Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety i faceci nowoczesni

Kobiety nieśmiałe to porażka!

Polecane posty

"Zdarzają sie takie osoby, które potrafią onieśmielić nawet najbardziej śmiałe osoby. Nie wiem od czego to zależy." - onieśmielisz chłopaka, który nigdy by nie przypuszczał, że taka fakna dziewczyna jak Ty podejdzie i zacznie rozmawiac :P faceci są wtedy jak w szoku ;) W pozostałych przypadkach nie jest to onieśmielenie, tylko odrzucenie ;) ale da się to rozpoznać, chociażby po tym, jak na Ciebie patrzy ;)

Gość a jeżeli tak
. ... zazdroszczę bardzo tym , których żadna osoba czy sytuacja nie potrafi wprawić w zakłopotanie. To chyba wiąże się z dużym poczuciem własnej wartości. Z drugiej jednak strony taka zbytnia pewność siebie powoduje ,że takie osoby odbierane są jako zarozumiałe. Nie wiem co gorsze.

Znowu popadasz w skrajność. Jestem bardzo pewna siebie, wygadana - nawet na pierwszych randkach, mężczyźni się dziwią, że nigdy wcześniej nie spotkali takiej fajnej gaduły :) NIe jestem zarozumiała. Zarozumialstwo wiąże się z wywyższaniem swojej osoby i pokazywanie, że jest się lepszą. Ja tak nie mam, a to, że lubię sobie miło pogawożyć, pouśmiechać się, normalnie porozmawiać na każdy temat i przy tym czuć sie nieskrępowana - to wydaje mi się być tylko zaletą :)