Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka blondynka..

czemu jak ktoras tutaj napisze ze jest ladna to zaraz na nia naskakujecie?

Polecane posty

Gość zielonooka blondynka..

ze sie wywyzsza uwaza za lepszai td a jak nie ma pewnosci siebie to odwrotnie mowicie ze ma wlasnie tak siebie postrzegac:O

bo większość ludzi klikających na kafe to delikatnie ujmując osoby nieatrakcyjne - kobiety są zazdrosne a faceci sfrustrowani - innego wytłumaczenia nie znajduję :)

Gość seikaaa...
naskakauja tylko "pasztety:P

oj dziewczyny jest tyle kobiet pieknych na kafe które o tym nie piszą tylko wklejają fote do stopki:) proste

Gość napisz jej dzien dobry
Sami , a to Ty w stopce ? :P ;)

hmm tak, ale nie wszyscy mają ochotępokazywać swoje oblicze całej kafeterii - a nóż widelec ktoś znajomy się trafi - poczyta co tutaj czasem wypisuję ( czasami coś osobistego i szczerego) i wszystkim wygada... ;)

Gość bo nie lubimy ludzi proznych

mój ideał faceta w stopce;) Niuuunia oczywiscie ze mozesz pisac ze jestes ładna i równoczesnie twierdzić ze nie potrzebujesz potwierdzenia swojej atrakcyjnosci:) ja Ci wierze ze jestes sliczna choc Cie nie widziałam

Gość racja.....
radze tej osobie powyzej zajrzec do slownika i zaznajomic sie ze znajomosci znaczenia slowka "prozny" mowienie o sobie "jestem ladna"nie znaczy ze jestem prozna o Polski zacofany narodzie:!P

czy fakt , że ktoś jest atrakcyjny znaczy , że jest próżny?? Jest atrakcyjny bo jest i koniec - ma za to przepraszać, udawać , że jest pasztetem aby innym zrobić przyjemność??

Gość racja.....
polski mialo byc

Gość do racja.....
ales ty nowoczwesny/na. lepiej sam przeczytaj sobie co to proznosc nieuku a potem spierdalaj stad!!!

Gość do racja.....
czy fakt , że ktoś jest atrakcyjny znaczy , że jest próżny?? Jest atrakcyjny bo jest i koniec - ma za to przepraszać, udawać , że jest pasztetem aby innym zrobić przyjemność no tak najlepiej rozglaszac wszem i obec jaki to piekny/a jestem a wy patrzcie i podziwiajcie. jestem najpiekniejszy na swiecie!!!

Sami , ależ ja potrzebuję potwierdzenia - czasami nawet bardzo często ;) Jestem ładna - tak słyszałam :D:D - to kwestia gustu oczywiście , ale pasztetem mnie nie nazwiesz - jak każda kobitka mam też gorsze dni i komplement jest jak balsam na chwilowy dołek - ale wolę słyszeć to na żywo , nie chciałabym aby cała kafe widziała wmoje oblicze ponieważ niektóre rzeczy o których tu pisałam sa bardzo szczere i osobiste - anonimowość ośmiela - w rzezcywistości pewnie nie przyznałabym się do tego - nie chciałabym aby ktoś znajomu - możliwe , że też tu klikający mnie "odkrył" :D

Gość jednak to prawda
jak ladne to musza byc glupie. taka kolej rzeczy

Gość racja.....
no tak najlepiej rozglaszac wszem i obec jaki to piekny/a jestem a wy patrzcie i podziwiajcie. jestem najpiekniejszy na swiecie!!! i jeszcze prosze doksztacic czytanie ze zrozumieniem

Gość racja.....
jak ladne to musza byc glupie. taka kolej rzeczy uwaga! paszteciary atakuja:D

na kafe można sobie rozgłaszać, nie każdy chce fotę publikować , ale osobiście w tzw. "realu" nie znam osób atrakcyjnych , które to rozgłaszają - one zwyczajnie są atrakcyjne i to widać - nie muszą tego rozgłaszać i tak każdy to widzi i wie - tyle że mniej atrakcyjne zazdrośnice każdy gest, słowo ładniejszej koleżanki odczytują jako bezwstydne "rozgłaszanie atrakcyjności" - zazdrość je zaślepia :D

Gość do racja
ty sie idz doksztalc nieuku pierdolony.a tak w ogole to jestem facetem debilu

Gość moze wam sie wydaje
ze jestescie takie piekne. jakby zmyc te tone pudru prawda okazuje sie bolesna...

Gość a ja jestem ladna
ale nie musze tego rozglaszac i szukac potwierdzenia. i prosze nie obrazac innych kobiet i wyzywac ich od pasztetow

puder owszem poprawia urodę , ale pięknych rysów sobie nie domalujesz - i piękne kobiety moga mieć na ślicznych buźkach jakieś małe skazy - puder co nieco poprawi, ale pasztetowi nawet tona nie pomoże - pospolitości nie zamalujesz :D

Gość a ja jestem ladna
niunia latwo ci jest dzielic kobiety na piekne i pasztety. siebie oczywiscie zaliczasz do tych pieknych. zycze cie zeby nic ci sie nie przytrafilo w zyciu tzn jakis wypadek, paskudne chorobsko ktore zniszczy twoja niewatpliwa urode. i wszystkim wam "pieknym" tez tego zycze bo bez urody bedziecie nikim

Gość racja.....
i wszystkim wam "pieknym" tez tego zycze bo bez urody bedziecie nikim nawet nie chce mi sie tego skomentowac:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość a ja jestem ladna
to nie komentuj...

Gość a ja jestem ladna
a swoja droga chetnie bym zobaczyla jakie z was pieknosci. hehehe

zaraz zaraz... bez urody nikim??? może i tak, jak się całe życie skupiało tylko na urodzie:) ale wyobraź sobie, że niektórzy mają większe aspiracje niż patrzenie w lusterko i zachwycanie się sobą :)

kobitko wyżej- nie dzielę, ja tylko zniżam się do poziomu niektórych osób wypowiadających się na forum - stąd "pasztety" - nie bierz tego do siebie - oczywiste przeciez jest , że tylkoo ładnych można pisac , że głupie, puste i pewnie puszczalskie - a co tam- niech mają i tak za dużo od życia dostały - prawda?? :)