Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Spóźnia się!!

Polecane posty

hehehe....moj ex sie spoznił na pierwsza randke, bo....zaspał i mnie wystawił... i żałuje ,ze umówilam sie na nastepna... spozniał sie ZAWSZE!!! nie macie pojecia jak mnie to irytowało, doszło do tegoze 10 min juz nie tolerowałam.... nakręcałam sie jak bączek.

bo to brak szacunku i lekcewazenie... moj mieszkał o 10 min drogi i zawsze te 10 min pozniej sie pojawiał... conajmniej. Kiedys stałam pol godziny pod sklepem, a on nawet nie zadzwonił... zadzwoniłam po tej pol godz i usłyszałam- juz biegne, kotku! Ale ja juz nie chciałam czelkac. obraził sie wtedy,ze sie wkurzyłam na jakies 2 dni. Moze 3......

na mojego podzialalo olewanie tego:P przestalam robic awantury stalam sie na to obojetna:P i co:P nagle sie zmienil:P a jesli nawet musi sie spoznic albo musi zmienic plany wiellcee mnie przeprasza:P

Haha spotykasz się z moim ex? Opis bardzo pasuje :D Początkowo było to 5-10 min, później zamienione na 2 godziny. Urodziny... zadzwonił o 18, że nie rady przyjechać. Miał być dużo wczęsniej. Nie wnikam co było ważniejsze. Na następny dzień były kwiaty, kolacja, łzy, kłotnia i przeprosiny. Po urodzinach pociagliśmy jeszcze trzy miesiące. Po pierwsze wszystkiego najlepszego, po drugie baaaardzo dużo ciepliwości. Na jego urodziny kup mu zegarek. ;)