Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiasiasiasia202020

wynik beta hcg...

Polecane posty

Gość asiasiasiasia202020

na kartce było napisane : HCG+beta 21,0 mlU/ml ciąża: 3tydz- 5,8-71,2 4tydz-9,5-750 5tydz-217-7138 6tydz-158-31795 7tydz-3697-163563 8tydz-32065-149571 9tydz-63803-151410 10tydz-46509-186977 12tydz-27832-210612 14tydz-13950-62530 15tydz-12039-70971 Jestem na początku piątego miesiąca , coś innego nie wchodzi w gre...pomóżcie mi...

??? a lekarz potwierdził tą Twoją ciążę? bo chyba byłaś już u niego skoro to 5 miesiąc???

Gość asiasiasiasia202020
bo nie wiedzialam,ze jestem w ciąży ,a chcę byc pewna po prostu,to jak z tym badaniem,po powtórki?

ja miałam bete 27 jednostek i podjrzenie ciązy pozamacicznej ale skoro ty jesteś w 5 miesiącu to to jest pewnie pomyłka!

dopiero w 5 miesiącu orientujesz się, ze byc może jesteś w ciąży??? to znaczy jak, byłaś już u lekarza czy nie? bo nie rozumiem czegoś...

Gość kjaljsa
Hej! ta beta to jakas lewa jest.ja jak miałam robioną bete to wyszło mi, ze jestem w piatym tygodniu, co wynikało z tego, ze zaszłam w ciąże dzień po tym jak zrobiłam test ciążowy( który wyszedł pozytywnie)

dodam ze potem okazało się że miałam torbiel na jajniku i to podwyższało betę

Gość autorko
Autorko daj już spokój temu badaniu bo jak widać nic z tego nie wynika. Idź do lekarza bo skoro to już 5 miesiac to sobie dziecko pooglądasz. w sumie to mozesz też dalej czekać -wkrótce poczujesz pierwsze ruchy dziecka więc Beta nie bedzie potrzebna.

Gość asiasiasiasia202020
...dzieki....

O rany kolejny dzień tego samego pytania! Nasze gadanie nie załatwi sprawy do cholery od tego jest ginekolog!