Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka Aga o

ciaza

Polecane posty

Gość taka Aga o

kochalam sie w dniu planowanej miesiaczki do konca, nie mam okresu ptrzez 5 dni , moze to byc ciaza????

Gość taka aga o
a miala ktoras taki przypadek ze zaszla w czasie okresu??? to wazne dla mnie, nie chce czekac jeszcze miesiac zeby byc pewna, narazie tylko moge gdybac :(

Gość taka Aga o
To byłaby masakra gdybym zaszla w ciaze, nie chce meic dziecka w wlasnym tata :(

Gość taka Aga o
to wyzej to podszyw

Gość kokosek0020
zrob test

Gość nie wie co robic
hej mam pytanie. jesli bylam u lekarza pediatry i miałam robione badania moczu i wszystkie mam idealne to moge byc w ciazy?? bola mnie piersi i mam zawroty glowy miesiaczka spoznila mi sie 5dni ale sie pojawila czy moge byc w ciazy prosze o odpowiedz

karolcia333 heh no, może kiedyś wynajdą szczepienie uodparniające normalnych ludzi na głupotę innych:P

Gość nie wie co robic
zapomniałam powiedziec ze mialam stosunek 5dni przed miesiaczka i mialam juz dwa razy okres . prosze o odpowiedz.,,..

Gość nie wie co robic
cykle mam 31-34 4grudnia mialam miec okres 29listopada mialam stosunek okres sie pojawill zgodnie z planem . Nastepny mial byc 4stycznia lecz byl 9. Mam zawroty glowy i bola mnie piersi ale badania moczu mialam dobre . Lecz nie wiem czy te badania maja jakies znaczenie dla ciazy . W czwartek ide do gina . Powiedzcie moge byc w ciazy?

Gość nie wie co robic
a i od 2 tygodni mam podwyzszona temp. powyzej 37 .... cos mi sie wydaje ze jestem w ciazy :(:(:(

Gość nie wie co robic
Jak myślicie mogę być w ciąży??

Gość czerwoweczka
hihihihi pięć dni ja poszłam do gin w 7tc, bo mam nieregoralne cykle i kilka tyg opoznienia, to nie bylodla mnie nic dziwnego, dodam, ze kilka lat leczylam sie gin, min mialam zepsol jajnika policystycznego :) i prosze, na poczatku czerwca urodze dzidzi :) a kiedy sie kochalam.... kochalismy sie codziennie, wiec nie wiem kiedy zaszlam w ciaze, na pewno wtedy kiedy jajeczko bylo gotowe :D

Gość nie wie co robic
Mogę być w ciązy czy nie?:(

Gość nie wie co robic
Bo zastanawia mnie ta podwyzszona temp. a czy podwyzszona temp ciała jest objawem ciązy w pierwszych tygodniach... ale niby badania moczu miałam dobre i jakbym była w ciązy to chyba powinny być złe ... poradźcie coś ja za bardzo się nie znam na tym

idź do apteki po test, albo do gin na krew a nie kochalas sie wczesniej? tylko w czasie miesiaczki? moze masz jakis stan zapalny, moze...

Gość nie wie co robic
kochałam sie 5dni przed miesiaczka potem okres dostałam

Gość nie wie co robic
to bylo 28.11 a 4.12 zgodnie z planem dostałam normalna miesiaczke potem zamiast 4.01 spóźnił mi sie 5dni i 9.01 dostałam druga jest mozliwosc ze moge byc w ciazy??

Gość karolinaaaa
ja mam pytanko moze nie do tematu ale nie znalazlam gdzie zapytac. chodzi mi o tabletki hormonalne moj lek. gin. byl na zwolnieniu, bylam z nim umowiona na dzis na wizyte,ale okazalo sie ze przedluzyl zwolnienie a ja jutro musze wziac pierwsza pigulke. kobieta z recepcji powiedziala ze w takiej sytuacji(przedluzenie zwolnienia) moge dostac recepte ale dopiero we wtorek i tu moje pytanie: czy przerwa w braniu tabletek moze byc dluzsza niz 7 dni (np11) czy musze zacac brac od przyszlego okresu czyli wlasciwie za miesiac? i czy jesli musze od jutra to czy kolezanka ktora bierze te same tabletki moze mi dac swoje 4 a ja po wykupieniu moge jej oddac z mojego opakowania? tabletki biore dopiero od niedawna stad moja niewiedza :)

Gość nie wie co robic
kto mi odpowie na moje pytania ? :(