Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech mi ktoś to wyjaśni.....

Sama sobie wybieram jakie tabsy chce brać. Może mi to ktoś wyjaśnić?

Polecane posty

To prawda, że jedne kobiety mogą brać takie, a drugie takie tabsy anty? Badania krwi naprawdę wykazują jakie tabsy będą dla mnie najlepsze. Mogę sama popróbować z tabsami i znaleźć dla siebie najlepsze? Wiem, że to nie witaminy. Ale może do rzeczy... Moja siostra nie miała robionych żadnych badań krwi, ani USG. Lekarz po prostu ją zbadał, podpytał i zapisał Cilest- od ręki i trafił znakomicie, bo siostra nie ma żadnych skutków ubocznych. Nawet cerę ma doskonałą. Ja byłam u innego lekarza. Z 2 tygodnie zajęło mi zrobienie wszystkich badań: badania krwi, USG dopochwowe, cytologia. I dopiero potem lekarz zapisał mi tabletki. Zobaczył wyniki i wiedział, że te tabletki będą dla mnie najlepsze? Nie trafił niestety, ponieważ biorę te tabsy już 3 m-ce a skutki uboczne nie ustąpiły. Poszłam do tego samego lekarza co siostra, powiedziałam jak sprawa wygląda (to bardzo dobry lekarz, o nienagannej opinii), zasugerowałam mu Cilest i mi to zapisał! I co teraz? Mogę tak od ręki zacząć brać te tabletki? Tak bez badań krwi? Może ktoś się na tym zna, bo boję się, że jak wezmę przypadkowe tabsy, to nie będą one tak skuteczne jak te zapisane w wyniku badań

szczerze to az jestem zdziwiona że zrobiono Ci te badania. To się raczej rzadko zdarza...prawda jest taka, że zazwyczaj lekarz coś przypisuje i ewentualnie jesli pojawiają sie skutki uboczne to zapisuje inne.

Byłam prywatnie, także pewnie stąd te wszystkie badania.

Gość cilest tabsy
Wielu lekarzy przepisuje cilest bez robienia odpowiednich badan bo s ato nowoczesne tabletki z minimalna dawka hormonow. Wlasciwie nie wiem po co sa te badania ale ja tez bralam cilest bez badan.

Gość dotknięta ona24
chodzę prywanie i też bez badań zapisano mi tabletki anty. badania są po to, by się upewnić czy dana kobieta może w ogóle brać tabletki...a nie, jakie... badanie hormonów pomaga co najwyżej dobrać rodzaj. ale lekarze, gł na podstawie obserwacji i wywiadu zapisają tabletki (są tylko 2, lub 3 rodzaje kobiet i pod te typy się przepisuje tabletki).

Czyli nie muszę się martwić o skuteczność Cilestu? Będę zabezpieczona już od 1 opakowania?

Gość gość
z8Pe1NeGnGaX7NpVfYw8ldOM