Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudawianka

Kobietki czego uzywacie do nawilżania ciała?

Polecane posty

Gość cudawianka

Balsamy są drogie,tzn mała pojemność i wydajność,trzeba by co 2 tygodnie kupować nowy.Oliwka fajnie nawilza,ale wkurza mnie ta tłusta warstwa no i troche brudzi ubrania.Słyszałam,że super działa olej,ale nie pamietam czy jojoba czy kokosowy.Jakie macie alternatywy do balsamów?

Ja uzywam balsamu z rossmanna - 500 ml w promocji za 5-6 zł (normalnie okolo 8-9zł). Bardzo wydajny, dobrzez sie zroprowadza, niezle nawilza. Ja jestem zadowolona. Wiem ze chciałąś alternatywe dla balsamu, ale ten jest niedrogi, wiec ci odpisuje:)

Gość cudawianka
Wygląda nieźle ale chyba potrzebuje czegoś co mocniej nawilża,mam bardzo suchą skórę,zwłaszcza na nogach :(

Ja używam oliwki Hipp ale jak to oliwka jest tłusta, używam jej na zmianę z mleczkiem wygładzającym nivea i do suchej skóry mleczko jest bardzo dobre. Z tańszych jest też krem oliwkowy z rossmana, sama nie próbowałam ale dużo osób sobie chwali.

Gość olej i oliwki na mokrą skórę
nakładam, wtedy po wytarciu nie zostaje ta tłusta warstwa, a skóra jest ładnie nawilżona.... do suchej polecam olej makadamia, używam też oliwki Hipp- całkiem fajna!

Gość gfgh
golisz sie maszynka?