Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maskopatol

dzis uczen przyniosl mi podpisana uwagę...

Polecane posty

Gość jeszcze raz w takim razie
*finansistką

jeszcze raz w takim razie>> tak :D a jak jest z tym u Ciebie? nie widzisz różnicy między forum internetowym( gdzie oprócz wyżej wspomnianej kupy można podyskutować o członkach , wpadkach i zdradach) a napisaniem poprawnie jednego wyrazu do nauczycielki?

jeszcze raz- i chwała Ci za to ;) ale taka purytańska postawa, zwłaszcza na forum, nie jest chyba konieczna? ;) tzn. są 'oczywiste oczywistości', które aż proszą o pomstę do nieba... ale 'pomyłka' osoby o nicku 'cukierekk' nie wymaga chyba aż takiego potępienia? ;)

cukierasekk, widzę różnicę i gdyby nie treść Twojej pierwszej wypowiedzi, prawdopodobnie wcale bym nie zareagowała. Ale jak można wysyłać kogoś do słownika, jednocześnie samemu popełniając takie błędy? belki w swoim oku nie widzisz, a u innego drzazgę dostrzeżesz.. :o

koloratak, jeśli temat nie dotyczy poprawnej polszczyzny, to nikogo nie porawiam. Jestem daleka od purytanizmu językowego. Po prostu zbulwersowała mnie postawa cukieraska, która to popełniając błędy, wysyła innych do słownika. Taka osoba powinna pierwsza tam zaglądnąć.

idę stąd, szkoda nerwów :P bawcie się dobrze ;) a założycielka tematu nie ma sobie nic do zarzucenia- nie podała żadnych namiarów, więc w żaden sposób nie skrzywdziła tej osoby, która błąd popełniła... fgakt, że zszokowało ją to na tyle, by napisac o tym na kafe w ogóle mnie ie dziwi, bo w ostateczności jesteśmy 'piśmienni' już od jakiegoś czasu i wypadałoby, żeby każdy miał hoc trochę poszanowania dla języka... albo przynajmniej dla siebie, bo to przecież wstyd takie błędy robic...

dlatego ja uwagi mojego malego podpisuje tylko nazwiskiem - przynajmniej nie narobie bledów komentując treść uwag (ktore to tresci nierzadko moglyby byc tematem na oddzielny topic :P )

a temat zalozylam jako ciekawostkę, bo to naprawde wielka ciekawostka przyrodnicza - istnieje osobnik który pisze \"ponius\"

Gość dobre to
Autorko, dziwi cię to? Przecież na kafe roi się od takich błędów, a same się nie robią. Cukierasek>>>nie rzucaj się, ewidentnie dałaś plamę :p Inna rzecz, że zdarzyć może się każdemu.

Cukierasek---> Ty super na pierwszej stronie piszesz: "Wystarczy słownik wziąść do ręki" To jest dla mnie hit dnia!!!!!!!!!!!11

Moja koleżanka napisała kiedyś swojej córce zwolnienie: Proszę o usprawiedliwienie nieobecności mojej córki XY w dn..... z powodu PRZYZIĘBIENIA. Ledwo powstrzymałam się od śmiechu, ale ona po prostu tak mowiła no i tak napisała.

Cukierasekk "wystarczy słownik do ręki wsiąść i spr co jak się pisze " dokładnie Twój cytat skoro musisz to przeżyć jeszcze raz... :o Ty nie musisz pisać poprawnie, a le Ciebie cytować trzeb :D :classic_cool:

Gość hallo 3
3 jesteś mężczyzną?

Gość nie rozumiemmmmmmmm
a nie pomyślałaś, że oni po prostu z ciebie zakpili?

to na kaffe jest aż tak nudno, że od 3 stron trzeba się bezsensowną literówką podniecać..? :D ooo teraz dobrze jest :)