Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet 13

do Sylwestra tuż tuż odchudzanie zacznij już !

Polecane posty

Witam moje odchudzaczki ;) Cześć buziaczkek27 nie martw się pomożemy Ci w zrzucaniu kilogramków ;) a skoro dzisiaj poniedziałek to wlazłam na wagę a tam znowu minus hurra hurra tym razem 2 kg ale zawsze coś, jestem już ,,szczuplejsza\'\' o 5 kg ;) przede mną jeszcze 15 a może i 20 :) Zobaczymy. Byłoby pewnie więcej gdybym dołożyła jakieś ćwiczonka. Od dzisiaj pół godzinki na rowerku stacjonarnym ;) Buziaczki moje drogie i trzymajcie się dzielnie nawet nie wiecie jaka to radość spoglądać na wagę a tam coraz mniej i mniej hurra. Życzę Wam powodzonka i miłego dzionka ;) 2 tygodnie temu 75 kg ;( 08.12.2008 72 kg ;) 15.12.2008 70 kg ;) Cel pierwszy - 55 kg ;) Cel drugi - 50 kg :):) :)

Tak jak w temacie Sylwester już jutro a ja zrzuciłam łącznie 9 kg i jestem bardzo zadowolona co nie znaczy, że na tym zaprzestanę walkę z kilogramami bo do mojej wymarzonej wagi muszę się jeszcze nieźle napocić ;) ale od Nowego Roku zaczynam dodatkowo chodzić na siłownię. Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki i mam nadzieję, że się nie poddałyście jak znajdziecie chwilkę to zapraszam na forum podzielcie sie swoimi wynikami a teraz życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń nawet tych najmniejszych i zrealizowania swoich celów ! Pozdrawiam buziaczki papapap do zobaczenia za rok ;) 2 tygodnie temu 75 kg ;( 08.12.2008 72 kg 15.12.2008 70 kg 29.12.2008 66 kg ;) ;) ;) Cel I 55 kg coraz bliżej ;) Cel II 50 kg

Gość Magdalena

Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudznaie jak Slimunox. W 3 miesiące pozbyłam się całej nadwagi. 14 kilo mniej. Nawewt nie wiecie jaka to dla mnie ulga