Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusiaaa

chcialabym aby pewnego faceta ktos tak skrzywdzil jak on mnie

Polecane posty

a czy to nie jest dobry znak? chcialabym z nim byc do konca zycia??? znajdziesz innego, lepszego, ktory bedzie cie sznował :) przeciez to wcale nie jest porazaka!!!!!!! Nikt nie chce byc krzywdzony... ale popatrz na to z innej strony,,,,

Gość malusiaaa
dobry znak?:(

Gość banda nudziarz zzzz
mala tak bywa, najlepiej wtedy znalesc inny obiekt zainteresowania i zapomniec o takim. Jasne ze milo by bylo popatrzec jak go rzuca inna:) MSP co ty tak sie denerwujesz? Nerwy ci puscily?:P I pewnie mi teraz zyczysz jak najgorzej ale pamietaj z epopelniasz grzech zyczac mi tak i powinnas sie leczyc:)

Gość malusiaaa
tylko w tym problem ze inni mnie nie interesuja

Gość banda nudziarz zzzz
Nie nie lubia byc ponizane tyle tylko ze maja ochote zeby sprawca ich cierpienia poczul to samo co one. Normalna sprawa. Gdyby lubily to nie cghcialy by sie odgrywac:) Nie mnie oceniac czy slusznie ja rzucil czy nie ale moge powiedziec z ejest to normalne co ona odczuwa. Nalezy pocierpiec i wziac sie w garsc a takim delikwentem wiecej sie nie zajmowac:)

Gość banda nudziarz zzzz
a czy ja ja wysylalam do psychiatryka?

Gość banda nudziarz zzzz
Milosc seks pozadanie moherowy beret czemu ty tak bluzgasz? Obrazilam cie na tym forum? Jesli mas zdalej problem z rozumieniem tekstu czytanego to uswiadomie cie z e slowo nudziara nie jest zapisane w slowniku wyrazow obrazliwych, moher jak sie patrzy:P A gowno owszem. Ja rowniez potrafie sypnac niezla wiazanke ale przez moja kulture nie robie tego ale za to ty hmmmmm no coment:)

Gość banda nudziarz zzzz
W jakim kolku rozancowym bierzesz udzial z ewas ucz atakich bluzgow? Tak dziewczyna ma podejscie do ludzi taka zyczliwa, wyrozumiala ze ho ho. Wlasnie to jest taka mentalnosc ludzi ktorzy udaja milych grzecznych katolikow a pozniej .....ja to przynajmniej mowie to co mysle, ale nie obrazam:) I co jak teraz wygladasz z ta swoja dobrocia? I nie krzywdzeniem innych oczywiscie buehehehehehehe:p

Gość banda nudziarz zzzz
radze dziewczyny zamiast na kafe siedziec jakies madre rzeczy poczytac:)

Gość banda nudziarz zzzz
to jak to z tym ortopeda jest? Od stop on jest buehehehehehe Nieudacznico jesli juz:P

Gość banda nudziarz zzzz
Hi hi slownik przeczytany? I jak ortopeda to od czego w koncu jest? I zapamietaj nieudacznico jesli juz uzywasz takiego wyrazu:)

Gość banda nudziarz zzzz
Biedactwo jak masz problem to porostu zapytaj a chetnie udziele Ci informacji:)

Gość banda nudziarz zzzz
No zaczela mnie obrazac a dziwczynie ktora miala problem do psychiatryka isc no i wyszlo szydlo z worka:) Co nie omieszkalam jej wypomniec a wtedy zostalam zbluzgana, obrazona i w ogole szok ze taka krystaliczna osobka tak sie zachowala he he he:) Piszac jak to ona nie jest tolerancyjna i dobra......

Hmmm do bluzgów trzeba sie przyzwyczaić ...albo nie wchodzić na kafe co do postu 09:54 malusiaaa nie wiem czy to normalne ale chce aby przez jakas dziecwzyne tak cierpial jak ja przez niego Jesli ktoś kogos kocha tak naprawdę całym sercem, sobą itd..TO nie czuje checi zemsty nie zyczy krzywdy.Dlaczego???-- bo to co boli naszą ukochaną osobę boli także nas. To co czuje TERAZ bohaterka jest żalem tęsknotą świadomością ze TO KONIEC .....ma prawo to czuć przez jakis czas,ale jesli bedzie mscic i życzyć Mu zle cały czas ...to... to NIE BYŁA LOVE TYLKO URAZONE DAMSKIE EGO tyle na ten temat:)