Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

Jak delikatnie zasugerować jej żeby schudła?

Polecane posty

Gość osoby ktore twierdza ze
165 / 65 to osoba gruba, chyba skladaja sie z samych kosci i trzesacego sie galaretowatego tluszczu. Jesli ma sie flaki zamiast miesni i tluszcz, bo sie w ogole nie cwiczy, tylko plaszczy dupsko przed TV, faktycznie mozna tak oblesnie wygladac. Ja przt 165 / 65 kg mam az 58 cm w pasie. A Wy ile macie , chudzinki? :P pozdrawiam, smalce

Napisz anonima z innego numeru "schudnij bo Cie chłop rzuci'

Gość bartonella
jasne0najlepszy tekst" nie w takiej kobiecie się zakochałem " a po latach dajmy na to 25 małżeństwa taki koleś powie ,ze te zmarszczki i obwisy to jest nie to co pokochał i niech coś z tym zrobi,bo go nie kręci...żal.pl!

Gość po 25 latach
to on też już nie będzie taki sam, jak wcześniej, więc się wszystko wyrówna i albo będzie akceptacja i uczucie dalsze albo rozwód. choć rozwód pewnie będzie prędzej niż za 25 lat, nie ma co tak daleko w przyszłość wybiegać :P

Gość A ja chyba mam niedowage
Ja mam 170/55 to chyba spora niedowaga, a nie jestem szkieletem czy coś...gwałtownie gubie kg, a potem znów nabieram. 2tyg temu wazylam52kg a dodam ze jem jak szalona

Gość podstępna kuciapa
Autor chyba naprawdę źle ocenił wagę swojej dziewczyny, bo ciężko przy 65 kilo i 165 cm być grubym. Wiele spośród moich koleżanek waży około 60-65 kilo i na pewno nie są grube. Jak ktoś wyżej napisał, to nie waga jest ważna, tylko stosunek tłuszczu do mięśni. Mięśnie są cięższe przecież!

Gość darecki nie pisze od 2008
165 cm waży jakieś 65 kilo. " to 10 kg za dużo waży, nic dziwnego że chłopa przestała jarać.