Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce się odwdzięczyć

pytanie nie tylko do facetów , poradzcie prosze

Polecane posty

Witam.... Moj chłopak mi się oświadczyl.... kupił drogi przepiękny pierścionek z brylantami, widac ze się starał i nie żałowal.... chcialabym się odwdzięczyć i kupić mu cos równie pięknego i pamiątkowego z tej okazji....ale nie mam pojęcia co to moze byc! :( jesli chodzi o bizuterie to raczej w niej nie gustuje ... a znowu jakies inne prezenty typowo męskie np: playstation 3 czy cos nie bedzie zadna pamiątką na lata.... macie jakies pomysly? prosze pomozcie!

Gość winterfresh
moze zegarek jakis ladny i gustowny?w sumie kazdemu fecetow sie przydaje ;) uwazaj z tym pytaniem bo zaraz ci wiekszosc napisze "zrob mu obciag z polykiem bedzie przeszczesliwy" :)

Gość słoneczniki 00 jesteś głupia
zegar, żeby mierzył czas do rozstania, zainwestował i ulokował kasiorkę, jak przyjdzie bieda,będzie co sprzedać :P

Gość osika
ale to bylo dowpcipne...nie ma co... :O

Gość gusta są rózne
zegar, żeby mierzył czas do rozstania = to jest jeden z przesądów nie pamiętam w jakim kraju pewnie w Japonii (jako prezent ślubny kategorycznie nie wskazany właśnie z tych powodów)

Gość głupota_nie_boli
Najlepiej mu się odwdzięczysz jak mu będziesz codziennie do końca życia robiła dobre śniadania, obiady i kolacje, wychowywała dzieci, nie puszczała się itp. Dawanie prezentu facetowi przez kobiete za to, że się oświadczył jest imho bezsensu - to jakby mu mówić: "dzięki że mnie uratowałeś od staropanieństwa, masz tu zegarek albo plejstejszyn 3 w nagrodę!"

Gość gusta są rózne
a i byłbym zapomniał , czy zawsze to musi być coś za coś ? Miłość to nie sklep ani targowisko. Kupił bo chciał bo taka tradycja. Jak juz to gotuj mu wyśmienite obiady w soboty i tyle ;)

nie za to ze sie oswiadczyl .......... zle to odbierasz chce kupic mu cos pieknego zeby i on mial pamiatke do konca zycia.... ja bede miala- pierscionek, wiec chcialabym zeby i on mial.... dziekuje za odp o zegarku ale juz wlasnie ma.... dosyc dobry bo sobie kupil w stanach :( kurcze kompletnie nie mam pomyslu.... wpisujcie co wam przyjdzie do glowy :) mzoe akurat cos podpasuje wiem ze chce playstation 3.... bo ciagle marudzil ze by sobie kupil ale nie ma kasy... ale co to za pamiatka.... a nie bede go rozpieszac :D takimi prezentami hehehe :* pozdro

Gość DO CHOLERY
nie wiedziałam, że playstation 3 to "typowo męski" prezent... ranyyyyyyyyyyyyyyyyyy szczęścia na nowej drodze życzę

nie czepiaj sie slowek.... chcesz sie klocic albo madrzyc to idz gdzie indziej

Gość ihaaaaaaaa
jesli pali to moze jakas zapalniczke??taka "lepsiejsza" ;) albo ladny elegancki skorzany portfel?? w sumie to nie wiem ;)

Gość gusta są rózne
ja jednak wolałbym własnoręcznie wykonany talon na dożywotnie weekendowe obiady niż playstation 3.

Gość gusta są rózne
>bo zaraz ci większość napisze "zrób mu obciag z połykiem będzie przeszczęśliwy " smutny z tego powodu to raczej by nie był ;)

chcialam cos na pamiatke........powtarzam obiady i lody bede robic swoja droga!!!! ale to pamiatka rzeczowa chyba nie ejst prawda?