Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety i faceci nowoczesni

Kobiety nieśmiałe to porażka!

Polecane posty

Gość bo teraz faceci to cioty
bo niektore panie sa tradycjonalistkami i nie beda zdobywac mezczyzn, bo to zadanie facetow wlasnie ;)

szybka reakcja i to co dalej to owszem ;) Ale wlasnie ta "zajawka" nalezy do mezczyzny. I od niej w sumie zalezy czasem, czy bede miala ochote na jakakolwiek dalsza rozmowe ;)

" [zgłoś do usunięcia] bo teraz faceci to cioty szybka reakcja i to co dalej to owszem Ale wlasnie ta "zajawka" nalezy do mezczyzny. I od niej w sumie zalezy czasem, czy bede miala ochote na jakakolwiek dalsza rozmowe " I TRU ZGADZAM SIE Z PRZEMDÓWCZYNIĄ - POPIERAM RĘKAMI I NOGAMI :))))

"Ale wlasnie ta "zajawka" nalezy do mezczyzny" hehe, pierwsza zajawka nalezy do kobiety. czy bedzie to zachecajacy uśmiech, powłóczyste spojrzenie spod rzęs, czy zagadanie. poza tym na kazdego zadziala co innego, chcociaz zazwyczaj najlepiej jak kobieta ograniczy sie do zachecajacego usmiechu ;)

"zazwyczaj najlepiej jak kobieta ograniczy sie do zachecajacego usmiechu" popieram w calej rozciaglosci :classic_cool:

TO ZALEZY JAKA KOBIETA I JAKI TO MĘŻCZYZNA :), ale zgadzam sie.. Dlatego uwazam, ze luzna gadka, jestem bardzo bezpieczna dla kobiety :) bo jakbym "on" nie chcial dalej, to ona jest czysta :) bo to była tylko "gadka szmnatka" ;) a jak chłopak chce i ma troszke oleku w glowie do nasmarowania swej niesmialosci - to zechce dac sobie i jej sznase :)

"zapominacie, ze mezczyzni, sa czase4m bardziej niesmaili niz kobiety " no ale... tacy naprawde niesmiali to niech sie za kobiety nie biora bo tylko cos popsuja :D

nie zapominamy!! Dlatego lubimy tych nie niesmialych :D A niesmiali zawsze moga liczyc na takie kobiety jak Ty ;)

milosc sex pozadanie - niech kazdy se znajdzie takiego partnera jaki mu odpowiada ;) i tyle

milosc sex pozadanie - czy ZARYDZYKOWANIE znaczy podryw na Wielmożnego Ojca T. R. ??

milosc sex pozadanie - w sumie to fajna jestes ;) moglbym byc przy tobie tym "nieśmialym" ;)

ech, nie będę mówić nieprawdy, ale zaskoczyłeś mnie :( poczułam znowu jak zwykła studentka :( za młoda hehehe a najgorsze jest to, że nawet nie wyglądam na te 24 tylko jeszcze mniej ;) dzięki za kwiatka echhhh

M_S_P: ty sie ciesz, jestes w najlepszych latach zycia. ja to czuje ze co bym nie robil to wszystko to sa juz odgrzewane kotlety :o PS. ostatnio ktos walnął ze myslal ze ja jeszcze studiuje :D :P PS2 ide cos zjesc

Gość a jeżeli tak
Nieśmiały mężczyzna to wielkie wyzwanie dla kobiety.Czasami warto przebić się przez ten mur.:) efekty mogą być naprawdę zdumiewające.

Gość a jeżeli tak
Zdarzają sie takie osoby, które potrafią onieśmielić nawet najbardziej śmiałe osoby. Nie wiem od czego to zależy.