Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Spóźnia się!!

Polecane posty

No ale On ma kase gdzie znajdziesz naiwnego i przystojnego jak on/? kaz mu przynies 2 prezenty za dzis i jutro:classic_cool:

>> ale On ma kase Noooo i mamy całą smiczke :o Kasa i wielki kuutas - dwie stale wartości życiowe :o

:O a co sie dziwisz ? za 15 min bede na półmetku życiowej drogi😭

No fakt jest bardzo przystojny i bogaty, ale ja też mam kasę więc mi na tym za specjalnie nie zależy. Już wogóle nie cieszą mnie te urodziny. Najgorsze w moim życiu! :( Ale dzisiaj miałam zrobić kolację z okazji urodzin, a formalnie to jutro mam... ajś nie chce mi się nawet z nim widzieć

>> za 15 min bede na półmetku życiowej Optymistycznie patrzysz na swoje życie, wierzysz, że dozyjesz 70 lat? :) Ja nie... :classic_cool: Miałem Cie zapytać a Twojemu synkowi już staje, dużego ma, czy mama nie jest z nigeo dumna?? :classic_cool:

>> No fakt jest bardzo przystojny i bogaty Aaaaa to już wiemy dlaczego tak ci się podoba :D :o >> ale ja też mam kasę więc mi na tym za specjalnie nie zależy. Zarobiłas? :o Tata dał to masz, szanuj to, bo zaczynasz gadac jak pusta blachara :o

Wiesz Gogo jestes jak Jarek 84 w kółko to samo piszesz na moj temat bawi Cie to OK ?MNIE JUZ TO PIERDOLI CO PISZESZ NA MÓJ TEMAT

No kocham tego idiotę ale chyba nie będę podchodzić do tego związku zbyt poważnie. Nie ma sensu. Jak teraz wykręca mi takie numery to co będzie w przyszłości...

>> Jak teraz wykręca mi takie numery to co będzie w przyszłości... Zdradzi cie :classic_cool: Zresztą, już to pewnie zrobił :o Dzisiaj, spał przecież, ale nie powiedział ci z kim :o

>> MNIE JUZ TO PIE**OLI CO PISZESZ NA MÓJ TEMAT I dlatego masz piane na ustach i ciskasz wulgaryzmami :o

odpierdol sie gogo dla innych jestes fajny dla mnie pustym szczylem to tyle na ten temat Aniołek🌼

>> Jakby na kochankę przeznaczał tyle kasy co na mnie to chyba by nie wyrobił Czyli jesteś jego dziwką? Służysz mu za kase? :o

Gogi Bubu --->> Nigdy nie byłam niczyją dziwką i nigdy nie będę. Nie dopominam się o prezenty, nie chcę żeby za mnie płacił. Robi to z własnej, nieprzymuszonej woli. To chyba mój ostatni post napisany do Ciebie, bo ta dyskusja schodzi na dziwne tory i jest bezsensowna.

>> skonczyłam 30 lat i chooj osiągnełam To prawda. Masz przynajmniej swoje mieszkanie? :o

>> Nie dopominam się o prezenty, nie chcę żeby za mnie płacił. Robi to z własnej, nieprzymuszonej woli. Klasyka, a ty nie protestujesz oczywiscie 😴 >> To chyba mój ostatni post napisany do Ciebie, bo ta dyskusja schodzi na dziwne tory i jest bezsensowna. Spojrzenie z boku Cie denerwuje? :) Tak to wygląda, jestes z nim dla kasy :o

Gość pol biedy ze to urodziny
ja nie przywiazuje do takich okazji wagi... Ale nie cierpie spoznialskich :O Nie moglabym byc z kims kto sie notorycznie spoznia, bo akurat mam manie punktualnosci. Bylabym klebkiem nerwow przebywajac z taka osoba...

Gość pol biedy ze to urodziny
jak sie "czasem zdarza zaspac" to niech powie to pracodawcy, lekarzowi, u ktorego byl zajestrowany, czy tez pani w US, u ktorej byl umowiony na kontrole papierow :P Ze o innych sytuacjach nie wspomne... Jak jest sie gdzies umowionym to sie nastawia budzik :classic_cool:

Twierdzi,że nastawił budzik a i tak go nie słyszał . Nie wiem jak to możliwe :D:D:D No myślę, ze nie zerwę z nim przez tą głupotę ale i tak jest mi bardzo przykro. Dobrze ze kolega poprawił mi humor bo kupil mi duże czekoladki :)

Gość niech beda 4
trzeba było wczoraj zadzwonic do niego... to moze by sie obódził

Wybaczone! :D:D:D: - Mina biednego kotka - Tort :D - Wielki Bukiet czerwonych róż :D:D - Fajny prezent a właściwie dwa :D:D:D - Kolacja w restauracji :D:D:D:D - Zaproszenie na parodniową wycieczkę :D:D:D:D:D