Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Dlaczego to męzczyzna ma sie opiekowac kobieta.

Polecane posty

Gość nie3i3nienee
ja nie jestem lwem i tylko spokojnym czlowiekiem i nie mam zamairu nikogo bronic jak lew tylko kochac i byc kochanym, nie zyjemy w sredniowieczu zeby rzuczac sie sobei do gardla! cywilizacja to kompromis a nei walczenie jak lew!

Gość nie3i3nienee
panienka --> a jak ja mam sie zoreintowac ze sie jej podobam? taka sam sytuacja jak przedtem, tylko ze inna soab sie tym zajmuje

Gość panienka światowa modelka
ale nie możęsz być taki zaciećwierzony jak chcesz mieć kobietę,musisz mieć podniesioną głowe do góry i szeroki uśmiech optymizmu,aby widziała małe iskierki które nad tobą latają to ta chemia

Gość nie3i3nienee
czyli jak nei ejste m caly czas zadowolony i sumeichniety to nei moge byc kochany? :(

no przecież to się czuje jak się komus spodobasz ta osoba zacznie to odwzajemniać,bedzie niesmiało na ciebie patrzeć lekko sie usmiechając,to są znaki dla ciebie wtedy ty musisz przejąc inicjatywę

Gość nie3i3nienee
mi tak nigdy nitk nie robil :( to nie moja wina ze nie ejstem atrkacyjnr :(

kobiety lubią usmiechniętych facetów,pozytywnie nastawionych do życia napewno nie nudziarzy i marudzących frustratów,nie musisz cały czas się szczerzyć,no ale minimalny wysiłek usmiechu dużo zmieni

a dlaczego ty o sobie tak mówisz ,że nie jestes atrakcyjny co z toba nie tak ,może tak to sobie głupio wmawiasz i nigdy ni bedziesz zadowolony

Gość nie3i3nienee
do mnie nikt tak nie robil, nie ejstem atrakcyjny a przeciez sucmicham sie troche ;/

Gość nie3i3nienee
gdybym byl atrakcyjnym to by dziewczyny jakos reagowly, patrzyly sie, zaczepialy, albo przynajmniej nie szly sobei na czatach jak pokazuje im moje zdjecie....

musisz więćej pozytywnej energii wytwarzać od siebie i nie dołowac innych

dziewczyny też są nieśmiałe i jak wiesz każda kobieta chce byc zdobywana przez faceta,co do czata to poco tam włazisz jak takie tam są,znajdz na miescie porządna dziewczyna która cie zaakceptuje takim jakim jesteś,na czatach to wiesz jak jest,najlepiej daj fotke modela to sie nie opedzisz od pisania

Gość nie3i3nienee
dziewczyny też są nieśmiałe ----> tylko częsc, jest cal masa szlaonych każda kobieta chce byc zdobywana przez faceta---> Ty tak wierzysz, z reszta po co jaakies tam zabwat w zdobywanie? Tu trzeba kochac tlyko po prostu... znajdz na miescie porządna dziewczyna ---> nie umiem :( na czatach to wiesz jak jest,najlepiej daj fotke modela to sie nie opedzisz od pisania---> Nie wiem jak jest, gdybym sie spodobal to by chcialy pisac

Gość bardzo śmieszne
Mężczyźni opiekują się kobietami, ha, ha! Wychowują, zmieniają pieluchy, wycierają zasmarkane nosy, chodzą do szkoły na zebrania, gotują im, piorą, sprzątają i zmywają po nich. Rzeczywiście biedni ci mężczyźni.

na mieście mozna poznać,wystarczy wychodzic gdzies,zapisz się na siłownie,na basen no nie wiem gdzie jeszcze i w takim miejscu najlepiej poznać,wtedy widzisz jak wygląda jak się zachowuje,ale musisz dać coś od siebie,musisz pokazać zainteresowanie jak ci się spodoba i troche pozabiegac o względy tej dziewczyny,troche więcej wiary w siebie,przejdz sie do fryzjera niech ci walnie jakiś fajny fryz,pare razy na solarke ,ubierz sie schludnie i jais perfum i zobaczysz efekt będzie

Gość nie3i3nienee
silowne?? basen?? to miejsce tortur a nie poznawania dziewcyzn ;/ ja jak zawsze zabiegalem o dziewczyny to mnie odrzucaly :( to nie dzial, bo ejestem brzydki skad mam wiedziec ktora fryzura jest dobra? ja lubie swoja fruzure.... na ubranich sie nie znam, a perfumy sa niucziciwe bo dziewczyan ma mnie kochac a nie jakies zapszki...

to wybierz się do parku to miejsce romantyczne,sam widzisz nie chcesz się zmienić,będzie ci ciężko,trzeba coś w swoim kierunku robić,aby miec kobiete,aby zwróciła na ciebie uwagę,co ty dla siebie robisz

Gość nie3i3nienee
chodze po parkach, ale u mnie po pierwsze malo dizewczyn po drugie, nie zwracja na mnie uwage, zreszta co mialbym zrobic? a co niby mam robic dla siebie bo nie rozumiem?

dbać bardziej o siebie,zrobic sobie jakis fajny prezent,będzie ci lepiej,a w jakim ty wieku jesteś

a masz jakies zwierzatko może na psa poznać jakąs dziewczyne tak przez przypadek ty idziesz na spacer i ona i sie spotykacie

Gość nie3i3nienee
po co mi prezent jakis fajny? tu nie ma znaczeni jak sie cuzje tylk oze nei ejste matrkacyjny :( mam 18 lat, nigdy dziewcyzny nie mialem ;/ jestem do ncizego

Gość nie3i3nienee
nie mam psa.... ze zwierzat mam tylko rodzine :0

mikulka Ja jestem kobietą i nie mam nic przeciwko zaopiekowaniu się Gerardem Butlerem. :D Tylko co na to mój mąż... :O

oj to młodziutki jesteś 18 lat to jeszcze młode masz ciało,jeszcze się zmienisz bedziesz męski i piękny,poczekaj z 4 lata i wszystkie będą za toba latać

Gość nie3i3nienee
nie zmienie sie bo majac 18 lat konczy sie rosniecie nawet jak ktos roznie dalej to niewiele sie zmienia :(( przeciez wiem ze sie nie zmienie i jak juz sie nie podbam to nadal nie będę :( Przeciez moi koledzy moga sie podobac a niektrozy maja mniej niz ja :(

napewno sie zmienisz o to sie nie martw,a na siłe nie ma co szukać dziewczyny,kiedys przypadkowo poznasz i będziesz szczęśliwy,trzeba czasu,zajmij się nauka

Gość nie3i3nienee
nie moge sie uczyc poniewaz umiem tylko o dizewczynach myslec :( a na siel nei szukam bo nie umiem szukać ;/ nie mam gdzie przydpakowo poznac jestem neismaily :/ nie zmienie się przeciez twarz sie nei zmeini juz, ani nie urosne, a ja musze byc atrkacyjny bez tego nie czuje godny posiadania dizewczyny, chce zby dziewcyzna byla ze mna szczeliswa i zebym spelnial jej ptrzeby, a bez wygadu nigdy tka nei ebdzie

posłuchaj ni każda dziewczyna jest super piekna i może rtaficie na siebie i dla siebie będziecie piekni i będziesz szzczęsliwy a napewno tak będzie,masz jeszce dużo czasu przed soba na szczęście

Gość nie3i3nienee
ja nie che trafic na brzydka dziewczyne nie wierze w milsoc bez podbania sie fizycznego nie che takze byc zmuszony do kochania dziewczyny ktroa mi sie nie podoba, ale ktora laskawie pozwolila mi byc kochana przez siebie ;/ ja musze byc przystojnym, tylko wtedy mozna kochac kogo sie che i byc kochanym nie mam duzo czasu na szczescie, juz od 5 lat czekam na dizewcyzne nie mogac mysles o niczym innym, chce sie zabic ;/