Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka_Jaśmina

Karty klasyczne, komu?

Polecane posty

Witam, zajmuję się stawianiem kart klasycznych, jeżeli chcesz bym Ci powróżyła, proszę podaj mi kolor włosów i wiek, na końcu zadaj konkretne pytanie. Karty stawiam od niedawna, więc zajmuje mi to trochę czasu.

Gość Cinimini
ciemna blondynka (:; 34 lat; co z sytuacją materialną? kiedy się poprawi? Dziękuję.

Gość kasienkaaaaaa
kasia 20 lat wlosy bronzowe czy chlopak o ktorym mysle to juz ten docelowy czy jeszcze nie? a jak nie to kiedy go poznam? :)

Gość no racjaa
ciemny/sredni blond 23 lata jestem w ciazy ale nie znam plci mozesz mi powiedziec co urodze i czy bedzie zdrowe??

Witaj :-)szatynka, 34 lata; Czy zamieszkam z moim obecnym partnerem, czy będziemy mieć dziecko?

Gość eldespeinado
blond , lat 27, kobieta :classic_cool: co karty mowia o moim facecie kiedy slub? kiedy dostane prace i z czym ona bedzie zwiazana jesli widac cos ciekawego jeszcze to prosze pisac mnie wszystko interesuje

Gość asiaasiaasia
ASIA 27 LAT sztynka Jaka będzie płeć dziecka??

Cinimini - jak narazie sytuacje materialna masz pod nogami to znak, ze wybrniesz z klopotow, mozliwe, ze pomoze Ci ktos z twojego bliskiego otoczenia, starszy mezczyzna usytuowany i majetny. kasienkaaaaaa - swojego wybranka znajdziesz w najbliższym otoczeniu, szkoła/praca dosc niedlugo. no racjaa - karty nic nie mowia.

Gość Cinimini
dziękuję; niech się sprawdzi (: Pozdrawiam.

Gość ewkkkaaa
blond, 21 Czy powinnam zostawić chłopaka dla tego drugiego...?

Gość Nefretete.....
szatynka,23 lata ..jestem po 3 nieudanych ciążach i teraz myślę o kolejnej ponieważ minęło już sporo czasu...i z tym też wiąże się moje pytanie...czy w końcu urodzę wymarzone dzieciątko? czy to będzie w 2009 roku czy pozniej...

Gość kasienkaaaaaa
dziekuje :) a znam go czy dopiero poznam?

Gość ja tez poprosze......
kiedy poznam tego wlasciwego mezczyzne? blondynka 24 lata

Gość no to fajnie wrozzko
wrozka od siedmiu bolesci mogla nadmienic ze wychyli die raz z odpowiedzia ...:O zalosne

Gość maggiia
:) mysle ze jednak powinnas bylo to WROZKO napisac juz na samym wstepie :O kafeteryjne wrozki nie odchodZa po jednorazowym wpisie bez uprzedzenia.. :O

Gość asiaasiaasia
spoko nie denerwuj sie, wiesz jak jest, mam tylko prośbę byś w miare możliwości odpowiadała w kolejności wpisów, pozdrawiam

Gość moje pytanko takie
Brunetka 21 lat. Chce wiedziec czy w przyszlosci bede miec dziecko

lenka32 - ewidentnie Twoj wybranek jest Ci pisany, jak tez i dziecko, ale nie w najblizszym czasie. Twój ojciec, albo teść będzie miał jakiś wpływ na to czy zamieszkasz ze swoim lubym. eldespeinado - okresl wiek i kolor wlosow Twojego partnera. asiaasiaasia - karty nic nie mowia na ten temat. ewkkkaaa - nie. Nefretete..... - pojdz do ginekologa, bo najwyrazniej tu tkwi Twoj problem. Jezeli to zrobisz wszystko powinno ulozyc sie pomyslnie. kasienkaaaaaa - karty tak jednoznacznie nie odpowiadaja na to pytanie, bardzo mozliwe, ze znasz. Bardzo miła Pani Kinga - tak, Kochanieńka i to bardzo poważne :) w najbliższym czasie szykuj się na ślub. Do tego w odleglej przyszłości widać dziecko. ja tez poprosze...... - na tego wlasciwego musisz jeszcze poczekac.

Gość daltonka*
brunetka,31 lat-jak sie kształtuje syt z praca mają w przyszłym roku

Gość eldespeinado
ok wiec jeszcze raz blond , lat 27, kobieta moj ukochany blondyn, lat 30 co karty mowia o moim facecie kiedy slub? kiedy dostane prace i z czym ona bedzie zwiazana jesli widac cos ciekawego jeszcze to prosze pisac mnie wszystko interesuje

Gość taka jedna wkurzona
Czy męzczyzna, ktory mnie zainteresował mysli o mnie powaznie czy dla niego to tylko zabawa? Kinga 26 lat, ciemny brąz

Gość Mężczyznaaaaaaaaaaaa
bardzo ciemny blondyn; 37 lat , czy jest nadzieja że w najbliższym czasie poprawi się moja sytuacja finansowa?

Gość Taka ja sobie jedna
kolor włosów blond wiek 27 Kiedy (czy w ogole) spotkam kogoś z kim stworzę szczęśliwą rodzinę?

Gość moje imie wieczny kłopot
23 lata, włosy brązowe (farbowane blond pasemka) Czy kiedys wyjdzie na jaw cos co ukrywam? Co jest moja najwieksza tajemnica?

Gość Nefretete.....
Wróżko problem w tym,że chodzę od lekarza do lekarza i wydaję kupę kasy i z badań nic nie wychodzi...kompletnie nic...wszystko jest w normie...a jednak...karty nic nie mówią?boje się zaryzykować 4 raz...

Ania 26/07/1986 Olek 03/04/1985 Czy nasz związek przetrwa chorobę i czy Olek znów bedzie jak wtedy?