Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maskopatol

dzis uczen przyniosl mi podpisana uwagę...

Polecane posty

...uwaga byla na temat jego zachowania oraz dodałam, ze powiedzial, ze sie i tak nie boi bo mama mu nic nie zrobi podpis pod uwagą brzmiał: Konsekwencje ponius

Gość joaikel
no i co nas to obchodzi? :o nie kazdy rodzic jest wyksztalcony.Jest duzo patologii i prostactwa.Chcialas podniesc sobie ego,czy co? ze Ty to taka wyksztalcona,madra,a rodzice tego dziecka nie? jestes zalosna:o nie Ci rodzice,ktorzy tak podpisali,ale Ty.

Gość joaikel
ja tez jestem nauczycielem,ale nigdy nie zasmialabym sie z tego,co Ciebie smieszy:o

Gość dobreee
Autorko,masz racje.To wstyd ze nie potrafimy pisac w ojczystym jezyku.

ja nie moge w to uwierzyc do tej pory... rozumiem, ze mozna robic czasem błędy w trudnyhc wyrazach...ale w trudnych!...

jacy tu wszyscy pełni empatii :) nie trzeba być wykształconym - wystarczy słownik do ręki wsiąść i spr co jak się pisze :D

Gość matkaAAA
Kazdy jakis tam bład popełni,ale osoba ktora wie,ze ma trudnosci w pisaniu,robi bęldy powinna najpierw zajzec do słownika.

Gość joaikel
cukierasek : buhaha,pisze sie "wziać" a nie "wziaść: ,kretynko:D Tobie by sie przydal ten slownik

Gość matkaAAA
cukierasek :-( Ty tez weź słownik do reki :-) bo wziąć a nie wziąść sie pisze

bezdzietka owszem, jeszcze nie ma, czy stara - nie wiem 27 to chyba nie tak staro, czy stara panna? nie wiem, w stalym zwiaku jestem ale pewnie , na wsiach jak sie nie ma meza w tym wieku faktycznie est sie stara panna,

Gość POMARANCHA
idę o dyche że ten maly koleś sam podpisal uwagę :classic_cool: a stara belferzyca siedzi teraz na forum i sie podnieca

Gość roach
"wsiąść", cukierasek, tobie też by się słownik przydał :o :o :o

Gość osasa
bardzo ładne, grzeczne, poprawne ;-) jeśli takich rodziców mają dzieci...to nie dziwmy się!!

Gość POMARANCHA
kretynki cukierasek napisał "wsiąść" a nie "wziąć" więc patrzcie lepiej z czego szydzicie

Gość moze ma dysortografie
pomyslalas madra pani nauczycielko?

widze, ze ktos to lubi prowadzic dialogi sam ze sobą... zaczerń nicka to pogadamy.... a swoja droga, jak sie ma dysortografie to zanim sie napisze dwa slowa komus, to sie zaglada do slownika

Gość a to dobre.....
"nie trzeba być wykształconym - wystarczy słownik do ręki wsiąść i spr co jak się pisze" uwielbiam takich ludzi....najlepiej jak sama wezmiesz slownik do reki i sprawdzisz pisownie niektorych wyrazow....sama napierdala byki a komus rady daje..zalosne

Gość jeszcze raz w takim razie
WZIĄĆ WZIĄĆ WZIĄĆ to jedyna poprawna forma!!!

Rosalinda... a Ty za to prezentujesz wyższy poziom nazywając kogo popadnie 'kretynką', brawo... pewno, że błąd może zdarzyc się każdemu, ale jeśli pisze się coś 'urzędowego', to wypada się zastanowic nad poprawnością... nie?

Gość krówka ..
zrobila błąd-i co?:O aż temat trzeba o tym zakładac?:D ludzie to mają problemy...:O a może sie zainteresuj czy uczniowie mają drugie sniadanie i czy stać ich na książki?:O zrobiłam kilka błędów-możesz sobie popoprawiac:O

Gość iuewqr487yrw8764
ale chyba ważniejsze że te konsekwencje były, nie?

błahahahahaha rozwaliłyście mnie :) tam pisze wsiąść - np. do autobusu...... taka zwykła literówka sprawiająca, że zdanie jest bez sensu. Ale komu ja to pisze, toż tu same polonistki siedzą :)

Gość moze ma dysortografie
ale brawo dla pani nauczycielki ze tak sprawnie wylapala ten blad!

Gość kociczka_wawa
jeśli ktos mówi do kogoś: Kretynko, choć ma świadomość (jako osoba wykształcona) , że kretynizm to stopień upośledzenia, proponuje nie wdawać się w dyskusję z kimś takim Zwłaszcza, że to jest ktoś, kto uczy dzieci (biedne maluchy)

Gość jussaa
albo tem uczen sam to podpisal albo jego matka jest wyjatkowym nieukiem i leniem.Nawet moj ojciec -66lat, który wykształaconym czlowiekiem nie jest i tez robi bledy jak nie jest czegos pewien to sprawdza lub pyta.Szczegolnie jak to idzie do nauczyciela:/

dysortografią nie można tłumaczyc każdego rodzaju błędu ortograficznego... skąd to przekonanie, że jeśli ktoś ma dysortografię to nie dośc, że może, za przeproszeniem, 'walic' błędy w każdym wyrazie, to jeszcze bez żądnej konsekwencji? ludzie z dysortografią czy jeszcze jakimś innym 'dysczymś' są zobowiązani zapamiętac pewne reguły, korzystac ze słowników itd... forma wyrazu jest zawsze taka sama, więc wystarczy raz sprawdzic i już się pamięta... nie trzeba za każdym razem kombinowac na nowo...

Gość wieczny student
debile z was wszystkich. błąd w takim wyrazie? Ludzie o co wam chodzi? smiesza mnie wasze komentarze ze maskopatol to pewnie belfrzyca stara panna...LOL polałem się. a ten błąd to nie śmiech...to żałosne