Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże Co Ja Mam Robić

Kobieta z którą BYL NAPISALA mu komentarz w

Polecane posty

Gość nie nie to nie prowokacja
o kurna to macie problemy hahahahaha :D 🖐️

Gość hahahahahihihihihihiih
dla mnie to nie jest problem :D ale ciekawe skąd takie pindy się biorą dośyćze męzata to jeszcze szuka nie wiadomo czego u zajętego faceta?!:D

komentarz pod zdieciem jest tylko i wyłacznie tekstem ...i tylko osoba mało pewna własnego partnera ma z tym mega wyszukane problemy .... dla innych jest to nic nie znaczacy tekst

nie wiesz co masz zrobić?? najlepiej nie wchodź na nk i nie czytaj to nie będzie cie to boleć a z drugiej strony nie pomyslałaś że ta zanajoma robi to specjalnie ci na złość i widać osiąga swój cel

jezeli to jest skierowane tez do mnie to nie wiem po co miałaby mi na zlośc robić ,nie zna mnie i nigdy mnie nie widziała na oczy. szczerze to mam ja gdzieś bo mi do pięt nie dorasta ..skromnie mówiąc;)

masz pewnie wielkie lęki przed utrata lovelasa... pewnie jestes z miekiej gliny robiona i obawiasz sie konkurencji... mysle ze by ci pomogły cwiczenia z asertywnosci ...:D

Gość niestety to nie tak
Ty jej napisz ... "ja za Tobą nie tęsknię, ale pozdrawiam :) " i już, odczepi się

Gość lepiej dopisz
a co u Ciebie i mężulka?

a moze powinnam jej napisac zeby nie siedziała na NK tylko zoaczyla czy dziecka nie musi przewinąć ?:D;) w sumie to szkoda mi troche jej meza ,jego zona zamiast zając sie nim to podglada innych facetów

Gość logiczny wniosek
"w sumie to szkoda mi troche jej meza ,jego zona zamiast zając sie nim to podglada innych facetów " Fajnie się kogoś ocenia, chociaż robi się to samo, nie?;-) Widziałaś jej komentarze = też siedziałaś na Naszej Klasie zamiast zająć się swoim facetem. A kto cię tam wie kogo podglądasz. Pewnie też innych facetów. No powiedz że nie wchodzisz nigdy na profile kolegów lub byłego:-D

Gość hahahhahahhhihihihii
pewnie ze siedze ale ja zagladam to mojego faceta a jak zagladam do jakiegos faceta ktorego iedys znałam to nie piszę komentarzy typu ale przystojniaczek itp ,mam swojego meżczyzne i jedynie jemu mogłabym cos takiego napisac czego też nie robie bo mu to codziennie mówie:)

Gość weroni1234
Jest ktoś?

Gość ktoś jest ...............
.:D