Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Spóźnia się!!

Polecane posty

Może biega po marketach w poszukiwaniu prezentu dla Ciebie. :-) Wszystkiego najlepszego 🌼

Mial byc ok 17, 18. Ale od jakiegos czasu on nagminnie sie spoznia... Ju dzisiaj na urodziny to moglby sie postarac zeby przyjsc punktualnie. Plakac mi sie chce...

moim zdaniem dokładnie tak powinnaś zrobić. niech Cię nie zastanie, skoro nie liczy się z tym, że na niego czekasz. niech wie, że nie będziesz wiecznie warować w oczekiwaniu na Pana :-o

mnie najbardziej rozpieprzały teksty byłego, kiedy mu mówiłam, że to niejafne kiedy się spóźnia: "przecież i tak siedziałaś w domu" :-o no zastrzelić takiego. idź do klubu i szalej!!

Nie poszłam do klubu. Byłam u znajomych w akademiku. Przyniosłam im tort, złożyli mi życzenia, pocieszyli. Okazało się, że chłopak nie przyjechał ponieważ poszedł spać i ... zaspał! Potem pisał sms-y, dzwonił itp. ale ja nie odbierałam. Jest mi bardzo przykro z powodu jego zachowania.

Gość huhuhuhkkkkkkkk
to on Tobie torta powinien upiec. Ty pieczesz sobei i na jego urodziny pewnie jemu. taka sprawiedliwosc i wdziecznosc meska trzymaj sie cieplutko

Nie wiem co będzie jutro. Czy powinnam odebrać jego telefon? Pewnie przyniesie mi prezent ale ja go nie chcę. Nie będzie mnie wogóle cieszył. Popsuł moje urodziny tak bardzo jak tylko mógł. Nie wiem czy będę potrafiła się z nim pogodzić.

Jeszcze żaden chłopak nie spieprzył mi tak urodzin. Jutro mam zaliczenie, prawie nic nie umiem i nie moge się uczyć. Trochę się podpiłam i mam zaburzone postrzeganie rzeczywistości.

mówiłam ze wszyscy to gnidy to nie wierzyłas ale Mu wybacz;) wszystkiego najlepszego Aniołku 🌼 ja mam urodziny za pół godziny:O

>> ja mam urodziny za pół godziny 34 latka? Piekny wiek, konserwator zabytków już połozył na tobie łape?:D

*Sami* wszystkiego naj :):):) Mogę Ci dać kawałek tortu bo jeszcze mi został :). Trudno będzie mi wybaczyc bo mógłby nie przyjśc w dowolny dzień roku, ale na urodziny... Zobaczę co będzie jutro.

spadac na temat mojego wieku:P Aniołku On i tak nie zrozumie ze zrobił cos nie tak wytłumacz Mu ze czekałas na Niego bo w ten wazny dzien chiałas byc z NIm ale nie dramatyzuj ---to tylko facet;)

Gogi Bubu --->> Mam pokazac cycki monitorowi? Nie ma sprawy :D A obchodzę 21 urodziny. Sami ale ja nie chcę mieć chłopaka który zasypia na moje święto :(. To już lepiej chyba nie mieć niż tak się męczyć. Tlylko pytanie. Przyjąć jutro prezent czy nie przyjąć??

>> Mam pokazac cycki monitorowi? Zrób zdjęcie i przyślij smsa :classic_cool: Albo maila ;) Pewnie jestes brzydka i dlatego chłopak Cie olał :o