Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantofelek z kożuszkiem

do mamusiek

Polecane posty

wiecie, że to właśnie wasi mężowie sponsorują młode laseczki? :) a wiecie dlaczego? :) bo wy tylko o goowienkach paplacie i jesteście już spełnione. macie to co chciałyście. dziecko. facet poszedl w odstawkę i to właśnie stąd się bierze sponsoring. :) ale wy gadajcie dalej o goowienkach . infantylne pacjentki. hihhihihii

a tobie? :)

Gość mamuśka jak sie patrzy
o mój boże, to straszne , jestem infantylna, mówie tylko o goowienkach a mój mąż sponsoruje bardzo dojrzałą emocjonalnie, piękną , inteligentną dziewczyne która na szczescie znalazła odrobine swojego cennego czasu zeby mnie w tym uswiadomic . I co ja teraz biedna poczne.

Gość pantofelek z kożuszkiemm
nic nie możesz począć :)

Gość pantiofelek z kożuszkiem
nie , no . w sumie to chyba dobrze. przynajmniej studentki są bardziej dziane. :classic_cool: 🖐️ p.s. co za desperatka mi nicka blokuje? :) oj nieładnie.

Gość pppppppppppppppppppp
począć to ty możesz, począć dziecko z twoim fagasem. I co wtedy zrobisz? ;) fagas zostanie ze swoją żonką i ty biedna sama o kupkach będziesz na forum pisała

Gość pantiofelek z kożuszkiemm
co za żenujący komentarz. :D i właśnie o tym pisałam. to jest ten infantylizm. myślisz, że ktoś by chciał od żonatego faceta czegoś poza kasą? z takich się wyciska. :)

ciekawe :-D uwazaj zebys sama z takiego "sponsoringu" w ciaze nie zaszla bo czeka cie "taki sam los" :-D ps naprawde wierzysz w to co napisalas? chyba pojde sprawidz czy dzis pisalam do meza jakiego koloru nasze dziecko zrobilo kupe :-D

Gość Loflok
ŁOJOJO..... och... która mi uzyczy męza ?? chciałabym se załapac na sponsoring.. ;p

sponsoring = koorwienie się

sponsorowana młoda laseczka = .....

🖐️

Gość mamuśka jak sie patrzy
kochana, infantylizm to jest zakładanie takich dzicinnych topików jak ten .

Gość z zonatych sie kase wyciska
studentki ktore musza sie bzykac z zonatymi facetami za kasie heee ajj jak mi cie szkoda, ja w czasie studiów miałam super młodego chłopaka z którym chodziłam do kina, do restauracji, na dyskoteki... nie musiałam sie chowac po norach, stancjach, w dodatku super w łózku, młode , jędrne wysportowane ciało, a ty? biedactwo.. wyrzywa sie na tobie zonaty facet z brzuszkiem, daje ci za to marne grosze, tyle ile juz zonie nie potrzeba, a ty sie tym jeszcze chwalisz, marny twoj los, nie wiesz co tracisz

Gość pantofelek poszedl
dorobic ;-)

Gość zytka co ma kopytka
to, żeby zostać w temacie - co stosujecie na zatwardzenie u 5 miesięczniaka :) Bo mój synuś ma ostatnio problemy z kupką, a czopków nie chciałabym podawać.

Gość a moze jednak ryba o nazwie
:-) oj co to za płytkie dziewcze załozyło topik hahaha:-) aż normalnie humor mi poprawiła szkoda tylko że jest taka zdesperowana i za żonatych sie bierze ...

Gość u nas na 3 osoby
leżę i zdycham ze śmiechu:) Kobieta sie chwali że jest koorwą i sypia dla kasy z żonatym facetem. Nie wiem z jakiego środowiska się wywodzisz, ale u mnie zdrady nie są na porządku dziennym:)

Gość pantiofelek z kożuszkiem
no proszę, inteligencja goni elokwencję. odniosę się do tej wypowiedzi: " studentki ktore musza sie bzykac z zonatymi facetami za kasie heee ajj jak mi cie szkoda, ja w czasie studiów miałam super młodego chłopaka z którym chodziłam do kina, do restauracji, na dyskoteki... nie musiałam sie chowac po norach, stancjach, w dodatku super w łózku, młode , jędrne wysportowane ciało, a ty? biedactwo.. wyrzywa sie na tobie zonaty facet z brzuszkiem, daje ci za to marne grosze, tyle ile juz zonie nie potrzeba, a ty sie tym jeszcze chwalisz, marny twoj los, nie wiesz co tracisz" wiem, że to trudne, ale proszę sobie wyobrazić, że można mieć i jabłko i truflę. inaczej mówiąc. posiadanie męża mamuśki, nie wyklucza posiadania "jędrnego ciała w łóżku, w kinie, w dyskotece...". ale, żeby to zrozumieć trzeba wyciągnąć głowę z pieluch. :) a do reszty się nie odniosę. 🖐️

Czyli co autorko? Dajesz na prawo i lewo? Jednym za kasę innym za młode ciało i kino? Super. Masz się czym chwalić, doprawdy. Ja tam wole jednak te dziecięce kupki niż twoje "zainteresowania". Tylko potem nie zapomnij sobie swojej kupki zbadać, żeby sprawdzić czy czegoś nie dostałaś gratis od jednego ze sponsorów:P A za jakiś czas załóż koniecznie topik " co mam zrobić, on jest żonaty i zostałam sama w ciąży, pomóżcie plsss" hehe

Gość bebe lulu
oj przestańcie, przecież jej się nie wymydli. Bo taki właśnie ma stosunek do własnego ciała - co świadczy, jakim szacunkiem darzy samą siebie. Może była molestowana w dzieciństwie i teraz podświadomie upokarza się w ten sposób, że sypia z każdym, kto się nią zainteresuje. Nie wyzywajcie jej od najgorszych, bo to biedna dziewczyna jest. Jestem przekonana, że za tym kryje się głęboka trauma, bo żadna normalna kobieta nie puszcza się na prawo i lewo. Dziewczynko droga, naprawdę bardzo ci współczuję, wiem, że doświadczenia z dzieciństwa bardzo rzutują na nasze dorosłe życie. A może spróbowałabyś jakiejś terapii? Zdecydowanie widzę u ciebie problem i jeszcze ta nienawiść do matek... zastanawiająca. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia.

no to sprostuję: puszczam się tylko na prawo :) 🖐️

Gość frottka
Moze post autorki nie byl na najwyzszym poziomie, ale trzeba jej przyznac racje. Najwiekszymi ruchaczami sa zonaci, ktorzy maja atrakcyjne zony, male dzieci, ale nie przeszkadza im to jakos proponowac seks kazdej mlodej, atrakcyjnej kobiecie w firmie. Oczywiscie taka zonka jest przekonana, ze ma kochajacego mezusia w domu...

Gość Ale sie usmiałam
nie dosc ze kurwa to do tego jeszcze głupia :) Nadajesz sie tylko do sponsorowania przez jakiegos podstarzałego kolesia na bycie matka i zona jestes za głupia poprostu :) no i co powiesz twoim dzieciom kiedys : Mamusia pracuje jako kurwa :) a dzieci pytane o zawód mamy w szkole : kurewka . Polewka na maksa :)

Gość pantofielek z kożuszkiemm
tja :)

Gość do pantofelek
i co z tego,nie masz się czym chwalić;)sponsoring to tylko inne okreslenie XX -wiecznej dziwki :P Gratulacje,moze uda ci sie kariere zrobić:P,tylko pamietaj,ze około 30stki już zaden na ciebie nie poleci