Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefano taratzinno

jak wzbudzic zazdrosc...

Polecane posty

Gość stefano taratzinno

jak w kobiecie wzbudzic zazdrosc. nie oczywiscie chamsko, ze bedzie widziec jak podrywam kogos, ale tak w codziennych sprawach?? bo ona nie jest o mnei zazdrosna, a ja o nia bardzo!

jesli chcesz na siłe wzbudzic tę zazdrość :o to nie polecam, bo mogą być tego poważne konsekwencje... A jesli hcesz jakos delikatnie, to nie wiem, np. jesli bedzie się chciala spotkać w "ten dzień"-odmow stanowczo, że masz coś do zrobieia, i nie tłumacz sie zbyt mocno ;) - neich się dziewczyna troszkę pozastanawia. Innych metod nie polecam :o

Gość stefano taratzinno
bo ja inaczej widze niektore rzeczy ona inaczej. i ona zawsze mowi ze mam racje, wiec przez zazdrosc chce jej pokazac jak ta druga osoba sie czuje gdy cos sie dzieje

Facet zawsze inaczej widzi.:-p A jeśli Ona nie jest zazdrosna,nie wiem czy zda egzamin jakiś podstęp. No,ewentualnie się zirytuje i nie daj ..Cię rzuci.Co wtedy zrobisz?:-p. Ja bym z Nią porozmawiała,a nie uciekała się do sztuczek jakichś....

Gość stefano taratzinno
no rozmowy byly, nic nie daja, twierdzi ze jestem chory .. :/ a ja tylko chce czuc ze jestem wazna osoba

jak ktoś nie ma natury zazdrośnika to to trudno inaczej niż w sposób ekstremalny wzbudzić zazdrość. jak dziewczyna się kapnie że celowo wzbudzasz w niej zazdrość, to może z tego być kicha. no i skoro ona daje ci powody do zazdrości i chcesz jej dać "nauczkę" to chyba najprościej takimi samymi zachowaniami jakimi ona wzbudza zazdrość w Tobie.

Gość stefano taratzinno
no tylko ze ja tak nie potrafe, no i o to w zwiazku nie chodzi, bo szybko sie rozejdziemy robiac cos takiego :/

Gość Marek___SS
moze przesadzam, wydaje mi sie ze nie. Bylismy ze znajomymi na dyskotece, i ona co chwile latala, gdy ja poszedlem do ubikacji przyszedlem i gadala z gosciem. Usiadlem na przeciwko nich a ona w najlepsze z nim gadala, nei zwracajac uwagi na mnie... pozniej spytalem sie kto to bo myslalem ze jakis znajomy jej, a ona powiedziala ze nie zna, przysiadl sie poprostu i gadal glupoty... drugie ze chcialem isc do domu bo juz bylo dosc pozno, a ona ze zostaje i moge jechac sam jak chce. - zawsze gdy tylko ona chce jechac jade z nia...