Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana001

sny co noc...

Polecane posty

Gość niewyspana001

Nie wiem za bardoz gdzie mogłabym o to pytać, nie licząc psychologa. Ale poki co chciala bym sie Was zapytac... moze mi cos poradzicie... od baaaaardzo dlugiego czasu, nie pamietam juz nawet od kiedy, co noc mam sny, wstaje niewyspana, ciezko mi sie dobudzic. sa po prostu meczace. A wiaomo ze jak sie cos sni to mozg caly czas pracuje wiec co sie dziwic ze potem mi sie caly dzien spac chce... Znacie moze jakies sposoby na to zeby one sie skonczyly? mam ich juz dosc. sny sa fajne ale jak sie cos jakis czas sni a nie caly czas. mam rozne, raz dobre, raz koszmarne. ale juz ich nie chce. co moze byc ich przyczyna?? pomozcie

Gość niewyspana001
najczęściej śnię o Romanie atletycznie zbudowanym 56 letnim złomiarzu ,który swą sylwetkę zawdzięcza kradzieżom szyn kolejowych z trasy Warszaw-Siemiatycze:)

Gość gadam przez sen
ciesz się że przynajmniej nie gadasz przez sen. A gadam o rzeczach od których mojemu partnerowi wlos się na glowie jeży. A ostatnio powiedzialam mu przez sen że go kocham - chociaż to nie prawda. I weź się czlowieku teraz tlumacz z wyznań przez sen w dodatku nie prawdziwych..ech..

Gość niewyspana001
nikt nie ma takich problemow, albo kiedyś mial i sobie z tym poradził?