Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka12345

jaki kupic dobry płyn do higieny intymnej nie drogi

Polecane posty

Gość stokrotka12345

a jakich używacie ???proszę o pomoc nie wiem jaki jest dobry a nie drogi

Gość stokrotka12345
a te AA są dobre??

Gość loterla
Mam 32 latka i 10 letnią córe - ale pytasz o płyn do higieny intymnej ? Ale po co ? Masz jakieś lekarskie wskazówki -jakieś problemy? Bo jak nic sie nie dzieje niepokojącego to nie rozumiem pytania :(

Gość ziajaaaa
Ja od kilku lat jestem wierna Ziaji

Gość vghhjgfdfhj
lactacyd femina tylko i wylacznie rewelacja

Gość 7mila
Ziaja:)

Gość lactacyd też

Gość fdgfgr
lactactyd - chyba 11 zl - najlepszy!!!!!!!!!!!!!! polecaja wszysscy lekarze

Gość martolinka.
Lactacyd!!

Gość karoolek...
tam sie nie polecam wymywac , a do podmywania polecam ciepłą wode z sokiem z cytryny

dobry w jakim sensie? nie rozcienczony? skutecznie niwelujący swędzenia? itd? czy po prostu niepowodujacy podrażnień ? jlsli to drugie - to musisz na sobie przetestować :) mnie od jakieś czasu wszytsko jedno jaki, może być i z biedronki, ale wcześniej przy problemach tylko lactacyd.

Ziaja, ktos sie pytal czy cos Tobei dolega skoro chcesz plynu do higieny intymnej. Przeciez to nei musi nic dolegac, wlasnie plynu uzywa sie zeby zapobiedz jakims dolegliwosciom. Najlepiej jak zapytasz sie kiedys przy okazji wizyty ginekologa, bo sa rózne plyny, sa np dla kobiet które maja obfite uplawy itd

Gość stokrotka12345
nie mam konkretnych dolegliwości w miejscu intymnym czasami jakieś swędzenie czy pieczenie szczególnie podczas okresu lub w okresie letnim i wydaje mi się że mydło po prostu mi nie służy.Nie rozmawiałam o tym z ginekologiem i nie radziłam się w sprawie płynu do higieny ,nie było okazji dlatego pytam was kochane co polecacie i czego używacie najchętniej i tak wole was spytać o radę bo podejrzewam że pan doktor tego nie stosuje w praktyce ;) bardzo wam dziękuję za odpowiedzi ,tylko hmmmm , co tu teraz wybrać?

Ja polecam szare mydło Biały Jeleń. Jak dla mnie-niezastąpione. Używam od czasu porodu, polecone przez polożną i lekarza. Wczesniej stosowałam m.in. Ziaję i inne duperele z apteki i ciagle mialam jakieś zapalenia, a od kiedy uzywam szarego mydła ani razu nic mi się nie przyplątało. :)

Gość stokrotka12345
kurcze dziewczyny widzę że z tym płynem do higieny to niemalże jak z tabletkami anty ha ha sprawa indywidualna co komu pasuje i odpowiada ,więc i ja będę po koli testowała może mi coś spasuje pozdrowionka dzięki.