Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka111

co myślicie o te sukni?

Polecane posty

Gość kamillenka
dół ma niezły ale gorset juz mniej.....ale to TY wybierasz :) ja mam prostą bez ozdób bez ramiączek i jestem zadowolona :)

Gość okropna....
okropna bleeeeee nie dalo sie wybrac nic bardziej bukieciarskiego??

Ksieżniczkowata...nie w moim typie... Autorko przymierzałaś ją? Widziałaś na żywo?

a mi się podoba :D jak ktoś lubi skromny krój, to ok- ja wolę takie 'księżniczkkowe' :)

Gość pięknaaaaaaaaaaaaa

Gość extrrraa suknia

Gość bfbfbfbfbfb
Dokładnie, księżniczkowa. I w tym stylu bardzo ładna, choć nie musi się każdemu podobać :)

Gość anka1-1
mnie tak srednio sie podoba. gora wydaje sie taka "bogata" (gorset) a dol taki "ubogi" :/

Gość mocno księżniczkowa
czyli kompletnie nie mój styl, ale i tak jest piękna. W przeciwieństwie do większości księżniczkowo-bajkowych sukienek nie jest przesłodzona ani infantylna. Tylko Ty nie przesadź z dodatkami, żadnych kwiatków sratków, potrójnych welonów, świecidełek i kokardek!

Gość gosieńkaaa
ladna ale ja bym takiej nie wybrala, szczegolnie ze wzgledu na dol

Gość gosieńkaaa
Ostatnie tango ladniutka ta Twoja

hmm, no nie w moim guscie ale jezeli tobie si e podoba ... w kazdym razie najpierw przymierz !! bo suknia niebezpieczna, pamietaj ze fota poprawiana byla w jakims programie graficznym i modelka jest na niej wydluzona i ma sztuczna takie osy. w rzeczywitosci moze to byc mega bez z blyszczacym gorsetem

Gość princessaa
w sukni ktora pokazala autorka bedzie wygladala jak babka lub jak beza. dlatego z suknie tej firmy tiulowe sa beznadziejnie uszyte i nie wysmuklaja ciala tlyko tworza babke zraaz gdzie sie talia konczy.

Gość ja miałam taką suknię
Jesli chodzi o gorset jest przepiękny, dół wyglada na strojny, ale w rzeczywistości jest dość skromny (tiul siada). Polecam tę kieckę, choć trochę waży. Ja nie miałam welonu. Jest skromna i strojna jednoczesnie. Bez falban, drapowań, kwiatków i innych obrzydliwych dodatków

Teoretycznie mi się nie podoba... ale niedawno koleżanka miała bardzo podobną na swoim ślubie- wyglądała olśniewająco. Musisz przymierzyć :)