Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety i faceci nowoczesni

Kobiety nieśmiałe to porażka!

Polecane posty

A jeżeli - osoba nieśmiała we wszystkich aspektach życia nie będzie zgłaszać pretensji o czyjąś nieśmiałość :) Przynajmniej tak mi się wydaje ale mogę się mylić :)

Gość a jeżeli tak
Osoba nieśmiała we wszystkich aspektach życia bardzo rozumie inne nieśmiałe osoby i bywa ,że stara się z takimi osobami zaznajamiać, oswajać je nawet . W gronie takich osób czuje się lepiej zrozumiana i dochodzi czasami do niebywałego OŚMIELENIA:) /cokolwiek to znaczy/.

w ogole niesmialosc to porazka. nie ma to jak zrobic mass destruction na kafeterii :P

Gość bo teraz faceci to cioty
"nieśmiałość zazwyczaj przechodzi z wiekiem" potwierdzam :classic_cool: (wiem z autopsji ;) )

brat... a bo tylko dzieciaki sie bawia w andrzejki Kwiatek a kto ci powiedział ze to była zabawa andrzejkowa? Andrzejki to rownie dobrze impreza imieninowa na ktorej własnie wczoraj byłem :P...i załuje tylko ze to była niedziela bo ta tequila zajebiscie dobrze wchodziła :P

"i załuje tylko ze to była niedziela bo ta tequila zaj**iscie dobrze wchodziła " mmm, ja nie zapomne najlepszej margaritry jaka pilem w... Teksasie w zeszlym roku :)

nie rumienie sie jak kupuje bulki w piekarni :P Ale do obcego mezczyzny nigdy w zyciu bym nie zagadala :P

"Ale do obcego mezczyzny nigdy w zyciu bym nie zagadala " no jasne... ze strachu byœ sie zesikała w majty :P

a czego mialabym sie bac?? Moze jakby mial w jednej rece pile lancuchowa, w drugiej kastet :P Nie ze strachu. Ze wstydu :classic_cool:

\"Ale do obcego mezczyzny nigdy w zyciu bym nie zagadala \" no jasne... ze strachu by� sie zesikała w majty \" KWiattk, jak zagadalam do chłopaka kilka dni temu, to omało on nie zasikał się w majty :P Choc nie wiem d;aczego, to była luźna gadka, ale tak sie speszył, że .. to naprawde było widać :o :) w sumie to było słodkie

"Nie ze strachu. Ze wstydu " no wlasnie. ze wstydu ze gadki nie umiesz prowadzic na luzie. czyli w sumie ze strachu ze sie spalisz :D

gadka na luzie to cos innego niz zagadanie do faceta :P Poza tym zawsze mozna wykonac taktyczny odwrot ;) Nie ma sie czego bac :P

no wlasnie dlatego dziwie sie paniom wypowiadajacym sie na temat "mezczczyn ciot" :o to wcale nie jest prawda!!!!! Niesmiałości na ogól pozbywam sie z wiekiem, a poza tym, mega śmiała, też nie jestem, bo się do tego zbierałam :P hehehehe

ja wlasnie dlatego nie zagadam, bo to jakby nie bylo rola mezczyzny :P No chyba, ze chodzi o zapytanie o godzine, o droge czy o cokolwiek w calkowicie innym celu :P Wystarczy juz, ze sama sobie plytki w lazience kladlam. Niech mezczyzna tez czasem bedzie mezczyzna :P Jak juz wczesniej nmapisalam - nie chcialabym takiego mezczyzny, ktorego to ja bym musiala podrywac ;)

"gadka na luzie to cos innego niz zagadanie do faceta " Czy ty slyszysz co Ty gadasz???? a miałam mu zaproponowac kawe i kino :D:D:D:D:D bo jesli tak ma wygladac subtelny podryw na cjhate czy kino - to prze[raszam, to juz nie jest subtelny, kobiecy podryw, tylko nawalanie sie osobie :o płci przeciwnej - ja sie nie znizam do tego poziomu :o Teraz czekam co on na to :)

"gadka na luzie to cos innego niz zagadanie do faceta " i tu sie mylisz. wlasnie luz spowoduje ze wymyslisz fajny tekst na zajawke, bedziesz szybko reagowac na to co on powie, bedziesz elastyczna w rozmowie, pokierujesz rozmowa, itd. itp