Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde dlaczego tak jest

Mam taki sam brzuch jak Liszowska na tej fotce

Polecane posty

http://www.coverstory.pl/artykul/665/najpiekniejsi-polacy Ona w każdym ciuchu wygląda pięknie,tzn nie odznacza jej sie brzuch,szczególnie dobrze wygląda w sukienkach,a ja nie mogę nosic bo strasznie wystaje mi brzuch i widać boczki :O Dlaczego tak jest?

Gość nosisz za maly rozmiar
a ona odpowiedni

Ale ja miałam na myśli taką luźną sukienkę,nie jakąś obciskającą.Ona takie nosi i super wygląda a ja jakbym była w ciąży.Chyba że może zakłada pod spód bieliznę obciskającą....

Gość gfgh
najprawdopodobniej zla bielizna. niestey przy takiej figurze, sama mam podobna, stringi na cienkich sznureczkach czy ogolnie waskie majtki zle wygladaja

Gość gfgh
dodam jeszcze ze oatstanio bylam na weselu i swiadkowa mimo ze szczuplejsza i wyzsza ode mnie wcale nie wygladala rewelacyjnie wlasnie ze wzgledu na stringi ktore napewde odznaczaly jej sie spod nawet nie bardzo obcislej sukienki, a ja zalozylam wysokie majtki ktore trzymaly ladnie brzuch, nie wbijaly sie itd i wygladalam dobrze

Gość venge.
też mam taki brzuch, chociaż jestem chuda...setki diet! i nic nie daje...jak nie jem z 4 dni robi się płaski.. a ona wcale sie nie szczypie i robi kariere nadal...

Gość piekny
najbrzydszy brzuch jaki widziałem na taki to potrzebne są ćwiczenia nie ma rady, niech trochę mięśnie trzymają ten łuszcz

Gość saaabinaaa
Nie przejmuje się... nie ma wieszakowej obsesji i układa się jej :)

Co za różnica czy jest szczupła czy gruba skoro wygląda ładnie. Wydaje mi sie,że noszę dobrze dobrane majtki,nie lubie stringów,noszę zwykłe,ale nie za obcisłe.A wysoke mogłyby się odznaczać pod cienka sukienką.Ona (i wszytskie pulchne gwiazdy)chyba na serio nosi coś maskującego pod spodem

Gość wewe
bo jestes tepa

Gość saaabinaaa
Przynajmniej sie wyróżnia spośród reszty :) Jest ładna... sexy :) a co do sukienki to chodzi tu o odpowiednią bielizne ;)

Gość gfgh
predzej beda sie wyrozniach te na biodrach bo tam jestesmy szersze, a jak masz do talii to juz tam tak nie sciska i nie widac tego. i oczywiscie nie mowie o takich wysoich bawelnianych- te rowniez moga byc i z koronka i roznie, u mnie sie sprawdzily- nie bylo zadnych waleczkow ani nic. poza tym skoro mas ztaki brzuszek to nie powinnas zakladac rzeczy bardzo obcislych