Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terranova55

POMOCY! Zbyt obfita lubrykacja!

Polecane posty

Gość terranova55

Mam chyba dosc nietypowy problem, otoz pod wpływem podniecenia moja cipka robi sie okropnie mokra. Do tego stopnia, ze jak partner zaczyna mnie glaskac, przytulac czy zaczynamy sie całować w ubraniu, to zaraz mam plamę na spodniach jakbyś trochę popuścila :( Jak kiedyś kochaliśmy sie na stojąco i on przed stosunkiem mnie całował to ten śluz ściekał mi po nogach :(( co moge na to poradzic, pomozcie!

Gość podziel sie ze mną.

Gość terranova55
ja wiem czy taki nowy? jestesmy razem 8 miesiecy. Nie jest to moj pierwszy chlopak. W sumie zawsze tak mialam ale dopiero teraz widze, ze to nie jest normalne :(

Gość normalne to jest
kazda tak ma, jedna mniej druga wiecej ;)

Gość Cinimini
zakładaj OB

Gość terranova55
nie mieszkamy razem ale czy to moze być powód, skoro widujemy się bardzo często? zresztą przecież większość par w naszym wieku (21 lat) nie mieszka ze sobą a kobiety nie mają tego problemu :/ dodam, ze nie jestem jakaś nimfomanką, a swoje libido określiłabym jako w normie- seks 2-3 razy w tygodniu mi starczy. tylko przez te wycieki mi się wszystkiego odechciewa :(

Gość terranova55
rozumiem, ze tym OB to żart :P

Gość Cinimini
idź do gina.

Ja tam myśle, że to normalne. Pokochacie sie po 6 razy dzieci dzień w dzień kilka miesięcy to ci przejdzie. Potem będziesz miała problem czemu już nie chce mi sie sexu..

Gość terranova55
ech, juz sama nie wiem, do ginekologa chodzą regularnie ale jeszcze nic na ten temat nie mówiłam bo sie wstydzilam ;/

Gość andmio
Ty powinnaś się cieszyć to jest wspaniałe, jak ja miło wspominam taką panienkę z lat młodości ech........... to było cudowne

Gość dziolcha1986
nie martw sie ja tez tak miałam , zawsze chodziłam w wkładce bo czułam sie wtedy komfortowo. Od kiedy zaczełam brac tabletki anty ten problem znikł ( o ile to był problem ;) ) a teraz musze stosowac sztuczne lubrykanty bo za sucha jestem :((