Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo slyszalam ...

podoba mi sie ten wózek...co o nim sądzicie?

Polecane posty

Gość zrób test i bedziesz miala
serio pytasz :o szajc jak diabli, wolałabym nosic na rekach niz takie cos miec , ochyda

Chcesz wydać 6 tys na wózek ktory waży 36 kg i będziesz go używała przez pół roku???? A ty się dziś dobrze wyspałaś?

Gość bo slyszalam ...
wy sie chyba raczej nie znacie najlepsze plastiki :O

Ja pchając 13 kg córcię w wózku ważącym 6,5 kg odczuwam ciężar, a co dopiero takiego kolosa :o Aaaaaaa w życiu!

Hmm Roan Marita to nie plastik, Implast, Emaljunga itd. Na pokaz to kupisz??????? Przecież tego się nie da wnieść do sklepu, podjechać pod górkę takim kolosem!!! On waży 36 kilogramow!!!!!!!!!Weź sobie 3 worki ziemniaków na plecy i zobacz jaki to ciężar!

Gość bo slyszalam ...
z jednej strony macie rcje ale raz widziałam na miescie taki wózek i goscie pchali ten wózek jedna raczką

Gość _ania_ania_ania_
Brzydkija juz sobie upatrzylam taki zielony fajny:D

Gość a mi się
podobają ich kaloszeeeeeeee :D

Na prostym pewnie lekko, bo ma duże koła, ale nie wyobrażam sobie spacerów z dzieckiem takim wózkiem. Dla mnie to bez sensu kupować coś na pół roku za takie pieniądze, męczyć się z ciężarem wozka i dziecka. Dodaj sobie 36 kg wózek + 4-7 dziecko. Koszmar.

Mam znajomą,ma ten wózek własnie i chwali go tak bardzo bardzo,ale fakt uzywa go tylko pdomu i ogrodzie(a raczej własnym parku).Na "normalne" zycie i wyjazdy na miasto nie nadaje sie za bardzo,na takie wypady ma Mutsy.

Gość Anialisa
Belle morelle - nic twojej znajomej nie pozostało, jak chwalić wózek;) Nie powie przecież, że napaliła się na gówno za 6 tysięcy. Wózek może faktycznie lubiany przez gwiazdy, ale jego bryła przypomina trumienkę na kółkach. Tak jakoś z rodziną Adamsów mi się kojarzy;) Te wózki są wygodne, jeśli obok masz garaż do jego przechowywania, wszędzie proste drogi i chodniki dookoła (może we własnej posiadłości), a tak w ogóle to nianię, która będzie się z tym kolosem taszczyła na spacery. Nie pójdziesz z nim na zakupy, nie pochodzisz po parku, wertepach. Jest masa fajnych, wygodnych, mocnych i funkcjonalnych wózków z lekkich stopów. No ale może faktycznie my się nie znamy, bo jesteśmy zbyt normalne i za bardzo chcemy sobie i naszym maluszkom ułatwić życie:)

Gość Anialisa
_ania_ania_ania_ - nie przeszkadza ci, że nie będziesz widziała swojego maluszka? To bardzo ważne mieć gondolę umieszczoną przodem do siebie - masz dzidziusia pod kontrolą. Nie będziesz przecież co chwilę nerwowo się zatrzymywać i sprawdzać, czy wszystko ok. A dzidziuś może ulać, zakrztusić się, może go np. użądlić osa, a ty nie będziesz tego widziała. A tak na oko ładnie wygląda, tylko ta orientacja gondoli niepraktyczna. I nie podali wagi wózka - a to również jest ważne. Dowiedz się więcej o nim, wyślij maila z pytaniami, upewnij się, że na pewno wózek ci odpowiada:)

Gość _ania_ania_ania_
Ja jeszce mam czas do 6 maja:D ale juz po trochu robie male zakupy,ten wozek mi sie wydaje dobry za rozsądna cene ,jzreszta dla mnie bedzie za maly raczej juz napisalam czy ten sprzedawca ma takie podwojne bo moja ciąza mnoga racej:-) a co polecasz takiego nie drogiego zbyt ..od jutra jestem juz na zwolnieniu to bede szukac:D

Gość a mi sie podoba
Te wozki sa takie stylowe z klasa, eleganckie:) Jak bede miala keidys dziecko to go kupie :)

Wózek marzenie!!!!! Jest po prostu cudowny, prześliczny i w ogóle. Jeśli masz pieniądze i swój dom z podjazdem pod drzwi;) (chodzi o to, żeby go nie nosić) to się nie zastanawiaj. Pięknyyyyyyyyyy. PS: oglądałam go przed narodzinami synka, ale pozostał w sferze marzeń:)

Wózek marzenie!!!!! Jest po prostu cudowny, prześliczny i w ogóle. Jeśli masz pieniądze i swój dom z podjazdem pod drzwi;) (chodzi o to, żeby go nie nosić) to się nie zastanawiaj. Pięknyyyyyyyyyy. PS: oglądałam go przed narodzinami synka, ale pozostał w sferze marzeń:)

Gość jessy27
koleżanka nie slyszala o włoknach węglowych najlżejszych na swiecie, zna tylko plastik, i metal:D a wózek jest beznadziejny, ale kup sobie kogo to obchodzi.

Gość jessy27
36kg?? jak waże 44kg to w sam raz dla mnie:DDDDDDDDDD