Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jukon Tango

PODSUMOWANIE ROKU 2025

Polecane posty

Haha srun nie może pogodzić się z porażka xD
Ciekawe co Klaudiusz na to, gdy najfajniejszy facet na kafe używa tych wszystkich ładnych frazesów do swojej niedoszłej ukochanej xD

37 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie dlaczego? 24 lata miałam.

Pod względem zdrowotnym najlepszy wiek jaki może być, psychicznie niecalkiem byłam na to gotowa.

bandzior zwykle strzela kula w plot z tym zgadywaniem 

11 minut temu, Еlciаа napisał:

40 letni chłop a w głowie pustka.

niestety u ciebie gorzej niz u niego bo to ty teraz tu swiecisz patologicznymi zdjecami z imprez a nie on

1 godzinę temu, Еlciаа napisał:

O libed jeszcze cię zaskoczę, jak miałam 15-16 lat to chciałam zostać w przyszłości paleontologiem.

A zostałaś ujową matką bez szkoły na stałym bezrobociu, jak to plany nie wypalają w życiu 🤣🤣🤣

3 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał:

A zostałaś ujową matką bez szkoły na stałym bezrobociu, jak to plany nie wypalają w życiu 🤣🤣🤣

Przecież wy wszyscy nawet nie macie pojęcia jakie skończyłam szkoły, gdzie i na jakich stanowiskach pracowałam ani nic więc wymysly swoje wsadź sobie wiadomo gdzie.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Przecież wy wszyscy nawet nie macie pojęcia jakie skończyłam szkoły, gdzie i na jakich stanowiskach pracowałam ani nic więc wymysly swoje wsadź sobie wiadomo gdzie.

Pozwol ze zgadne, masz może mature i jakaś policealną, pracowalas w sklepie itp a od 10 lat lepiej ci na wikcie podatników i ojców dziedzi i nie masz najmniejszego zamiaru juz tego zmieniać 🤣 Dziedzmi zajmujesz się ujowo 🤣

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Na jakim stanowisku? Piszesz jakbyś była po doktoracie 🙂😄

Elciaa jest po prostu piękna i seeksowna kobieta, i faceci chcą z nią mieć dzieci.

Więc może sobie leżeć i pachniec. Szlachta nie pracuje

Święta są... Kochani, bądźcie chociaż te kilka dni milsi dla siebie 😉 😆 

• Like 1

23 minuty temu, KochamElcié.;P napisał:

Haha srun nie może pogodzić się z porażka xD
Ciekawe co Klaudiusz na to, gdy najfajniejszy facet na kafe używa tych wszystkich ładnych frazesów do swojej niedoszłej ukochanej xD

KLAUDIUSZ TO JEST NAJGLUPSZA AMEBA BEZ KRZTY GODNOŚCI LUDZKIEJ BO TO MACIORA NIE CZŁOWIEK 

Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał:

Klaudiusz jest najpiekniejsza I najwspanialsza dziewczyna na całym globie 😜
I bardzo mądra i inteligentna 😜

PODOBNO ŚWINIE TO MĄDRE ZWIERZĘTA ALE NIE KLAUDIUSZ KTÓRA LIŻE ROWA SRUNOWI 

1 godzinę temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

Picasso jakieś guwno malował jak dla mnie i co mi zrobicie

Fenomenu Picasso nigdy nie odkryłem. Da Vinci owszem - był wybitny, wszechstronnie uzdolniony.

Michał Anioł... wow... jego dzieła jakby mówiły... Ale na Picasso widocznie za prosty jestem by poznać jego kunszt. Bohomazy dla mnie XD

Edytowano przez _RC+

6 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał:

Pozwol ze zgadne, masz może mature i jakaś policealną, pracowalas w sklepie itp a od 10 lat lepiej ci na wikcie podatników i ojców dziedzi i nie masz najmniejszego zamiaru juz tego zmieniać 🤣 Dziedzmi zajmujesz się ujowo 🤣

Byłam zastępcą kierownika i nie powiem nic więcej bo mam was gdzies.

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Byłam zastępcą kierownika i nie powiem nic więcej bo mam was gdzies.

Przeciez ja wierze, że bylas zastepca kierownika jakiejś biedronki 🤣 Ale ci sie znudziło i wolałas zostac pato matką na etacie kafeteria 🤣

18 minut temu, IV Knur RP napisał:

niestety u ciebie gorzej niz u niego bo to ty teraz tu swiecisz patologicznymi zdjecami z imprez a nie on

A MYŚLISZ ZE TO JĄ RUSZA? TA BABA NIE ZNA POJĘCIA WSTYDU 

1 minutę temu, miss kelifornia napisał:

A MYŚLISZ ZE TO JĄ RUSZA? TA BABA NIE ZNA POJĘCIA WSTYDU 

mysle ze ja rusza ale co ma zrobic moon jest sprytniejszy wyciagnal co mial wyciagnac i teraz ja szantazuje a ona nie ma jak odpowiedziec bo cytujac trumpa ma slabe karty  i tyle. 

8 minut temu, _RC+ napisał:

Święta są... Kochani, bądźcie chociaż te kilka dni milsi dla siebie 😉 😆 

Ja bym chetnie miła była niestety jak weszłam na forum to pierwsze co zobaczyłam to kłamstwa na mój temat degeneratów ścierwo i srogor naprawdę ciężko sie powstrzymać / mieć miłosierdzie dla tych mend

1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał:

Przeciez ja wierze, że bylas zastepca kierownika jakiejś biedronki 🤣 Ale ci sie znudziło i wolałas zostac pato matką na etacie kafeteria 🤣

Nie biedronki, znudziło mi się bo nie lubie papierkowej roboty.

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

mysle ze ja rusza ale co ma zrobic moon jest sprytniejszy wyciagnal co mial wyciagnac i teraz ja szantazuje a ona nie ma jak odpowiedziec bo cytujac trumpa ma slabe karty  i tyle. 

Nie wyciągnął tylko te foty co tu wrzuca zdążył zapisać z mojego konta na fb zanim je zablokowałam.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Nie wyciągnął tylko te foty co tu wrzuca zdążył zapisać z mojego konta na fb zanim je zablokowałam.

nie wnikam skad ma, faktem jest ze regularnie cie tu osmiesza wyzywa i wywala twoje zdjecia a ty z nim czasami gadasz jakby byl normalny. 

6 minut temu, Szpinak napisał:

Ja bym chetnie miła była niestety jak weszłam na forum to pierwsze co zobaczyłam to kłamstwa na mój temat degeneratów ścierwo i srogor naprawdę ciężko sie powstrzymać / mieć miłosierdzie dla tych mend

Mnie też korci żeby pojechać, wierz mi, ale daję sobie spokój, bo to nic nie da. Dziś taki jeden nawet po mojej zmarłej Matce obelżywe rzeczy pisał, taki zdemoralizowany degenerat, już nawet tego nie potrafił uszanować... Po prostu poszedł ignor i tyle, bo z niektórymi nic nie da, żaden dialog, wymiana "uprzejmości", nic nie pomoże. Tylko olać i uznać, że nie każdy jest w stanie cię obrazić, bo po prostu nie jest na tym poziomie. 😉 

Szczęśliwie funkcja ignorowania działa dość dobrze - jedna z niewielu rzeczy na tym forum. 😆

Edytowano przez _RC+

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

nie wnikam skad ma, faktem jest ze regularnie cie tu osmiesza wyzywa i wywala twoje zdjecia a ty z nim czasami gadasz jakby byl normalny. 

Mun

Leżak

Malowany

The end.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się