Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka u gina

wpadka u gina, oo lol

Polecane posty

Gość wpadka u gina

Byłam dziś w poradni na cytologii, mam 23 lata:) W gabinecie materiał pobierała położna a za parawanikiem siedział też lekarz ginekolog. Noi przygotowuję się do badania, leżę już na łóżku, położna się przygotowuje do pobrania a lekarz się pyta czy już współżyłam, chodziło mu o to, czy nie jestem dziewicą i czy można użyć wziernika do badania. A ja niewiele myśląc wypaliłam, że dziś rano to nie współżyłam, ale wczoraj wieczorem:P Ale się lekarz zaczął śmiać, a położna mało co się nie udusiła ze śmiechu... Lekarzowi chodziło o to, czy współżyłam kiedykolwiek już i czy nie uszkodzą mi błony a ja wypaliłam całkiem poważnie z takim tekstem

Jezu, współczuję, ale czytałam kiedyś gorsze historię.

Gość mariolka wiolka
:D dobre... uśmiałam się :)

Gość dobreeeeeeeeeeeee
no i współczuję wpadki. też kiedyś poszłam do ogólnego i mi kazała się rozbierać, długo się zastanawiałam, co mam zdjąć. w końcu stwierdziłam, że wystarczy- górę.

Moja znajoma poszła na zdjęcie szwów po porodzie, lekarz zdjął szwy, polał płynem do dezynfekcji co okropnie zaszczypało, na to ona: " panie doktorze, niech pan dmucha!! " :D

a to nic mój kolega był w szpitalu i przyszła pielęgniarka i się go spytała czy był stolec a on na to nie znam takiego lekarza

Gość wpadka u gina
cudowne są te wpadki wszystkie

Gość brak the dawnnn
:D:D

Gość wpadka u gina
a co to ma do rzeczy ile razy się bzykam?:>

Gość gera
fajna, smieszna sytuacja :)

Gość zazdrosnica
Hehehehehe dobre D:D: D: D: D: Kiedys na forum przeczytalam jak dziewczyna wypryskala okolice intymne brokatem zamiast dezodorantem. Szykowala sie na badanie do ginekologa. Dobre,dobre. Piszcie jakie mialyscie jeszcze wpadki u ginekologa.

Gość wpadka u gina
opowiadałam to swojemu facetowi to myślałam że umrze ze śmiechu...ech zero współczucia ;)

Gość proszeoodpowiedz
heheh mialam podobno wpadke... mialam laproskopie... i przyszlam do gina a ten przed usg zapytal sie czy wspolzylam.. a ja powiedzialam ze po laparskopii tylko ze 3 razy... a on zaczal sie smiac i powiedzial az takie wscibski nie jest... pyta tylko czy kiedykolwiek współżyłam hehehe

Gość nie idzie
"a to nic mój kolega był w szpitalu i przyszła pielęgniarka i się go spytała czy był stolec a on na to nie znam takiego lekarza " :D:D:D:D

Gość ania 35
a ja na twoim miejscu smiałabym się z całej sytuacji,pewnie nie jesteś pierwsza i ostatnia która coś powiedziała czy śmiesznego zrobiła.

dobre :D przynajmniej i lekarz i położna mieli poczucie humoru:) yyyy czytałam kiedyś na innym topiku jak panienka się zesrała na fotelu ginekologicznym i wcale do śmiechu jej nie było....

Gość wpadka u gina
ale ja się z tego śmieję:)

Gość dobre to
:D :D :D

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
kiedys poszłam do ginekologa po recepte na tabletki antykoncepcyjne, (tabletki były dla nastoletniej kolezanki, ktora wstydziła sie pojsc do gina, wiec ja poszłam po ta recepte, niby dla siebie), a gin spytał czy mam stałego chłopaka, a ja odpowiedziałam prawde że nie... Ciekawe co sobie pomyslał? skoro nie miałam chłopaka na stałe, to po co mi tabletki anty...

Gość wpadka u gina
najlepiej zawsze śmiać się z siebie:) zresztą ja zawsze coś zmaluję i można się pośmiać:) świat bez śmiechu byłby smutny i szary przecież:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
pocieszę cie, ja byłam latem u gina w sukience długiej do kostek, rozebrałam majtki, zostawiłam za parawanem i na fotel , lekarz zbadał i zaczeliśmy rozmawiać nagle on żebym wstała to pokaże mi coś na komputerze więc ja tak zrobiłam, suknia w dół i siadam przy stoliku, potem jeszcze długa pogadanka i wyszłam od niego bez... majtek Takiego wstydu w życiu się nie najadłam

Gość wpadka u gina
haha ale co, wróciłaś po te majtki?:> i co powiedziałaś? że zostawiłaś majtki

Gość vinyl gloss
hahah dobre z tymi zostawionymi majtkami :D :D :D ja mialam podobna sytuacje jak autorka. bylam z siostra w szpitalu na istry dyzur bo mialam maly wypadek a lekarz przeprowadzil wywiad i zapytal:wspolzyla pani?ja mowie:ale kiedy?a on:noo tak wogole, a ja:a tak wogole to nie....moja sistra z ktora bylam stala w rogu i prawie sikala po nogach a ten lekarz sie tak dziwnie spojrzal zasmial i wyszedl.ja sie sama odwrocilam i w smiech.chyba zrozumial ze nie kontaktowalam wtedy zbytnio ;) hehe takie wpadki sa niezle mozna zawsze powspominac :)