Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna merrrrry

katastrofa, co robic??? tak mi wstyd

Polecane posty

Gość smutna merrrrry

Wczoraj zrobilam cos zlego, wstyd mi. Bylam ze znajomymi w kinie. "Mój" chłopak nie usiadł kolo mnie, usiadł kolo innej, cały senans rozmawialii, smiali sie, on ją przytulał, ona mu kładła głowe na ramieniu. Ja na to poatrzyłam. Po seansie poszlismy na piwo, wypilam moze troche za duzo ale nie upiłam sie. I nagle "oni" zaczeli mi dopierniczac, smiac sie ze mnie, wrecz w głos. Nie wytrzymalam, wstałam i uderzyłam tą dziewczynę w twarz i ją wyzwałam. Znajomi siedzieli skamieniali. Wyszłam i poszłam do domu. Jestem załamana. Nie wiem co robic.

Gość lolka ta od bolka
nie wyobrazam sobiezeby moj facet tak siezachowywał, ale dobrze zrobiłas.

Gość merry nooo
prawidłowa reakcja! Tylko trzeba było jeszcze jego w ryj głupkowaty strzelić albo chociaz piwo na gnoja wylać!!

Gość Podoba mi się
Twoja reakcja była prawidłowa. Teraz niech oni oboje się martwią, co z tym fantem zrobić. Głowa do góry.

A czemu znajomi nie reagowali na ich zachowanie w stosunku do Ciebie? teraz to już nic nie zrobisz. Możesz przeprosić znajomych za swoje zachowanie:(

Gość merry nooo
no i pięknie upokorzyłaś koleżanke suuuuper!!

Gość katarinaaaa
powiem ci co powinnas zrobic. powinnas udawac ze nic sie nie dzieje bo jezeli chcieli cie tym upokorzyc to wtedy bys pokazala ze zadnego wrazenia na tobie to nie robi. a jezeli tak sie stalo juz to powinnas udawac ze sie nic nie stalo i nie pograzac sie w to. moja rada olej ich jezeli tak postapil twoj chlopak to znaczy(sorry) ze nie znaczylas nic dla niego. wiec trzymaj sie i postaraj sie z tym poradzic

żałośnie i głupio. Ja w takiej sytuacji zachowałabym klase i nie robiła z siebie pośmiewiska. Jeszcze dotego się podpiłaś... Powinnaś się obrazić przede wszystkim na niego! I wyjść... Nie rozumiem kobiet które sie biją o faceta...

Gość lolka ta od bolka
za co ma przepraszac? ze jej facet przytulal sie z inna? ze zaczeli na nia gada razem? to normalne zachowanie, a Twoi znajomi powinni jakos zareagować a nie tak bezczynnie siedziec

też bym facetowi przylała, no ale stało się... tak jak już pisali - udawaj, że nie się nie stało, a faceta chyba juz nie miałaś na tym spotkaniu w kinie.... poszukaj nowego, albo daj sobie spokój na jakiś czas

Gość to facet byl
??? To jakas ciota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wyobrazam sobie tego nawet! Tulanki i chichoty z jakas inna panieną???? a kobieta siedzi obok?? Nie no proszę! Dostałby ode mnie takiego buta miedzy oczy,ze jego twarz razem z popcornem by Ci Twoi znajomi wpierd***a ta laseczka to bardzo dobrze,ze dostala! Bardzo dobrze! Trzeba znac swoje terytorium!!!

Ale ten \"mój\" jest w cudzysłowie. To ja rozumiem, że to po prostu chłopak, który jej się podoba, a nie JEJ chłopak. Nie wierzę, że jakiś facet przytulałby się do obcej baby na oczach swojej dziewczyny. Znajomych ma przeprosić, że zrobiła scenę. A tamtych olac.

Gość katarinaaaa
amaleta ja nie powiedzialam zeby strzelila focha i wyszla tylko ze powinna sie smiac i bawic ze znajomymi. w ogole to mi sie w glowie nie miesci jak mozna tak postapic jak chlopak merry......

Gość merry nooo
po pierwsze i po ostanie to oni wszyscy nie maja wiecej niz 16 lat bo takie zachowania są typowe dla tego wieku. Tylko kto wam piwo sprzedał?

Gość lolka ta od bolka
to nie byl twoj chlopak? to sie wyglupiłas

Gość lolka ta od bolka
a ten niby Twoj facet to jak podobał ci sie i oceniłas ze jest Twoim facetem, czy co??

a ten niby Twoj facet to jak podobał ci sie i oceniłas ze jest Twoim facetem, czy co przeciez 2 dni wczesniej przed pojsciem do kina powiedział jej czesc i wysłał emota z buziakiem na gg ...:P:P:P

Gość smutna merrrrry
To był mój chłopak. Ale to były poczatki zwiazku, bylismy ze sobą niecaly miesiac. Ale to nie o to chodzi, wstyd mi bo moglam to olac, moglam z nim pogadac na osobnosci. A uderzylam dziewczyne, moja kolezanke do tego. Nie wiem czy lepiej przeprosic czy juz moze nie robic nic. Ten chlopak napisal dzis rano ze przesadzilam

Gość kochanie bardzo dobrze zrobila
a temu palantowi napisz zeby sie od Ciebie odczepil, bo zasadzisz mu takiego kopa miedzy oczy ze 2 tyg bedzie z siniakami chodzil. Nie miej zadnych wyrzutów, a na przyszlosc nie zadawaj sie z takimi prostakami.

smutna me... - dobrze zrobiłaś tylko mogłaś jeszcze jemu strezlić napisz mu że on jescze bardziej przesadził

Gość ludgarda b.
No trudno, stało sie. Dlaczego własciwie jemu nie przywaliłas w gębę, tylko jej ? To on sie z ciebie wyśmiewał, nie ona. No ale jak powiedziałam - trudno, stało się. Powinnaś w każdym razie pójsć do tej dziewczyny i przeprosic, wytłumaczyć, ze za dużo wypiłaś, ze ci strasznie wstyd i nie wiesz, co cie napadło.

Gość ludgarda b.
ah sorry, przeoczyłam - ONI sie z ciebie smiali To w porzadku. Moze trzeba było obydwojgu dac w mordę :P Nie masz sieczym przejmować.

Gość rozki diabelne
jesli ona sie z ciebie rowniez smiala to dobrze zrobilas, jesli ona nie powinna oberwac, moze wyjsc z sytuacji i powiedziec znajomym, ze pomlily ci sie geby i zamiast jego dostala ona ;P ale ogolnie popieram :)

Gość kochanie bardzo dobrze zrobila
a on skurwiel nie przesadzil? Idzie z dziewczyna do kina i obsiskuje sie z jej kolezanka na jej oczach? Co to do chuja jest? dziewczyno, troche gosdnosci, pol swiatu tego kwiatu, nie pozwalaj sobie na takie zachowanie, a potem idziecie razem do knajpy i oni sie z Ciebiesmieja>? Co to do chuja jest? Jedyne co jeszcze mozesz zrobic to kopnac go mocno w jaja, pozostale towarzystwo przeprosic i tyle