tak tylko 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w planie mam łykanie 0 Napisano Grudzień 3, 2008 tzn.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak tylko 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Wynik mi wyszedł negatywny ost okres miałam 24.10 mozliwa ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w planie mam łykanie 0 Napisano Grudzień 3, 2008 mam indentycznie taką samą sytuację:o i też mnie zastanawia czemu nie ma okresu a test negatywny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w planie mam łykanie 0 Napisano Grudzień 3, 2008 dokładnie 24.10 ostatni okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak tylko 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Jeszcze się odchudzam i raz się seksiłam z gumką ehhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak tylko 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Może dziś ktoś będzie miał dzień dobroci dla zwierząt i mi odpowie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lora28 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Może brak okresu nie jest spowodowany ciążą tylko zaburzeniami hormonalnymi....Tak też się zdarza.Test po takim czasie raczej powinien być wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lora28 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Piszesz,ze się odchudzasz,intensywne odchudzanie też może wpłynąć na @ .Proponuję wizytę u ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak tylko 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Hmmm żebym ja na to miała czas:) jeszcze poza tym jestem 6 miesięcy po porodzie-puki co jedna dzidzia mi wystarczy do szczęścia:) Mam ndzieję że, test się nie pomylił nie odczuwam poza tym jakiś innych objawów ciąży:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrób beta Napisano Grudzień 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach