Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka.....

zapominam o facecie - czy ktoras jeszcze?

Polecane posty

Gość studentka.....
i co wy na to boje sie ze u mnie tez tak bedzie ze nigdy juz tak mocno sie nie zakocham dla tego faceta zrobilabym wszsytko opetal mnie dziala na mnie jak ..nie wiem jak co przyciaga mnie do siebie dobrze ze go nie widuje bo inaczej bym umarla ten wyjazd to jedna a najl decyzji chociaz poki co mija 8mc i wcale mi nie lepiej zaczynam normalnie jesc to jeden plus ...

Gość i co wy na to.......
Wiec .... nie oszukujmy sie.....kurde.... ale mysle, ze to dlatego, bo moj obecny partner nie potrafi wyrazac uczuc, a tamten potrafil. Nie docenialam tego..... Q**a czy kiedys zdolam zapomniec te szalencza mloda, bez zobowiazan milosc????

to bylo to.... co kobieta poszukuje.... a jak dostaje.... nie docenia! Nadal, gdy go niespodziewanie spotkam serce mi bije jak oszalale1

Gość racja.....
dziewczyny szkoda czasu na zadreczanie sie oni po was nie placza zacznijcie byc \'wrednymi sukami\" i bierzcie od zycia to co daje wam najlepszego cieszcie sie kazdym dniem poznawajcie nowych ludzi ... nie kazda milosc jest dla nas nie kazda milosc jest nam dane przezyc i nie kocha sie raz bo wtedy zycie nie mialo by sensu zycze powodzenia i wytrwalosci w zapominaniu {kwiatek] 🖐️

naga klacz a jak dawno temu się rozstałaś?

...jak w temacie - zapominam na jakis czas, staram sie.... ale on wraca we wspomnieniach, snach..... i nic juz nie zrobie, bo on ma swoje zycie....Pozdrawiam wszystkie desperatki :)

rozstalam sie pod koniec wrzesnia..a slub planowalismy.. po rostaniu mieszkal u mnie, chcialam mu pomoc..no..to robil mi swinstwa w zamian za pomoc...i go wyrzucilam..to robil mi wieksze :) po 2 tyg przeplakanych wzielam sie w garsc :D i baaardzo dobrze sie mam.. Dziewczyny nei ma co rozpamietywac...bo pozniej placzecie..i bledne kolo sie robi Naprawde nie warto, zycie jest piekne, mowie Wam..

Gość studentka.....
naga klacz piekne jest ale jak sie nie jest samej:( poza tym gratuluje ze sie tak szybko wyleczylas u mnie mija 8 mc i ..:(

Ja tez jestem sama..i starm sie w tym odnajdywac same pozytywy :) i zaczynam czuc sie coraz lepiej. Na prawde duzo zalezy od naszego podejscia

Racja! Glowa do gory! mozliwe, ze znajdzie sie taki, przez ktorego ani chwili nie pomyslimy o bylym! zycie jest za krotkie! trzeba byc choc troche w zyciu egoista! Pozdro!

naga klacz pozytwnie Ci zazdroszczę.. ja jak na razie nie wiem czy w ogóle bedę w stanie kogos pokochać i zaufać. Ale u mnie to dopiero druga noc bez niego, a właśnie puste noce są dla mnie najgorsze. Jeszcze nawet jego posciel leży obok i czuje jego zapach :(

mysle ze jesli jest to prawdziwa milosc to nigdy tak naprawde sie nie zapomni ,to zostaje w Nas i nawet jesli spelniamy sie zawodowo ,zalozymy rodzine z kims innym to i tak nie jestesmy w pelni szczesliwi ,pustka i tesknota zostaje na cale zycie :(

Gość studentka.....
mozliwe, ze znajdzie sie taki, przez ktorego ani chwili nie pomyslimy o bylym! watpie:( ale jesli zaczne wtedy wierzyc w cuda:(

Gość studentka.....
ItsOnlyMexx_20 😭 😭 😭

Gość rosiek
ja wlasnie dostalam pod drzwi kartony ze swoimi rzeczami....jakis dwoch kolegow przywiozlo.moze to i dobrze bo nie musialam go widziec

jakbym wiedziala ze tak bedzie to nie lecielabym do londynu a przede wszytskim nie mieszkala z bratem ,zawsze musze sie w cos wpakowac :(

Gość studentka.....
a ja gdybym wiedziala co mnie czeka ( nie wiem za jakie grzechy tak cierpie) nie pojechalabym tam wcale nawet zaczynam przeklinac ten dzien kiedy go spotkalam:(

Hek...na co jeszcze czekasz? posciel do wora albo wypierz...zapakuj wszystkiego jego manatki i papa! Bo inaczej bedziesz sie meczyc, przypominac i plakac! I Hek.. na razie nie mysl o tym czy bedziesz porafila...sam sie znajdzie...daj sobie czas :) Rob to czego nie moglas robic jak bylas z nim.. Telefon do kumpelialbo kumpla i na imprezke..cokolwiek co Cie oderwie od myslenia :) Ok Dziewczyny...powiem Wam cos...to bylo dawno..tez bylam zareczona..jedyna prawdziwa milosc..no ale kurde nie zapomnialam i nigdy nie zapomne..on ma teraz zone..ale co z tego..zyje dalej..bez niego. czasem mysle..ale wtedy sie usmiecham..spotkalam sie z nim niedawno. po 4 latach i planujemy nastepny wypad na piwo :)

Gość rosiek
ja jakym wiedziala ze tak sie to skonczy w zyciu bym nawet na niego nie spojrzala.

Co sie z nami kobietami dzieje, czy my tak zawsze? Czyt. przewaznie? Bo my inne od mezczyzn...?? czy co?

Gość rosiek
najgorsze et to ze to tak wraca falami, dlaczego nie mozna zaczac normalnie zyc? oni kogos juz maja, maja nas w dupie a my glupie jeszcze sie ludzimy, gdzie tu jest sprawiedliwosc

Hej Laski no! sluchajcie...ja i tak jestem wdzieczna tym draniom :) dzieki nim odnalazlam swoj wewnetrzny spokoj...jestem tu gdzie jestem (tez wyjechalam tu za facetem, tydzien po dowiedzialam ze sie zeni za pare miesiecy :P) no bywa no.. nie zapomne, ale nie placze. Zyje swoim zyciem i sie ciesze :)

Gość studentka.....
oni sie szybko pocieszaja byle pasztetem:O nie to co my analizujemy jeden gest 1000razy ahh coz takie sa kobiety

Hej Laski no! sluchajcie...ja i tak jestem wdzieczna tym draniom :) dzieki nim odnalazlam swoj wewnetrzny spokoj...jestem tu gdzie jestem (tez wyjechalam tu za facetem, tydzien po dowiedzialam ze sie zeni za pare miesiecy :P) no bywa no.. nie zapomne, ale nie placze. Zyje swoim zyciem i sie ciesze :)

Gość studentka.....
rosiek dokaldnie te fale sa najgorsze juz sie czlowiek cieszy a tu nagle fala lez:(

Gość missnobody
dzieki nim chociaz wiemy jakich szmat nalezy unikac.. ;]

Roznie bywa... czasami mysle ze sie juz wyleczylam, a po pewnym czasie to znowu przechodzi. Macie jakas recepte??

Gość rosiek
wczyny mam juz pozamiatane, dotarlo do mnie.o jesusu jakie to okropne

No będę musiała tak zrobić z ta pościelą, ale na razie nie mam siły. A co do wyskoku na imprezkę z kumpelami to wszystkie one są w parach, wiec jak popatrzę jakie są szczęsliwe to mi sie gorzej zrobi :( No ale muszę wziąć się w garść, bo tak ciagle ryczeć to bez sensu.

Gość studentka.....
missnobody ale mnie to rozbawilo:D:D:D ten moj to jest tez jak szmata na wietrze leci tam gdzie wiatr zawieje