Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shante

Czy kobieta też może być nałogowym podrywaczem? Jasne!

Polecane posty

do mohery jak nie wiesz, to oswiece, jak działa tabsy..bo nie wiesz chyba 1. Uniemożliwia dojrzewanie komórek jajowych w jajnikach. Bez jajeczkowania nie może dojść do zapłodnienia, a więc i do ciąży. 2. Uniemożliwia upłynnienie śluzu zamykającego szyjkę macicy. Wskutek tego plemniki nie mogą się przez nią przedostać. 3. Uniemożliwia przygotowanie błony śluzowej macicy do zagnieżdżenia się w niej zapłodnionej komórki jajowej. nr.3 mowi sam za siebie...nie pozwala zagniezdzic sie zarodkowi czyli go wydala z organizmu-zabija, a dodam ze jest to zarodek człowieka, w w dodatku jest to zarodek juz z konkretnym dna..producenci tego na tabsach nie pisza, bo po co:)odstraszyli by konsumentyki:)

samanta lisiczka, to udowodnij mi ze sie myle!!z tymi tabsami prosze bradzi:)

jasne ale dobra prowokacja może być dobrym tematem do dyskusji :)

wybralaś po prostu autorko hedonistyczny tryb życia. Wolno ci, a gdzie jest powiedziane, że facetowi wolno i jest w porządku, bo taki jest męski szowinizm? Jeśli ci odpowiada taki styl życia, to robisz co ci się podoba. Dopóki nie bierzesz opłat, dziwką nie jesteś.

jesteśmy ludźmi, nie da się chyba iść przez życie nie oceniając nigdy nikogo a mi się takie zachowanie stanowczo nie podoba to i potępiam sobie ;)

mycha* dla ciebie moze nie istnieje ale dla wielu to jest inaczej i dzisiejsze czasy nie maja tu nic do rzeczy a to o szacunku to nieprawda w wielu przypadkach i ty dobrze o tym wiesz [ dqwdwed samanta lisiczka, to udowodnij mi ze sie myle!!z tymi tabsami prosze bradz] a mylisz sie ? nie znam statystyk a i tak nie o to chodzi dziewczyno przeczytaj post autorki i swoja reakcje jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz

Gość lalineczka
tylko tak: nie czujesz się jak worek na spermę? Jakby nie było to oni cię przelatują a nie ty ich, a to jest zasadnicza róznica między kobietami a mężczyznami. Uwodzenie-Tak, Dawanie dupy każdemu-Nie

napisałam, że sex bez uczucia dla mnie nie istnieje a ludzie, którzy oddają się na prawo i lewo nie szanują siebie i własnego ciała. Twoja odpowiedź: a to o szacunku to nieprawda w wielu przypadkach i ty dobrze o tym wiesz Moja odpowiedź: no tak - może nie w przypadku gwałtu lub molestowania. wyjaśnione?:)

akby nie było to oni cię przelatują a nie ty ich, a to jest zasadnicza róznica między kobietami a mężczyznami. no wiadomo, że to facet "wkłada" a nie kobieta i jest to niewątpliwa różnica ale co z tej różnicy wynika? bo dla mnie nic, zarówno facet bzykający co popadnie jak i kobieta wskakująca na chuja każdemu kto się nawinie zasługują na takie samo potępienie :classic_cool:

tak ale po pierwsze ty napisalas : [i jeśli ktoś oddaje się drugiej osobie bez miłości to już w tym momencie się nie szanuje.] oddaje sie to brzmi zle jak dla mnie :O niewazne, zostawmy to jak potraktujesz swojego faceta jak sie dowiesz ze poszedl raz na dziwki ? albo ze sie przespal z kolezanka z pracy na wyjezdzie integracyjnym ? oczywiscie on bedzie mowil ze byl pijany i tym podobne;) wybaczysz mu bo zostal "zgwalcony" ? :D

jak potraktujesz swojego faceta jak sie dowiesz ze poszedl raz na dzi**i ? albo ze sie przespal z kolezanka z pracy na wyjezdzie integracyjnym ? oczywiscie on bedzie mowil ze byl pijany i tym podobne wybaczysz mu bo zostal "zgwalcony" ? jesli poszedłby przed tym zanim był ze mną - ok, wszystko jest do wybaczenia, grunt żeby nie robił tego podczas trwania naszego związku. zdrady nie trawię, może jakiś tam pocałunek bym wybaczyła ale zdrady łóżkowej nigdy bo sama zawsze byłam i będę w tej kwestii nieskazitelna :)

mycha* czy mam rozumiec ze moglabys sie spotykac z "kurwiarzem" ktory od kiedy jest z toba zachowuje sie w porzadku ? :) a jezeli tak to dlaczego masz inne zdanie o innych "kurwiarzach" i "kurwach" ?

wierzę w to że ludzie się zmieniają. chociaż nie, już nie wierze. w zasadzie to jeśli mam być szczera, spotykałam sie z kurwiarzem właśnie przez jakiś czas. wiedziałam wcześniej jaki jest i uwierzyłam w jego przemianę :) jak to można było łatwo przewidzieć nie udało się, nie wyszło. więc odpowiadając na Twoje pytanie, po przemyśleniu - teraz już bym nie mogła być z kimś takim :) może moje zdanie jest tez takie a nie inne bo doznałam osobistych urazów od osoby własnie tego typu co autorka. i teraz głębogo pogardzam takim typem człowieka.

dqwdwed a jak sie zabezpieczasz?mądralo?przed niechciana cieza? faceci maja łatwiej bo nie musza sie truc hormonami.. czy wiesz, ze bioracy tabletki antykocnepcyjne..przez srednio 7 lat..jest duzoe prwdopodobienstwo, ze Twoja macica..nie pozwoliła zagniezdzic sie, a wiec wydaliła...7 zarodkow ludzkich..(zarodek, ma juz okreslone dna, czyli jakby zaprogramowany jest juz ten człowiek, jak bedzie wygladał, jaki bedzie)..poniewaz, nawet przy braniu tabletek..zdarzaja sie zapłdnienia..ale tabletki ktore maja niedopuszczac, do owulacji, czasem nie daja rady silnemu plemnikowi, ale zawarty w tabsach skłądnik..nie pozwala sie zarodkowi rozwinac.. wiec kilka zarodków ludzkich sie pozbyłas..przy okazji, swojejgo zaj**istego, don juanowskiego zycia.. puknij sie w glowe, jak wogole mozna takie glupoty pierdolic, gdyby ten twoj "zarodek" byl juz czlowiekiem to bylaby to aborcja i uzywanie tabletek bylo by zabronione, jak sie polaczy komorka zenska z plemnikiem jest to zygota a nei zarodek...

Gość sikkora
R_C "gdyby ten twoj "zarodek" byl juz czlowiekiem to bylaby to aborcja i uzywanie tabletek bylo by zabronione, jak sie polaczy komorka zenska z plemnikiem jest to zygota a nei zarodek..." a od kiedy zaczyna być człowiekiem? też byłeś/aś kiedyś zygotą ;)

zygota jest to polaczenie komoreki meskiej z zenska ktora nie jest jeszcze zagniezdzona w jajowodzie, wiec o czym wogole tu mowa, bylam zygota, pozniej zarodkiem plodem nazywajcie sobei jak chcecie... ale nikt nich nie daje kazan na temat wydalonych ludzkich zygot ...

5 dnia po zapłodnieniu zarodek dociera wreszcie do macicy. W tym stadium organizm kobiety nie jest w stanie odróżnić go od niezapłodnionej komórki jajowej , która zostaje wydalona przy menstruacji. Oznacza to, ze kobieta tydzień po owulacji nie jest wcale w ciąży, mimo że została zapłodniona! Zarodek pływa swobodnie w drogach rodnych i ma 50% szans na to, ze zostanie usuniety w następnym cyklu menstruacyjnym, a kobieta nawet nie poczuje, że przechowywała w sobie zarodek. Znalezione w internecie... widocznie zygota-zarodek to samo nei zmienia faktu ze nie jest "to" zagniezdzone i nei potrzeba tabletek aby zostalo wydalone.

Gość dwqdwqed
tylko, ze stosujac tabeltki, swiadomie, decudyjesz o tym, ze ta zygote wydalisz...a nie stosujac, gdy sie wydala, nie ty decydujesz..tylko przypadek..

Gość dwqdwe
pewnie ze moze

Seks z miłosci. zacznijmy od tego co to miłosc. głównie pociąg fizyczny ;] gorszą szmatą jest kobieta psuwana przez faceta ktory nie pociaga ja fizycznie lub przez psychola ktory ją leje nie szanuje itd.. ale przecież ona go KOCHA! "nie pozwala zagniezdzic sie zarodkowi czyli go wydala z organizmu-zabija, a dodam ze jest to zarodek człowieka, w w dodatku jest to zarodek juz z konkretnym dna.." - z punktu widzenia religi katolickiej to ZŁO, z mojego... nie:) dlaczego? to ze w zygocie jest dna nie ma znaczenia. to TYLKO połczenie plemnika z jajeczkiem... wydalajac je nie sprawiamy mu bolu i gdzie tu zło nie krzywdząc?