Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hevelissa

Jak to jest być chrzestna.....

Polecane posty

Gość hevelissa

Ostatnio mam kiepski,a raczej zerowy kontakt z mama chrzesnicy(mala ma 2 lata)nie zostalam zaproszona na jej drugie urodziny...Jak teraz ze swietami?mam kupic prezent i malej i bez zapowiedzi jechac do niej i dac prezent?czy nie narzucac sie moze?bo niektorzy mowia,ze chrzestna nie ma obowiazku kupowania prezentow(no moze procz chrzcin,komunii i slubu). poradzcie co mam robic...

Gość hevelissa
Ja ciagle do nich dzwonilam,ona do mnie nigdy....troche to wkurzajace,ze ciaGLE ja,nie lubie sie narzucac....bo takie mam wrazenie,ze ide tam gdzie mnie nie chca.......

Jesteś chrzestną więc specjalnego zaproszenia nie musisz mieć. Może przedzwoń do rodziców zapytać się ,,kiedy będą osiągalni" Kupić dziecku drobiazg i w drogę.

Gość ejbisi
To olej.

Gość hevelissa
sama wiem..... :-/

Gość oni cie olewaja
wiec ty tez ich olej

Gość ejbisi
A co sie stalo? Pokłócilas sie z tą matką? To jest jakas twoja rodzina? Dziwne ze cie nie zaprosila na urodziny, co jej zalezało. A dziecko by dostalo jeden prezent wiecej :P

Gość albo/lub
wyslij paczke poczta :)

Gość hevelissa
z jednej strony chcialabym miec z nimi kontakt,mam swoje dzieci ale troche to glupie,ze ja swoja chrzesnice nie widzilam duzo miesiecy..i w cale sie nie klocilysmy...tylko kontakt nagle sie urwal... Nawet nie przysle SMS co u nas slychac...i jestesmy rodzina...ale chyba tylko na zdjeciu :(

A może nie dzwoń i ,,zrób niespodziankę" Dziwi mnie tylko to dlaczego prosili Ciebie na chrzestną skoro czujesz się przez nich traktowania jak wrzud na dupie.

Pewnie to jest coś takiego: Ty nie dzwonisz to ona sobie myśli żeś obrażona. Ona nie dzwoni to myślisz że masz ich gdzieś.

Gość no to moge napisac ze mam
troche podobna sytuacje:o nie za bardzo ostatnio gadam z mamą mojej chrześnicy a mała ma za miesiąc 3 urodzinki:o :(

Gość hevelissa
Zdziwilo mnie tylko,ze tydzien przed urodzinami malej spotkalysmy sie i nic nie wspominala o urodzinach,nie zaprosila...myslalam,ze zaprosi a tu figa z makiem. Moja kolezanka twierdzi,ze chrzestna nie musi byc zapraszana na urodziny i powinnam byla sie zjawic w dniu jej urodzin.A ja mysle,ze skoro na 1-sze urodziny bylam zaproszona to na drugie tez mogla...chyba ze ja sie nie znam i moze tylko na pierwsze urodziny zaprasza sie chrzetnych????

Gość hevelissa
Prince Polo,byc moze ona mysli,ze jestem obrazona...ale nie wiem tylko dlaczego?Bo po urodzinach malej zadzwonilam zeby sie spotkac,gadalysmy normalnie.I po tym moim telefonie myslalam,ze teraz ona zadzwoni....mija duzo miesiecy i nic....nie lubie byc "nachalna"

Gość hevelissa

Gość moj ma 32 lata
Ja na twoim miejscu olalabym. ZPrzynajmniej zaoszczedzisz troche kasy nie kupujac prezentu ;)

Gość halllponick
Ja jestem zawsze zapraszana na urodziny chrzesniaka.Swieta spedzamy razem wiec prezent kupuje mimowolnie. Ale domyslam sie,ze to twoja dalsza rodzina i swiat nie spedzacie razem,wiec mysle,ze jesli cie nie zapraszaja,nie masz obowiazku kupowac prezentu.

Gość wkurw777
A kto powiedzial,ze chrzesni maja obowiazek kupowac prezenty na gwiazdke????ATo jest tylko dobra Twoja wola!

Gość podnoszeeeee

Gość jak dla mnie to kiepski pomysl