Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reteweqfw

co myslicie o osobie, ktora kiedys..

Polecane posty

Gość reteweqfw

ktos ma inne zdanie niz ona na jakis temat, lub kazdego z kim sie w czyms nie zgadza ,jej temat, to kazdego na gg lub naszej-klasie blokuje czy warto sie z taka osoba zadawac>??

Gość reteweqfw
ale pokreciłam.. co sadzcie o osobie, ktora kazdego, kto ma inne zdanie na jakis temat jak ona,lub kto sie w czyms z nia nie zgodzi, lub gdy ja za cos skrytykuje to go na naszej-klasie blokuje, lub na gg..ma zablkowonych juz kilka osob, ciekawe czy mnie tez kiedys tak potraktuje?

Gość hjhjhjhjhj
ma problemy natury emocjonalnej, jest sfrustrowanym , egoistycznym zakompleksionym homo sapiens, krótko mówiąc ma nasrane we łbie i radziłabym wizytę u psychologa

nie. ta osoba jest ograniczona i należy sie od niej trzymać z daleka. Najwyraźniej nie poszukuje ona przyjaciela/kolegi, tylko włazidupka, który zawsze chętnie przyklaśni8e.

Gość reteweqfw
dodam,ze ta osoba, nie jest jakos specjalnie urodziwa, brzydka tez nie, ale ciagke powtarza ze jest najpiekniejsze w miescie, ze kazdy facet bawet gej, sie za nia obejrzy

Gość hjhjhjhjhj
z wypowiedzi wnioskuję, że to płeć piękną chodzi, a więc moja rada kuracja wstrząsowa, a po dalszych opisach radzę wysokovoltową ... z takim nastawieniem przyjaciół nie znajdzie, i z czasem cierpliwi i wyrozumiali geje w popłochu uciekną

Gość reteweqfw
taa

Gość reteweqfw
ale ona zablowała juz mnie, zanim w gole odkryłam, ze ma profil:) i nawet mojego meza, ktory w ogole jej nie zna i nawet nie wie,ze sie z nia kiedys sprzeczałam;)

Gość karta232
deded