Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigranowa8.5

Panowie, szykuje taką niespodzianke. Może jakieś sugestie?

Polecane posty

Gość filigranowa8.5

Szykuje taka mała niespodzianke dla mojego M. Zawiąże mu oczy czarną wstążką i na chwile zostawie samego... Wróce ubrana w czarną bielizne, z elementami koronki bo bardzo to lubię :) do tego czarne pończochy z takim pasem i czerwono-czarna podwiązka(albo nie). Włosy na początku jakoś upnę niedbale gumką a poźniej rozpuszcze. Aha..zapomniałabym o czarnych szpileczkach. Tak do niego przyjde,ale nie zdejme wstązku z oczu, tylko wezmę jego dłoń i będę dotykać swoje ciało, kawałek po kawałku, żeby mogła działać wyobraźnia, twarz, włosy, piersi (w staniku narazie) brzuch, nogi, pończoszki, a na koncu... Ale wszystko w bieliźnie... Później pomasuje mu kark , zacznę go całować, dotykać jego ciała (ale narazie nie tam) i własnie... co dalej? :D żeby nie tak od razu odsłonic oczy i skończyc wiadomo jak ;P

..."Wróce ubrana w czarną bielizne, z elementami koronki bo bardzo to lubię do tego czarne pończochy z takim pasem i czerwono-czarna podwiązka"... ubierzesz się jak dzifka :o

Gość filigranowa8.5
a może nie chce wyglądać grzecznie? hm ?

Gość Kobieta chce się podobać
męzowi , a Ty ze odrazu jak dziwka?>?>? matko co za ludzie, same kompleksy i zawiść. Ja popieram pomysł!! brawo,mąż napewno bedzie zachwycony!!

Gość sadsad
Pomysł ok. Co do dalszej części żeby nie skończyło się wiadomo jak:D Możesz go przywiązać do łóżka lub przypiąć kajdankami. W tedy zdjąć przepaskę :D I powiedzieć to dobranoc kochanie:P hehe:D oczywiście nie iść spać ale dalej działać dotykając tym razem jego:) I na końcu pytanie i jak kochanie mogę Cię już uwolnić? I finał :D

Gość Kobieta chce się podobać
napewno wiesz jakie lubi pieszczoty....wypieść go ale opaski niesciagaj.

Gość to ile Ty masz lat
moze zwiaz mu rece , zdejmij opaske i zacznij striptiz? i przy okazji ocieraj sie o niego, siadaj na kolanach a biedak nie bedzie mogl dotknac i splonie :) i ja tez popieram pomysl, w koncu nie zawsze trzeba byc grzecznym

Gość gość
Świetne pomysle. Mysle, ze po paru kintach on sam nie wytrzyma i sciagnie opaske, a potem wiadomo co;)

Gość gość
kintach=minutach:DJEstem dzis nieprzytomna....

Gość wales
mi by się się spodobało.... ja mógłbym tak zawsze. Super niespodzianka!!!

Gość a ja zapytam
"Wróce ubrana w czarną bielizne, z elementami koronki bo bardzo to lubię" a Twój mąż lubi? Bo to powinno być coś co ON lubi też :P

Zwiąż mu ręce niech wie kto tu rządzi :D opaskę zostaw niech podziała u niego fantazja:)

Gość juchaaaa
warkocz komety nikt sie nie pytał ciebie czy ty lubisz czy tez nie-niespodzianki!

a gdzie ona napisała, że to dla męża....? :p tylko, żeby mu nie opadł z wrażenia hihihi fajny pomysł przyjemnej zabawy ps. jak to wszystko zrobisz to on pewnie przejmie inicjatywę:)

Gość Do_filigranowa8.5
jesli chcesz to zrobic dla swojego chlopaka to najpierw sie zastanow nad filozofia meska, bo z tego co ja sie orientuje faceci to wzrokowcy i napewno nie dasz mu duzo przyjemnosci zaslaniajac oczy, to tylko baby lubia zamykac oczy i wyobrazac sobei ze sie bzykaja z kims innym. Porazka jednym slowem

Gość filigranowa8.5
no faktycznie- M. to pierwsza litera imienia ale myśle, że to bez róznicy :) Fajnie, że pomysł w wiekszosci akceptowalny :D Już nie mogę sie doczekać wykoniania, a sugestie ze związanymi rękami wezme pod uwagę :) Striptiz też fajny, takie ocieranie działa na maxa! ale narazie to :) nie wszystko na raz :)

Gość filigranowa8.5
no nie wiem czy porażka ;) Myśle że sama myśl że prędzej czy pozniej mu to zdejme z oczu i że coś przyjemnego go jeszcze czeka raczej jest podniecające

Gość co ci powiem to ci powiem
co ty pitolisz ,chyba w przedszkolu chłopcy nie maja wyobraźni,to prędzej musi sobie zadać pytanie czy jej partner lubi czasem czuć nad sobą dominację ...jeśli tak to ślipia może mu zasłonić...jeśli nie to tylko po bożemu przy zgaszonym świetle

Gość hopsasek
:)

Gość BelZeDUUp
Warkocz komety to dziwka :P

Gość filigranowa8.5
za tydzień niespodzianka, juz nie mogę się doczekac :D mrrrau