Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa_

GPS - prezent dla faceta

Polecane posty

Gość onaa_

Pytanie głównie do facetów, lecz nie tylko :) Chciałabym kupić nawigację samochodową mojemu narzeczonemu, jednak chcę na to przeznaczyć tak do 300zł. Niestety, kompletnie się na tym nie znam. Czy za tą cenę znajdę coś dobrego, np kupując na allegro?

Gość powrotka
za ta cenę dobrego może nie kupisz ale umiarkowanego- taką zabawkę tylko z mapa polski ale za 500/600zł już jest coś konkretnego

Gość jap
bez sensu taki prezent każdy prawdziwy facet trafi tam gdzie potrzebuje bez nawigacji

300 zł bedzie ok mój facet robi nawigacje i poleca takie do 300 zł ale zeby był super pasowałoby się przejsc do kogos takiego jk mój facet zeby wgrał dora mape polski, europy ale to on moze sam zrobic ;)

Arogancka dama ---> \"robi nawigacje\" czyli co? Bierze sprzęt i wgrywa pirackie mapy? :D Tak, to każdy potrafi. Niestety policja ma prawo sprawdzić przy kontroli drogowej, czy mapy w nawigacji są oryginalne, a ostatnio głośno się robi o takich kontrolach. Za korzystanie z map pirackich grozi bodajże do 5 lat za kratkami ;) onaa_ ---> urządzenie za 300 zł pewnie będzie ok, ale należałoby dokupić jeszcze mapy za prawie drugie tyle. Chyba, że wolisz ryzykować odsiadkę, a przynajmniej grzywnę.

Gość nawigacja z automapą
to min 700 zł, z garminem też drogo. Te po 300 ujdą ale to nie to samo, już nie maja takich fajnych map :classic_cool:

taaaaa kolejny gadżet u mnie w pracy dwóch chłopaków kupiło sobie nawigację, a jakże, pobawili się może z tydzień góra... i leża sobie te nawigacje w domu no, chyba, że ktoś dużo jeździ po nieznanych sobie okolicach i ma nawigację z dobrymi mapami, to ewentualnie widzę sens takiego zakupu

Jak chcesz sobie kupić taką tania nawigację to wejdź na stronę wasserman.pl. Maja tam dość sporo sprzętu w niskich cenach, zdarza się tez tak, że do niektórych modeli dodają jeszcze automapy. Warto zajrzeć, polecam!

Gość Martel VV
może kup mu moduł gps do komórki? Jak oczywiście ma odpowiednią komórkę. Ja wolę miec w komórce bo rzadko jeżdzę gdzieś dalej a tak zawsze mam przy sobie gdy nagle potrzebuję. Sam gps jest cholernie duży i bardziej się nadaje dla zawodowych kierowców.

A nawigacja za pomocą map google? Każdy ma to w telefonie, zawsze mają aktualne mapy i dane o korkach i utrudnieniach.