Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka.....

zapominam o facecie - czy ktoras jeszcze?

Polecane posty

nie masz za co przepraszać :) "moj" chyba nadal swoja byla dlatego tak sie stalo jak sie stalo ,widzialam jej fotę i nie zebym byla zazdrosna ale prawde mowiac to taka ... wieśniara ,nie dosc ze gruba to i jeszcze jakas taka bez wyrazu ,wogole nie dbala o siebie ,nie umiala sie ubrac normalnie ,fryzura to tragedia ,nie wiem jak mogla jemu tak w glowie zawrocic . Nie myslcie o mnie zle ze tak pisze ale naprawde kolesia nie rozumiem :O milosc chyba jest slepa :O dodam ze gdyby wygladala tak jak jego byla z ktora byl 5 lat(jego 1 w zyciu dziewczyna) ,ladna ,zgrabna to jeszcze bym zrozumiala a tak co? ech szkoda gadac :(

Gość studentka.....
ja jak ja zobaczylam to myslalam ze sie przwroce myslalam ze to super laska a tu co widze? male to max150 on ponad 190 siega mu ledwo za biodra:O zal wlos w pionie jak punk...ubior dziecka a nie kobiety az mnie skreca co on widzi w tym\" malym karakanie\" idzie sobie z nia mija mnie i burak na twarzy heheh czyzby sie wstydzil swojej wybranki :P pasztet z niej a on to swinia pasuja do siebie:! soryy ponioslo mnie:o

e tam ponioslo ,stwierdzasz tylko fakty :P Czasem tak sobie mysle zeby zemscic sie na Nim i jesli w styczniu polece do Londynu to sie zemszcze ,a jak? pojade z kolega i powiem ze to moj facet :] nie wiem czy bedzie zazdrosny ale wiem ze bedzie przykro jemu wszak wypytuje o mnie brata wiec moze cos tam jest ale to juz niewazne jak nie to nie :]

Gość studentka.....
no ten moj tez w Uk tzn juz pewnie nie tylko w swoim kraju ale tam sie poznalismy nie jest polakiem tez mam czasami takie mysle aby tam pojechac z jamkims facetem i paradowac przed nim:D

Gość rosiek
powiem szczerze ze ja tez bym sie cieszyla jakby dostal po dupie i to tak pozadnie,teraz jest mu super, w koncu poczul sie doceniony...a jego nowa dziewczyna to lala Barbie...oboje siebie warci.i chcialabym zeby go kopnela w tylek.on jest goly i wesoly a takie laski wola wiecie jakich, i wtedy by dopiero bylo

Gość studentka.....
przynajmniej jest ladna a ta mojego to istny maly pasztet z glowa na wysokosci jego chuja:O znow mnie ponioslo wybaczcie:D:P

Gość rosiek
ale oczywiscie tak sie nie stanie, bo im zawsze sie ulozy a my bedziemy kwiczec...

ja mam ulatwiona sprawe gdyz On mieszka w jednym domu z moim bratem wiec ja tez bede musiala u niego kimac a na hotel nie bede wywalala kasy wiec mam duze pole do popisu :D a nich ma za swoje ćwok :D kurde miss polonia nie jestem ,figury modelki tez nie ale tlusciochem nie jestem a tamta? nie dosc ze gruba to i jeszcze brzydka :O jeny byc zazdrosna o byla to dno :O

Gość studentka.....
goyaka no wlasnie jak tu zyczyc szczescia jak nas to rani nie da sie:( ja nawet wiecie co zrobilam? rzucilam prace w UK wciagu 2 tyg po tym jak ich zobaczylam razem i wrocilam do PL zeby ich nie widziec i zaraz zastrzyki przez lekarza przepisane mialam braalm 3 mc wygladalam jak chodzaca smierc :( przez tego dupka

Gość rosiek
a o ja mam powiedziec jak obecna Barbie mojego ex pisze do mnie , oglada zdjecia na nk, on potem ma do mnie pretensje ze jego niunia sie denerwuje, ja pierdole. zwariowal.ona mi jedzie a ja mam co? siedziec cicho, masakra

Gość studentka.....
te pasztety chyba dupa nadrabiaja a faceci ciekawi mnie jak moga z taka seks uprawiac jak im w ogole fiut staje przy takiej:D:P teraz przesadzialam ale coz wredna jestem:P:D

Ja zapomnialam :) Teraz mnie nawet nie rusza jak go widze z laska za raczke czy przytulonych :) Szczerze mowiac, to nie spodziewalam sie, ze tak szybko zapomne :)

hehe dobre studentka :D a ja nie moge przezyc tego ze nawet nie chcial sprobowac ,nie dziwie sie ze laski jego w chuja robily bo to taka cipa a nie facet :O pierwsza laska z ktora byl przez 5 lat zdradzala go a ten przez tyle lat nie zjarzyl sie ,druga byla oszustka poszukiwana listem gonczym w uk i pl ,oszukala ze jest w ciazy ,przyprowadzala na noc facetow a ten nic ,klocil sie ale jej wybaczal ,nie wiem gdzie on mial oczy chyba w dupie :O i bardzo dobrze jemu tak :) i zycze jemu aby nastpena tez w chuja zrobila ,bedzie mial za swoje

Gość studentka.....
hmm..no najgorsze sa te nadzieje ja nawet pojechalam do Uk po tej jego deklaracji typu\" przyjedz zrobie wszystko aby anm sie udalo\":O no i ja glupiapojechalam aon przyjechal ztym mikronem pozal sie boze jak ja mialam sie poczuc? jak debilka sie czulam powinnam podejsc i z liscia ale mnie zatkalo

Gość rosiek
studentka jak to? chcial byc przyjechala a juz byl tam z nia???ale palant

Gość studentka.....
przyjechal z nia boze nie zapomne tego uczucia czulam sie jakby mi ktos noz wbil w serce:O zostawilam prace znajomych plany wszystko pierdolnelam i wyjechalam nic nikomu nie mowiac:O

o maj gad ale ma zryty łeb ,pisze ze chce sprobowac a potem wyskakuje z jakąś dupa ,chyba ma siano we łbie ,po co to zrobil?ja pierdole ze tez tacy kretyni istnieja :O Kiedys zapytalam Jego czy kocha swoja byla a ten "nie wiem,nie chce o tym rozmawiac" kurwa poczulam sie jakby ktos jebnął mi bejzbolem w glowe , mialam ochote wyc i zepchnac jego ze schodwo ,pierdolony egoista

Gość rosiek
to dopiero musialas sie czuc...wspolczuje.moj jest palantem i wiem to a i tak nie potrafie o nim zapomniec, a juz mam dosc tego wszystkiego.jedziemy sobie normalnie po calosci

Studentka..a olej go.. szkoda czasu na takiego palantino! Moj ex teraz wozi sie po miescie z jedna laska... ona tu dla niego przyjechala..a on jak szmate traktuje...wspolczuje tej lasce z jednej strony, ale z drugiej ona miala czelnosc do mnie wydzwaniac :/ ona ma nadzieje, na dlugi zwiazek az po smierc, a on opowiada wszystkim, ze i tak jej nie kocha :/

Gość studentka.....
nie wiem:O ale ja to przezylam okropnie tzreslam sie jak galareta leki uspokajajace wygladalam jak chodzaca anoreksja w Polsce zastzryki najgorsze jest to ze nie umiem sobie wycbaczyc ze mu zaufalam ze ppojechalam tam glownie dla niego i co zastalam?:O poczulam sie jakby ktos j**nął mi bejzbolem w glowe , mialam ochote wyc---> skad ja znam to uczucie widacna swiecie pelno frajerow:O

ja jestem świeża, właśnie wczoraj po 2 latach związku mój ex powiedział, że musimy się rozstać, bo on czuje że nasz związek sie wypalił. Tylko szkoda że wcześniej nie dawał żadnych sygnałów, alebo może ja ich nie odczytałam...Nawet nie chciał dać nam drugiej szansy czy przerwy..Tak jakby te 2 lata nic dla niego nie znaczyły.. Nie wiem czy ma inną, twierdzi że nie. A ja umieram, ciągle ryczę, nie jem, nie śpię, a w pracy to chowam się przed ludźmi. Wszystko w mieszkaniu mi jego przypomina, nawet laptop na którym piszę :(

Gość studentka.....
naga klacz jak widac do kolekcji drani mamy juz nastepnego :D boze skad tacy faceci sie biora?

najgorsze jest to ze wydawal mi sie wyjatkiem nie ciagnal mnie do wyra aby przeleciec,pocalowal dopiero po miesiacu znajomosci i wogole wydawal sie byc spoko >nie wiem co ja durna myslalam?ze jak 2 razy sam dostal ostro po dupie to nie zrobi czegos takiego dziwczynie bo wie jak sie wtedy czlowiek czuje? naiwna bylam jak cholera i jestem za to zla na siebie :( Wszytscy faceci to chuje :(

Gość studentka.....
najgorsze jest to ze wydawal mi sie wyjatkiem nie ciagnal mnie do wyra aby przeleciec dokaldnie a mi anwet jego koledzy gratulowali \" jak wy do siebie pasujecie zycze szcescia dbaj a nia o niego niech wam sie uda\":O tak wszyscy to cuje juz chyba zadnemu nie zaufamnie dam rady:O

Gość ZakochanaOkrutnie
Pracowalismy w jednej firmie. Zaiskrzylo. On wyjechal, ja wyjechalam. Slodkie maila telefony smsy. Dla niego wrocilam a tu nic. Chlod. I juz prawie udalo mi sie uwolnic (choc ciezko jest to zrobic gdy spotyka sie na swojej drodze ideal) i znowu sie odezwal ale tak po kolezensku. On zagranica, ja w Polsce. I szlag mnie juz trafia. Potrafi sie odezwac w necie raz na 3 tyg i byc slodki jak miod a pozniej cisza :-(

Ej.no moze nie kazdy..zdarzaja sie wyjatki Laski...glowy do gory...jestescie sliczne i madre.. nie warto plakac po draniach. Ja po 2 latach zwiazku.. niedawno sie rozstalam..teraz juz nawet o tym nie mysle... a najlpsze jest to, ze chcial mnie na kawe wyciagnac..pogadac niby...a niech sie wali teraz no :) co to ja jestem :P i tak mnie czeka z nim rozmowa...bo jestesmy zaproszeni na urodziny do naszych znajomych..on oczywiscie przytarga ta laske..a ona sie mnie boi :) chociaz ja ja olewam zawsze i nigdy do niej slowa nie wypowiedzialam, a jak sie patrze na nia to ona spuszcza wzrok :) ale co tam...niech se robi juz co chce... :) wyleczona jestem :) Tego Wam zycze i to jak najpredzej :)

rowniez nie zaufam juz zadnemu chocbym nie wiem co :O dla mnie jego szwagier z ktorym rowniez mieszkalam mowil ze On jest ok ,fajny chlopak ,nigdy by nie skrzywdzil i wogole ,namawial mnie abym do niego chodzila i wogole i co sie okazalo? ech... szkoda slow :(

Gość i co wy na to.......
minelo...... 7 lat, a ja wciaz wspominam majac nowego partnera i wspaniale dziecko? .... chyba nigdy mi nie przejdzie... :(

i co Wy na to-wlasnie sie tego boje byc moze kiedys znowu sie kims zaurocze ale jego cień zawsze bedzie ze mna ,bede wspominala Nasze wspolne chwile ,jego usmiech ,oczy,dlonie ... wydaje mi sie ze tak nie da sie normalnie zyc ,jakby nie bylo to jest oszukiwanie drugiego czlowieka :(