Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Pytanie do pań w związkach...

Polecane posty

czy czesto zdarza wam sie zauroczyć? tzn..hm na podstawie samego wyglądu, nawet nie znając kogoś się zauroczyć i przez np 3 dni o tym kims myćleć a później przechodzi? bo kochacie partnera? bo jak wiadomo zauroczenie to coś zupełnie innego niż miłość(choć wiele osób to myli) nie wiem czy dobrze sformuowałem pytanie. jeśli neizbyt, a znajdzie się jeden miły kto zrozumiał i pomoże napisać to własnymi słowami w sposób abrdziej zrozumiały dla ogółu to będę wdzięczny...

Gość a ja sobie biegam
Mi też się to jeszcze nie zdarzyło ... a jestem z moim narzeczonym już 6,5 roku.

6,5 roku? długie narzeczeństwo:) nie chodzi mi o zdrade ani romans jakis czyy coś tylko np..no nie wiem.. być może to sie tyczy bardziej młodych dziewczyn, nastolatek..ale czasem ktos pisze tutaj "zakochałam sie w swoim profesorze.." albo "zauroczyłam sie w chłopaku mojej najlepsszej koleżanki"..chodzi o takie zauroczenie wyglądem tylko. takie któe mija po tygodniu..czy coś takiego

Gość a ja sobie biegam
:) To znaczy narzeczeństwem jesteśmy od 3 lat, ale razem już 6,5 roku :) I mamy 2-letnią córeczkę :)

nigdy nie zauroczyłam się w wyglądzie, nawet jak byłam sama.... fakt w liceum podobał mi się jeden Wojtek, dopóki nie zaprosił mnie na randkę.... jak był w "zasięgu ręki" okazało się, że ma jakieś niedoskonałości ;) od tamtego czasu nie "lecę" na wygląd :P

Gość bejbik
Mogę obiektywnie stwierdzić, że jakiś tam facet jest przystojny, jednak nigdy żaden nie zawrócił mi w głowie. Jeżeli kobieta jest przez faceta dopieszczana komplementami ,wyrazami miłości i do tego szczerze kocha swojego faceta, to taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Gość Owszem.nie raz
A 20lat w zwiazku...

Gość rude loki
Oj, zdarzyło się :o Na szczęście jak sam to napisałeś - szybko mija :)