Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfdsfds

w domu syf jak nie wiem co.jak zmobilizowac sie do sprzatania?

Polecane posty

Gość fdsfdsfds

Gość fdsfdsfds
w sumie wczesna pora. ale jak patrze na ten balagan to na wymioty mnie zbiera. moj dom wyglada jak melisa. wszedzie ubrania... kupe naczyn do zmywnia.siedze piwko sadze i mysle narazie od czego zaczac :-)

rano odsłoń firanki rolety czy co tam masz, połóz się na podłodze i ............zobacz jaki kurz! :P coś smierdz? - to nie wyniesione śmiecie :P fuj przyklejasz się? brudna podłoga, blat fujj twój pies sika na sciane? uznał ze tak można - rozglądając się wokół...

Gość fdsfdsfds
zakupy nierozpakowane jeszcze. musze odpoczac po pracy :-p najwyzej bede siedziec do polnocy

Gość fdsfdsfds
w sumie to w zlewie jeszcze zycie sie nie wytworzylo ;-p wiec nie jest zle... pranie zaraz nastawie kupilam wczoraj piekny pachnacy plyn. moj facio przyjdzie z pracy bedzie gotowal obiadzik a ja sie zajme tym wszystkim. przed chwila dzwonil. powiedzialam ze odpoczywam na cafe ;-p

mnie mobilizuje mój kot... kiedy ma sie zwierzeat i ytak czesciej trzeba sprzatac bo sierść, 'koty' latające, rozsypany żwirek, brudna miska itd Ale jak się patrze jak się myje non stop to mi głupio i sprzątam :P Co kocina bedzie w brudzie siedzieć :D:D I w ten sposób wszystko lsni ;)

Gość fdsfdsfds
psa nie mam :-) a smieci facio wyniosl wczoraj. w sumie mamuska posprztala mi mieszkanko w niedziele a dzis... katastrofa normalnie. nie to ze brudas jestem czy cos. pojecie balaganiarz lepiej do mnie pasuje ;-p

Gość cccc bbbbbbbbb
wyłącz tą kafeterie, odkręć na maksa wszystkie grzejniki i włącz sobie jakąś fajną muzyczkę na full i do roboty! zacznij od łazienki sprzątać! powodzenia 🖐️ i lepiej się weź bo twój facet pomyśli, że się nie nadajesz kompletnie na żone, że taki chlew trzymasz w domu

Gość tak i tak
fdsfdsfds, normalnie mam to samo :) też siedze na kafe i zastanawiam się od czego zaczac

Gość tak i tak
no a czemu od łazienki?

Gość tak i tak
no ja chciałam dziś zacząć od salonu, ale akurat na ławie stał laptop i jakoś tak na kafe wylądowałam :) no nic, to idę do te nieszczęsnej łazienki

Gość fdsfdsfds
no i dodam przez przez moja tesciowke mam teraz luke na meblach... juz nie chodzi o te paproc tylko o donice bo byly kolorystycznie dobrane... gdzie ja teraz znajde doniczke w czarne kropki :-p maly lyczek piwka za wasze zdrowko kobietki :-p

Gość fdsfdsfds
w sumie to ja chyba zaczne to moje sprzatanie od kuchni pozniej pokoj a na koncu lazienka. i facia swojego zatrudnie do umycia wanny i umywalki :-p

Gość fdsfdsfds
a wiecie jak dzis sie wkur... poszlam do sklepu kupic podklad i kupialm. przychodze do domu a tam polowa opakowania... musialam fajke zapalic :-p

Gość SPRZATACZKA
ja tez sie teraz biore za sprzatanie-nie leniwic sie mi tu prosze. jak w domu jest syf to znaczy ze smierdzi tylko ze ty tego nie czujesz o caly czas tam siedzisz i sie juz do tego przyzwyczailas. opuszczmy kafeterie i bierzemy sie do sprzatania. do zobaczenia za 30 min i zobaczymy co sie zmieni. ODWAGI

Gość fdsfdsfds
syf to za mocne slowa :-) bez przesdady. najgorsze dla mnie jest posortowanie ubran bo zawsze jak przychodze z pracy zostawiam je na lozku i tak kojelno przez kilka juz dni :-p ja ide teraz nastawic pranie i pozbieram butelki po wodzie mineralnej z pokoju, opakowan po orzeszkach.itp ...

Gość tak i tak
no dobra, może być za 30 min :):)

Gość fdsfdsfds
wrcajmy kobitki za 30 min i powiemy o swoich doczynieniach :-p

Gość SPRZATACZKA
ja juz zmienilam posciel i wstawilam pranie-a w miedzyczasie oczywiscie sprawdzalam czy wszyscy pracuja :P zrobie sobie 15 min przerwy i wezme sie za lazienke-chociaz nie jest taka straszna. powodzenia

Gość SPRZATACZKA
ale wszyscy zawziecie pracuja SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPERS UPER