

Gość zagubiona studentka

Moge wziasc tylko na rok czy na dluzej? i cyz musze podac jakas konkretna przyczyne?? jak to wyglada od strony prkatycznej?? gdzie isc co napisac?? no i ile czeka sie na decyzje??

przeczytaj regulamin swojej uczelni i wszystko bedziesz wiedziala. powinnas go znalezc na stronie www uczelni.

Gość rtrffg
A po co chcesz brac dziekanke?

Gość zagubiona studentka
szukalam ale tam nic nie ma;/ dlatego zajrzalama tu;/ czyli na kazdej uczleni inaczje to wyglada? wiec musze sie wybrac jutro do dziekanatu

Gość zagubiona studentka
mam problemy osobiste pozatym chce wyjechac z kraju na rok moze dwa studia nie sa mi teraz na reke a nie chciclabym stracic tego co juz na nich osiagnlelam bo anapwrde bylo ciezko:((

ja brałam dziekankę ,musisz napisać podanie i uzasadnić dlaczego chcesz urlop.Potem złóż je w dziekanacie.

Gość zagubiona studentka
a wystarczy ze napisze ze mam problemy osobiste?? czy lepiej jakas scieme wymyslic??

jak wszysctko masz zaliczone to masz rok wolnego jak nie to chodzisz na to co masz niezaliczone i płacisz lb_niezdobytych_punktow * cena za punkt

nie do roku czasu tylko na rok. Ja chciałam ppotem wziąść jeszce na rok ale tak nie można. poinformowano mnie w dziekanacie,że aby studia mi nie przepadły muszę napisać podanie,ze z własnej woli zgadzam się na wykreślenie mnie z listy studentów ale w ciągu 3 lat muszę wznowić studiach.Po 2 latach zaczęłam je z powrotem i wszystko było ok.Ja studiowałam zaocznie nie wiem czy na dziennych jest tak samo.i to było kilka lat temy więc nie wiem czy teraz jest tak samo

Gość zagubiona studentka
ja bede wyjezdzac wiec tu bym nie sklalmala...ale o co chodzi z tym zaliczaniem?? bede musiala pzreciez caly rok od nowa zlaiczac jesli wyjade przed sesja?? jestem na drugim roku a pierwszy mam caly zaliczozny ..nie zrozumialam o co ci chodzi..

Gość zagubiona studentka
ahhaa dziekuje wam:) popytam jeszcze w dziekanacie...a jak w tym tygodniu napisze podanie to w pzryszlym moge juz wyjechac/?

z tego co piszesz,to masz zaliczony rok i pierwszy semestr nastepnego tak? dziekankę sie bierze pod koniec roku a nie semestru ,więc wychodzi na to,że ten jeden semestr ci przepadnie

Gość zagubiona studentka
nie mam jeszcze zaliczonego tego sem bo przeciez sesja bedzie w styczniu;) nic nie szkodzi ze mi pzrepadnie...

Gość gość
Wziąć, wziąć, a nie wziąść