Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaOnaaa

Chcialabym znac Wasze opinie

Polecane posty

Gość wcale nie powiedziane
"tyle ze ja sie ciesze jak go widze"- wiesz uczucia cięzko zmienić ot tak- ja to rozumiem, ale jak już się cieszysz, to proszę cię rób to "wewnętrznie" NIE OKAZUJ TEGO, NIE CZEKAJ NA NIEGO, CZASEM ODMAWIAJ SPOTKAŃ Z NIM....niestety miłość, to nie sam "cud, miód" czasem trzeba pocierpieć, żeby coś osiągnać....bo na razie to on ma cię na każde zawołanie, przez co ma do ciebie 0 szacunku!

Gość ZaniepokojonaOnaaa
no wlasnie juz dawno nie rozmawialismy na ten temat a teraz mam potrzebe poggadac z nim ale nie wiem w jaki sposob by nie wyszlo ze na kolanach go blagam... i niech mi nikt nie mowi o tej rzece bo ludzie popelniaja bledy w zyciu tak mi sie wydaje ze trzeba je umiec naprawiac...tyle ze trze zrozumiec ze to byl blad

Gość ZaniepokojonaOnaaa
wcale nie jest powiedziane- ostatnimi czasy wlasnie udaje ze wszystko jest ok nie padam na kolana z bananem na twarzy jak przychodzi tylko po prostu zwyczajnie mam dosc tej niejasnej dla mnie sytuacji

on też ma 23 lata? jesli byliście 4 lata razem czyli od 19? jesli tak....moim zdaniem...on może po prostu chcieć się wyszaleć.... bo tak od młodych lat w związku....a jeszcze sama piszesz, że byłaś dosyć zaborcza....

Gość jadzia sklepowa
wiesz co autorko topiku, jeśli facet raz cię zostawił dla innej, to zostawi i drugi raz, czyli: mozesz go znow w sobie rozkochac, ale po jakims czasie on i tak znow cie zdradzi. taki typ czlowieka.

Gość ZaniepokojonaOnaaa
on jest rok starszy..no i to co teraz robi to wedlug moich znajomych wlasnie chec wyszalenia sie ale przeciez teraz jak juz zrozumialam pewne kwestie to mozemy razem szalec i chcialabym by to wiedzial

"mam dosc tej niejasnej dla mnie sytuacji"....ja na twoim miejscu zaczęła go unikać.... planowałabym sobie różne rzeczy właśnie wtedy kiedy on miał w zwyczaju wpadać.... moim zdaniem jesli mu zalezy, zam zacznie temat, w stylu "gdzie się podziewasz" itp- wtedy będziesz mogła nawiązac rozmowę- że cię męczy ta niejasna sytuacja, dlatego nie chcesz go widywać itd ...jeśli się nie zainteresuje, tym, ze go unikach..... nie błaźnij się i OLEJ GO JAK NAJSZYBCIEJ, znaczy, ze nic nie czuje i traktuję cię jak "zapychacz wolnego czasu"

Gość ZaniepokojonaOnaaa
nie wiem naprawde nie wiem jak sobie z zaraz wieta i ze te swieta spedze bez niego to mnie szlag trafia bo wiem jaka przykrosc wyrzadze moim najblizszym placzac przez caly ten okres.... chetnie oddam komus moje zycie...promocja:((((((((((((((

na moje oko facet sobie furtke zostawia. ogolnie caloksztalt niedobrze o nim swiadczy

no właśnie miłość to również wyrzeczenia! jeżeli bardziej zalezy mu na imprezkach niż na tobie, cóż.... tyle, że on na razie ma to i to.... ty czekasz w domu jak pies, a on jako wolny kawaler szalej po imprezkach z towarami i wpada kiedy mu wygodnie....więc póki go od siebie nie odsuniesz, nie przekonasz się jak jest na prawdę z jego uczuciami.... tyle w temacie, z mojej strony....

Gość ZaniepokojonaOnaaa
ale wiecie co jest najgorsze ze mu po prostu odbilo on sie nigdy tak nie zachowywal to nie on.... nawet na dobra sytuacje taka sprawa ze on ma obecnie dziewczyne dla ktorej mnie zostawil a zabawia sie z jakimis laskami za drinka... jak byl ze mna takie sytacje nie mialy miejsca

kolezanko wyciagaj wnioski. to nie jest idealny facet, cos z nim jest nie tak. zycze Ci, zebys kiedys dziekowala losowi, ze on Cie zostawil - mozesz trafic na duzo lepszego

Gość ZaniepokojonaOnaaa
ja od jakiegos czasu tez nie czekam:P bawie sie usmiecham do ludzi pokazuje jak mi suuuper i ekstra tyle ze w srodku wyje do ksiezyca... a gdy po tamtej glupiej sytuacji z tymi dziewczynami w klubie moja kolezanka a jego przyjaciolka zapytala go co on robi on jej odpowiedzial a widzisz co ona robi? ale moja kolezanka sie spisala na medal gdyz mu odpowiedziala : a co chcialbys by siedziala dalej w pokoju i plakala? on nie odpowiedzial odwrocil sie na piecie i poszedl wiec nie rozumiem czegos...

Gość ZaniepokojonaOnaaa
le akurat tej szma.y nie zaluje bo ona mnie znala i wiedziala ze jestesmy tak dluo ze soba i nie przeszkodzilo jej to w niczym a ja wciaz wierze ze jak bedzie ze mna bedzie tak jak dawniej

czego nie rozumiesz? wkurzyło go to i bardzo dobrze, znaczy że jakieś uczucia się w nim tlą.... inaczej po prostu by go to "waliło" co robisz.... powinnaś tak robić częściej :P może coś by z siebie "wykrzesał" ;)

Gość ZaniepokojonaOnaaa
nie rozumiem tego ze jakies uczucia sie w nim tla to dlaczego nie robi nic by cokolwiek zmienic? tymbardziej ze kiedys zpytalam go dlaczego nie moglismy sie tak awic kiedy bylismy razem...uslyszlam jego stala formulke: NIE WIEM

Gość ZaniepokojonaOnaaa
no przeciez mowie ze juz mu nie pokazuje jak cierpie i pewnie dlatego tak mi ciezko wiem ze nie jest idiota ani rzecza ktora da sie ukrasc... ale czepiam sie tej laski gdyz ja nie potrafilabym znajomej chlopaka po glowie glaskac kiedy on wyzalalby mi sie na temat ich zwiazku i zagarniac go dla siebie ja powiedzialabym delikwentowi wiesz co idz pogadaj z twoja dziewczyna ja nie wiem...na tyle siebie znam

"dlaczego nie robi " - a po co ma coś robić? ... ma wszystko: ciebie czekającą, wolność, druga naiwną, kumpli, imprezki- na razie jest panem sytuacji- tak prawda..... twoja głowa w tym, żeby mu na to "panoszenie się" nie pozwolić ;)

Gość asssa
moim zdaniem on chyba nadal cos do ciebie czuje ale moze jest na ciebie wkurzony i w ogole sie w krecil w taka sytuacje i glupio mu z niej wybrnac. zle mu moze nie jest bo nie jest juz ograniczany (mowilas ze bylas zaborcza). ale nadal moze cie kochac. moze mial kryzys ze tak sie stalo

Gość ZaniepokojonaOnaaa
wiem kurcze wolalabym byc glupia i nie zdawac sobie sprawy z tego co mowicie...ale co ja mam robic...najgorsze ze zdaje sobie sprawe ze sie odsunac powinnam....ale nie umiem...musze cos dzis chamowi powiedziec tyle ze nie wiem co

Gość ZaniepokojonaOnaaa
dzieki assa nie wiem co prawda czy chcesz mnie pocieszyc czy rzeczywiscie tak myslisz...ja czasem jak mam slaby dzien to tlumacze sobie to w ten sposob

Gość asssa
no cos musi byc w tym ze interesuje sie co i z kim robisz. a on nie chce rozmawiac na wasz temat bo moze chciec czasu na przemyslenia albo mysli ze samo sie rozwiaze. trwacie w takiej bezczynnosci a to sie na tobie odbija, czas zaczac myslec o sobie

Gość ZaniepokojonaOnaaa
najgorsze jest to ze nie potrafie juz mysle tylko o sobie i to jest destrukcjyne dla mnie.... przez te4 lata nuczylam sie patrzec na swiat naszymi oczmi nie moimi

powiedz mu, że dziś nie masz czasu i umów się z koleżanką gdzieś ....do kina/ na basen/ na ciacho ;)

Gość ZaniepokojonaOnaaa
juz teraz to wiem....ehhhhh ale z nim to nie uda sie tak spojrzec na swiat bo milosc do niego jest zbyt wielka i wiem ze zawsze bedzie tak ja naprawde jestem jakos tam atrakcyjna i moglabym sobie znalezc kogos ale po prostu nie chce bo nie wyobrazm sobie tego

to ze on cos do Ciebie czuje to bardzo mozliwe, prawie tak jak to ze to frajer i szkoda go dla Ciebie

Gość ZaniepokojonaOnaaa
jesli cos czuje- co jest moja nadzije trzymajaca mnie przy zyciu- to dlaczego jest taki? to mnie nurtuje

lepiej wieź sobie tą miłość na razie gdzieś głęboko schowaj, jeśli chcesz, żeby coś z tego w ogóle było ;)

Gość ZaniepokojonaOnaaa
łatwo powiedziec trudniej wykonac...co mam mu powiedziec dzisiaj...prosze o rady...musze bo nie wytrzymam

"to dlaczego jest taki?" moim zdaniem jest taki, bo jest ciebie pewny.... czuje że jesteś za nim, że zawsze jesteś na jego zawołanie....