Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIE USMIALAM

MAMY MAMY - FAJNY PROGRAM hehe

Polecane posty

Gość SIE USMIALAM

kto ogladal ostatni odcinek to wie co mam na mysli - a mianowicie jak to stella byla na randce z krystianem. koles wmawial jej ze jest super dziewczyna, ze mu sie bardzo podoba, glaskal ja po rece, patrzyl gleboko w oczy a jak doszlo do eliminacji i stella zapytala sie go czy chce jechac z nia na karaiby( w sensie czy chce przejsc dalej) to odpowiedzial po hamsku ze nie. biedna stella sie poryczala, widocznie uwierzyla w to co jej gadal na randce...

Gość ale ja nie rozumiem gooooooo
czemu on sie tak zachowal? dla mnie to prostackie i chamskie w pierwszym momencie jak powiedział NIE ja myslalam ze dalej powie ze nie chce na karaiby tylko woli w polskie góry na mazury itp itd a on NIE bo widocznie ona mu sie nie podoba :( szkoda mi sie jej zrobilo, a on stwarzal tylko pozory

Gość SIE USMIALAM
no mi tez sie troche jej szkoda zrobilo. taki prostak z nigo, zabawil sie stella....ale jej w sumie i tak nie lubie. fajny byl ten watek z silownia.

kurde no i ja za nią za bardzo nie przepadam, ale nie powinien jej gadac glupot i klamst jak nie chciał dalej w to brnąć to mogł przeciez nie słodzic i zachowywac sie normalnie, nie robic nadziei, czekam na nast odcinek moze bede mogla obejrzec i zobacze jak sie wyjasnilo

Gość a ja nie lubie joanny
jest taka zbyt dominujaca i ma zbyt wysokie wymagania.

Gość SIE USMIALAM
pewnie nie bedzie eliminacji a on sam zrezygnuje, chociaz kto wie...bylaby naprawde glupia jakby go zostawila. ja stawialam ze odpadnie ten w okularach

joanna ma wysokie wymagania i faktycznie jest taka niezalezna i dominujaca, ale mysle ze to bardziej ze strachu ze ktos ja moze skrzywddzic i jej corki. jak znajdzie odpowiedniego faceta to pewnie super z niej babka :) troskliwa i kochajaca a co do sylwii to zdziwilam sie ze pozegnala tego faceta niepamietam jak mial na imie chyba marek? a zostal ten tomek, taki ciapowaty :P

cholerka krystian pownien miec olewczy stosunek skoro nie chcial sie angazowac i ona by wtedy go eliminowala i mialby chlop spokoj a tak to sam namieszał!

Gość tomek wygra

Gość SIE USMIALAM
no. tomek jest beznadziejny... a ten koles rzeczywiscie chyba byl najlepszy. zreszta szczerze mowiac zaden z tych facetow (stelli, joanny i sylwi) jakos nie zachwyca...

no nie zachwyca, ale w sumie mnie ciekawi jak sie wszystko potoczy :)