Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka.....

zapominam o facecie - czy ktoras jeszcze?

Polecane posty

Gość rosiek
lko ze jak sie dowiedza to moze byc juz za pozno niestety

Gość rosiek
*tylko

Gość studentka.....
hmm.chcialabym aby zalowal swego wyboru:O zeby chociaz przez 5min mial taka mysl jak moglo byc nam razem cudownie:(

Czasem zaluje ze na pożegnanie nie przypierdolilam jemu niezle po gebie to byloby lepsze niz przytulenie sie i slowa typu "bede tesknila" myslalam ze choc odezwie sie czy na ggczy esa napisze ale milczy chooj :O rosiek to faktycznie starsznie to przezywasz ,sproboj skonczyc z piciem wiem ze trudno ale warto sprowac :) kiedy z nim mieszkalam tez pilam dosc duzo a zaczelo sie od 2 kieliszkow wina a skonczylo sie na calej butelce przed snem ,doprowadzal mnie do obledu i bez % zasnac nie moglam ,dobrze ze wrocilam do pl przynajmniej przestalam pic codzinnie :)

Gość studentka.....
ja po powrocie do PL mialam cala chate wolna przez 3 mc rno wychodzilam do sklepu po zapas jedzenia na caly dzien ipiwko wracalam wlaczalam piosenki i ryczalam okna zaslonietezero kontaktu ze swiatem:O tylko lzy nie sprzatalam nie dbalam o siebie nawet rzadko prysznic bralam:( w ciuchach szlam spac o 3 rano spalam do 12-13 i znow to samo i tak 3 mc az moj brat nie wrocil z UK wtedy musialam wziasc sie w garsc

dochodze do wniosku ze My kobiety jestesmy glupie ,jesli obrazilam kogos to sorry ale jak mozna nazwac osobe ktora rozpacza po jakims frajerze ktory nie jest tego wart? Czasem mam ochote wyslac eska z taka wiazanka co jak przeczyta to padnie i zakryje sie kopytami tylze chyba nie warto dla takiego chuja robic z siebie wariatke :)

Gość studentka.....
masz racje jestesmy aon pewnie nie pamieta mojego imienia juz:(

Gość magda234
trudno jest zapomniec

Gość studentka.....
moj pewnie tez sie smieje co za glupia polka przyjechala za mna musze byc zajebisty pewnie sie zakochala a ja ja w dupe kopnalem:O

Gość a aa aaa aaaa aaaaaa aaaaa
Studentka....jak czytam twoje wypowiedzi na temat tamtej dziewczyny to normalnie az slabo mi sie robi - jaki to ona nie pasztet, jaka gruba itd., moze wiec warto sie zastanowic dlaczego wybral ja a nie ciebie? Swoja droga chcialabym zobaczyc jak ty wygladasz - skoro tak oceniasz innych. Poza tym czego sie spodziewalas? Masz pretensje do dziewcyny za to ze jest z facetem do ktorego cos czuje? Nie byla to zadna twoja kolezanka ani nic - jak nie ta to inna. Wiadomo jest Wam dziewczyny ciezko ale to nie powod zeby tracic klase..

Gość studentka.....
jeszce pamietam taka syt siedze sobie na necie on wchodzi wiecjaudaje ze go nie widze i zbieram sie do wyjscia aon podchodzi do mnie mowi hi i reka macha mi przed oczami mowiac \"co nie widzisz mnie?\" i wtedy jego kolega mowi\"pewnie zazdrosna\" boze jaki wstyd:O

aaaaa aaaaa aa aaaa aaa- czy jakos tak :P oj wiemy wiemy tyleze trzeba gdzies sie wyzalic i wyrzucic z siebie wszytsko ,prawda? :(

Gość studentka.....
wiesz uwierz mi ze sa brzydkie dziewczyny ja sama pieknoscia nie jestem i za taka sie nie uwazam ps nie napisalam ze gruba jest:P poza tym to nie tylko moja opinia wiec cos w tym jest a TY pewnie nie rozumiesz ze ten topik ma sluzyc wyladowaniu emocji i nie wszystko trzeba zaraz tak brac do sercanie zycze Ci podobnej sytuacji

"poza tym to nie tylko moja opinia wiec cos w tym jest a TY pewnie nie rozumiesz ze ten topik ma sluzyc wyladowaniu emocji i nie wszystko trzeba zaraz tak brac do sercanie zycze Ci podobnej sytuacji" dokladnie ,mozemy pisac tutaj co chcemy nawet obrazac innych ,topik jest po to aby wyladowac swoje emocje i poczuc sie lepiej :) napilabym sie czegos ale butelka nie jest otwarta wiec nie bardzo moge chlapnac sobie ,mama zorientuje sie i bedzie lipa :O

Gość w dupe jeza.....
wspomnien czar.....

Gość studentka.....
ja tez bym sie napila ale nie mam czego:O ahh chyba sie wybiore na basen tamprzynajmniej daje upust swojej zlosci jak mnie najdzie a dosc czesto mnie nachodzi jak przypominam sobie ich obraz

Gość studentka.....
czasami sie zastanawiam czy on o mnie mysli? czy zaluje? ahh... nawet ostatnio mi sie snil ze mnie gonil i mial uciete rece koszmar!chyba juz mi odbija

Gość a aa aaa aaaa aaaaaa aaaaa
Fakt nigdy nie bylam w waszej sytuacji ale to dlatego ze nigdy sobie na nia nie pozwolilam. Wiecie jaka jest recepta na to zeby nie czuc sie jak wy teraz? Wycofac sie w odpowiednim momencie - nie spac z nim kiedy wiemy ze to tylko w chwili slabosci (jak dostanie co chce nie bedzie chcial wiecej), nie biegac za nim, dac mu poczucie swojej tajemnoczosci spotykac sie z kims nawet kolega - dac mu szanse ze zatesknil. Chlopak nie zateskni jesli nie bedzie mial za czym - a jesli nie zateskni to tylko wam cierpien oszczedzi odejscie z klasa. Naprawde dziewczyny nie latajcie za facetami bo im blizej nich probujecie byc tym bardziej sie od was oddalaja I ok - skoro ten topic ma pomoc wam sie wyzyc to nie bede wam w tym przeszkadzac:)

codziennie biegam aby rozladowac sie ,na krotka chwile pomaga ale potem znowu to wszytsko wraca :( Szlag mnie trafia jak wyobrazam sobie ze moze znalezc sobie jakos lafirynde ,jak bedzie ja calowal ,obejmowal .mam ochote wyć :(

Gość studentka.....
a aa aaa aaaa aaaaaa aaaaa Twoja rada akurat na nic mi sie zda bo chyba nieprzeczytalas moich wszystkich wypowiedzi i nie znasz sytuacji ale coz... nie zycze abys przez to przechodzila mloda pewnie jestes nie rozumiesz :D 🖐️

Gość studentka.....
Szlag mnie trafia jak wyobrazam sobie ze moze znalezc sobie jakos lafirynde ,jak bedzie ja calowal ,obejmowal .mam ochote wyć moj juz ma swego pasztecika:P

Gość studentka.....
ok ja juz uciekam ide spac bede czesto zagladac na ten topik mam nadzieje ze wy tez i dalej bedziemy tu \"biadolic\" nad swoim losem:D buziaki 😘 dzieki za wysluchanie mnie juz mi lepiej 🌼 i do uslyszenia 🖐️

Gość idzcie lepiej spac...
jutro nowy dzien :)

Gość studentka.....
dobranoc milych snow 🌼

Gość hallloooo jest tam kto
po 3 latach kopłam go w dupe dzis smieje sie na forum i płacze w ciszy bo mi tak teskno ale minal rok i ja ciagle zapominam

Zapomicie..a jesli nie zapomicie to po jakims czasie bedzie wspominac, ale juz nie beda Wam naplywac lzy do oczu..