Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga Z mArKeReM

Moja klasa mninienawidzi i sie smieja bo jestem dziwica

Polecane posty

Gość Iga Z mArKeReM

Czuje sie z tym zle, jak jakis ostracyzm. Wszysctkie dziwczyny szydza ze mnie, na imprezach chlopaki nawmawiaja na "zerwanie mego kwiatka" :-( To miala byc moja duma a czuje sie jak jakas nienormalna:-(

Gość Iga Z mArKeReM
Nie ja sie tego nie wstydze ale coraz bardziej dochoddze do wniosku ze powinnam to dziwictwo stracic

Gość nie rozumiem....
O tym, ze ja bylam dziewica wiedzial tylko i wylacznie moj partner. NIe cala klasa w szkole, czy znajomi na studiach, nie przyjaciolka, siostra, nawet mama! Nie rozumiem po co o tak intymnych sprawach w ogole rozmawiac z osobami, ktorych to nie dotyczy! Potrafi mi to ktos wyjasnic? :O

Gość Iga Z mArKeReM
Wiesz ja tez nie chodze i ie rozpowiadam tego na prawo i lewo ale zwierzylam sie mojej bliskiej przyjaciolce ktora to rozpowiedziala wszystkim

Gość iga Z mArKeReM
to smutne ze sie ze mnie śmieją bo w sumie to ze sie nie puszczam to powód do dumy no i zresztą czekam na męza tylko po ślubie strace dziewictwo.Ale moze powinnam zacząc sie masturbować co? mogłabym mówić ze np. miałam orgazm łechtaczkowy :nie wiem sama:(

"przyjaciółki" z gimnazjum, LO, czy nawet ze studiów są wrredne, a niektóre mogą wydawać sie miłe, ale nie umieją trzymać języka za zębami. Lepiej niektórym nie ufać i nie zwierzać się z tak osobistych spraw.

Po co chcesz im to mówić? Nie widze w tym, najmniejszego sensu. Niech się walą i już. A co to ich obchodzi.

Gość gslkghahvs
a po co ty do qurwy nędzy sie chwalisz na forum kasy ze jestes dziewicą ? nie masz innych tematów do rozmow z kolegami z klasy ?? co za pojebane dzieciaki teraz są

Gość vjhjhj
kurcze iga szkoda że nie chodzimy razem do szkoły. Bym Cie rozdziewiczył na jakiejś przerwie w wc i nie miałabyś już więcej tego problema

Gość vjhjhj
a nie możesz jakiegoś kolegi poprosić, najlepiej jakiegoś ogiera. Podobno im chłopak rżnie jak szalony tym dziewuchy szybciej dojdą

Gość meli11
to ile ty masz lat dziewczyno??? skoro chodzisz do szkoły to nawet pewnie 18 nie masz, a więc masz jeszcze czas. Pamiętaj, żeby zrobić to z facetem, któremu będziesz ufać!!!