Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roseee90

SNY.

Polecane posty

Jak je interpretować, czy wam się sprawdzają? Czy jest zupełnie inaczej niż wam się śniło..A może nic nie znaczą??

Gość bardetkaa1259
Ja mam regularne sny jak chłopak mnie zdradza nie tylko na moich oczach. zastanawiałam sie czy to coś jest nie tak ze mną ale jest napewno ok podejrzewam, że tak jest faktycznie a ja się boje jego sprawdzic :(

Gość do bardetkaa
mojemu mężowi prawie co noc sni sie ze go zdradzam....i go zdradzam

Mnie się kiedys śniło że ząb mi się ułamał, a za pare dni mój chłopak trafił do aresztu.od tego czasu nawet nie sprawdzam snów w senniku, boje sie wole nie wiedzieć, chociaz wiadome ze sa jakieś przesądy, które się zna.

Gość bardetkaa1259
możliwe ze tak jest własnie. ostatnio miałam sen ze mnie zdradził z mężczyzną ... :/

Gość do bardetkaa
buhahahahaha!!! Dobre, z mężczyną kochana to lepsze chyba od zdrady z chlopakiem

Gość do bardetkaa
od zdrady z kobieta miało być rzecz jasna :)

Zadałam to pytanie.. bo sama nie wiem co myśleć... Śnilo mi sie ze ze mna zerwał i po tygodniu naprawde to zrobił...

Gość bardetkaa1259
... trzeba analizowac kazdy sen i szukac tej chwili a jak nie było okazji do niej to znaczy ze to tylko sen :) a tak apropo "do bardetka" co do chłopców to nie pomyślałam moze tej nocy sie przyśni hahahhahaha

Gość qukikis
kiedyś przyśniło mi się, że chłopak mojej przyjaciółki z nią zerwie i bardzo ją skrzywdzi tylko, że to było takie deja vu bo ostatecznie w śnie to się nie zdarzyło. W rzeczywistości zerwał z nią po jakimś tygodniu od mojego snu, nie powiedziałam o nim nikomu, może gdybym to zrobiła było by inaczej?

Ja tam jakoś nie wierzę w sny, wróżby, horoskopy itp. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby taki sen się spełnił.