Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnrhtebnt

komu uroda pomogla w zyciu??????????????????

Polecane posty

Gość julia79
pustaki, ciemnoty... ładny język jaby nie było.. To najlepsze świadectwo. Agresja rodzi agresję. U ludzi prymitywnych. Bo pozostali radzą sobie z włanym gniewem i złością na tyle by nie obrażać innych. Panie BRZYDKIE I INTELIGENTNE. Ciekawe jak się znalazły na tym forum :)

Gość julia79
no proszę... a jednak jestem inteligentna....

Gość bleble ble bleeeeeeeeeeeee
pustaki, ciemnoty... ładny język jaby nie było.. To najlepsze świadectwo. Agresja rodzi agresję. U ludzi prymitywnych. Bo pozostali radzą sobie z włanym gniewem i złością na tyle by nie obrażać innych. Panie BRZYDKIE I INTELIGENTNE. Ciekawe jak się znalazły na tym forum na koniec radze ci przeczytac swoje wypowiedzi i zastanowic sie nad tym co napisalas.potwierdzasz w 100% to co ja (i nie tylko ja ) brzydka (wedlug ciebie bo tylko ty jestes piekna)i inteligentna o tobie mysle.

Gość julkaaaaaaa1234
oj pomaga,jestem swietnym przykladem,jestem po operacji nosa i powiekszaniu ust i widze jak ludzie inaczej mnie traktuja....najgorsze ze to ja sie zmienilam tez i stalam sie bardziej wyniosla,arogancka a wszystko przez zbytnia pewnosc siebie a zarazem skryty charakterr...

Gość julia79
Gdyby Twoje zdanie miało jakieś znaczenie.... :)

Gość elle22
Moze i jestes, ale na tym forum robisz wszystko, aby to ukryc:D Kobieto daj sobie juz spokoj i nie szukaj zaczepki. Jezeli potrzebujesz sobie wmawiac, ze jestes obiektem zazdrosci wszystkich brzydul na kuli ziemskiej, to prosze bardzo, rob to dalej, tylko moze w myslach, a nie na forum, bo to sie juz staje nudne:D Co do pustaka, to jest to fakt, a nie obrazliwe slowo. A teraz moze pobiegnij do lusterka, bo jeszcze zapomnisz jaka piekna jestes, papa🖐️

Gość julia79
julkaaaaaa! Nawet nie wspominaj o tym bo tego już reszta nie zniesie.. Zaraz Ci się dostanie za przeróbki kosmetyczne :) Pewnie wyglądasz ślicznie. I o to właśnie chodzi :)

Gość bleble ble bleeeeeeeeeeeee
wiem julia ty wiesz swoje i nie przyjmujesz ze ktos moze miec inne zdanie . w k0ncu jestes taka piekna i madra a wszyscy ci zazdroszcza ze mna na czele. zegnam cie bo z ciemnota nie da sie rozmawiac

Gość julia79
Szanuję i respektuję zdanie innych. O ile wypływają z nich jakieś wartości lub mądrości. Wylewanie z siebie bezsensownych potoków słów nie przynoszących żadnych korzyści dla mojej wiedzy uważam za stratę czasu. Obrażanie... za przjaw słabości. Ktoś kiedyś mądrze powiedział "gdy kończą się racje, zaczynają się wyzwiska" Słuszność :)

Gość biedna julio
"Szanuję i respektuję zdanie innych. O ile wypływają z nich jakieś wartości lub mądrości." widac ze nie kumasz nic

Gość elle22
Szanuję i respektuję zdanie innych. O ile wypływają z nich jakieś wartości lub mądrości. Wylewanie z siebie bezsensownych potoków słów nie przynoszących żadnych korzyści dla mojej wiedzy uważam za stratę czasu. Obrażanie... za przjaw słabości. Ktoś kiedyś mądrze powiedział "gdy kończą się racje, zaczynają się wyzwiska" Słuszność To dlaczego sama nie stosujesz sie do tej zasasdy? Przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi, a moze zauwazysz, ze nie ma w nich nic z dyskusji, tylko ciagle powtarzanie "jaka ja jestem biedna, bo wszyscy mi zazdroszcza z powodu urody". To ma byc dyskusja? W jednym sie z toba zgadzam. Zarzucanie innym bezpodstawnie, ze sa zazdrosni o anonimowy nick jest oznaka slabosci:D

I rozmowa dalej sie toczy:P:P.. hehehe Co do upływu czasu..ja juz robie wszystko by moja uroda nie przeminęła....od czego mamybotox;)

Gość stara 40ści
Mi moze nie uroda,raczej całkoształt,mówią,ze atrakcyjna jestem,nie wiem co to znaczy,ale chyba pozytywnie;) W czym pomogło? Na studiach udało mi się zdac kilka egzaminów ,później w zdobyciu pracy i super męza-atrakcyjny i wykształcony