Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania160a

Alimenty

Polecane posty

Gość Ania160a

Mam pytanie...Mam ciężką sytuację rodzinną.Mój ojciec zostawił mamę dla innej. Mam 17 lat i mieszkam w domy z mamą i moim chłopakiem...JA i mój chłopak zajmujemy 1 pokój.Ojciec żąda od mojego chłopaka pieniędzy za noclegi.ale przecież on śpi ze mną i w ogóle zajmujemy 1 pomieszczenie....zmienił zamki w drzwiach..JNa to wychodzi jakby żądał zapłaty ode mnie bo to mój pokój co innego gdybyśmy spali w 2 osobnych pokojach...i postanowiliśmy się wyprowadzić.Mam pytanie odnośnie alimentów czy ja mogę żądać alimentów od ojca...Sprawa rozwodowa mojej mamy podobno poszła do sądu ale nic nie wiadomo to wszystko trwa już rok my z mamą ledwo co wiążemy koniec z końcem za cały rok od ojca dostałam 200 zł w tym są moje urodziny...moja mam jest załąmana pracuje od rana do nocy żeby zarobić na opłaty....co m\

O alimenty na Ciebie oraz ewentualnie na siebie musi wystąpić twoja matka albowiem Ty jesteś niepełnoletnia.

Poza tym dziwna z was rodzinka:D:D:D:D:D żeby 17letnia dziewucha mieszkała razem ze swoim chłopakiem? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Rany co się na tym świecie porobiło:O Do szkoły,a nie ściskać się z chłopakiem :D:D:D

Gość Ania160a
mieszkam z moim chłopakiem bo on mnie utrzymuje mojej mamy wypłata ledwo starcza na rachunki szkoła ciuchy i resztę rzeczy za to płaci chłopak...ojciec nie daje na moje utrzmanie