Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trytti 134

Koniec związku ... dlaczego ?

Polecane posty

Gość trytti 134

Byłam 3 lata z mężczyzną ... Skończyło się . Tak gdyby nigdy nic . Przestaliśmy się odzywać i to już koniec. Myślałam że powinno się to zakończyć w bardziej dojrzały sposób . Przede wszystkim rozmowę w której można by było wyjasnić sobie pewne rzeczy , lub ...niech bedzie - skłocić się na dobre. NIe dogadywaliśmy się juz od dłuższego czasu . Przeżywaliśmy ciche dni , ale godziliśmy się. A ostatnio ... no cóż . On Zrobił coś głupiego , nawet bardzo. Powiedziałam mu , że jest bardzo nieodpowiedzialnym człowiekiem . No i przestaliśmy się do siebie odzywać. Jakie to wszystko głupie...

Gość Emilkaaaaa
No w sumie to powinno się zakończyć jakoś inaczej... A co on Ci zrobił ?

Gość mymumumu
mialam bardzo podobnie, tylko my znalismy sie rok. Ostatnio były klotnie, ciche dni. W koncu zrobil cos, ja powiedzialam że jest bardzo nieodpowiedzialny i... przestał się do mnie odzywac, ja do niego tez. Tak sie urwał nasz związek...

Gość saaabinaaaa
jeśli facet nic się ni odzywa.... nie interesuje się nie walczy to to znaczy że nie kocha...

Gość trytti 134
Nic mi nie zrobił ... Po prostu zachował się jak nieodpowiedzialny pajac w pewnej sytuacji .Wole nie mówić dokladnie o co chodziło. Ale tak mi źle teraz... Jak sobie wszystko wspominam ... Najwidoczniej Wiele słów padło z jego stron od tak sobie.

Gość Emilkaaaaa
to przykre rozstać się ot tak, bez rozmowy.

Gość trytti 134
No jak tak wszystko posumować. To napewno przeżyłam z nim wiele wspaniałych chwil , ale też wiele próblemów , kłopotów wiecznie z jego strony . Nie było do końca tak udanie i szczęsliwie , bo co chwila mieliśmy jakieś zmartwienia. Może dla sprostowania - on miał kłopoty, które ja przeżywałam wraz z nim .

Gość _ania_ania_ania_
heheh smieszy mnie to teraz sorry ..ale dobrze dla ciebie ze np nie zaliczylas wpadki..wiec moze nie jest tak zle :-)

Gość trytti 134
Już zaakceptowałam to , że nie jesteśmy razem , ale czasami mam takie dołki :( - jak teraz. Wygadałabym się komuś , no ale komu ? Najlepiej tak anonimowo , na forum . Dziękuje , że odpisalyscie :)

Gość Nena24
nie wyobrazam sobie zeby tak rozstac sie po 3 latach :O

Gość u mnie tak samo
tyle, ze to moj maz:o

Gość trytti 134
Właśnie też sobie tego nigdy nie wyobrażałam , a teraz sama tego doświadczyłam.

Gość mieszkam tu
mialam tak samo ze przestal sie do mnie odzywac-poznal inna i zaczal z nia zwiazek.bylismy razem 2lata. nie chce znac tego czlowieka

Gość mieszkam tu
tez myslalam czytajac czasem kafe: jezu co za faceci/kobiety?jak tak mozna zakonczyc zwiazek? a teraz wiem ze tak tez mozna:)

Gość trytti 134
To jest takie głupie ! To juz chyba bym wolała się z nim kłocić na amen , znienawidzić go . A tak to czuję taką pustke , sama nie wiem co !

Gość trytti 134
pain au chocolat nie zrozumiałaś/eś o co chodziło nenie. Ona nie rozumie jak mozna w TAKI SPOSÓB rozstać się po 3 latach . Przynajmniej ja to tak odebrałam ...

Gość Nena24
pain au chocolate okej, ale nie konczą tego milczeniam :O no sorry....

Gość Nena24
trytti 134 dokładnie ;)

Gość trytti 134
No czyli dobrze to odebrałam :)